Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 75 of 84
  1. #61
    Alpha Member DragonSeth is offline
    Alpha MaleRank
    Aug 2011 Join Date
    2,507Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by Kahleb View Post
    Many thanks Bro its working...
    Glad to hear it worked :)

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by chubijs View Post
    Okay, made it work locally.

    About putting it online - which ports? And I doubt it that I've messed up the IP config in server/client files, because basing on the tutorial if I followed it correctly, there are only 3 files, in which i used find and replace method.
    I was suggesting the misconfiguration if the local didn't work either but i'm glad to hear it worked local. Now for online go to your router settings you should have a slot called virtual server or something like that. if possible make sure you can open each ports under both or TCP&UDP

    Here is the port list for each server program:
    Spoiler:

    • 56900- Regular GS
    • 56912- Market
    • 56913- ArcaWar
    • 56914- Castle Siege
    • 56120- BattleCore
    • 56970- JoinServer
    • 56960- DataServer
    • 56906- ExDataServer
    • 56770- JoinServer BC
    • 56760- DataServer BC
    • 44405- ConnectServer1
    • 55667- ConnectServer2



  2. #62
    Registered Kahleb is offline
    MemberRank
    Dec 2017 Join Date
    15Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Bro you know how to work with Dungeon 3 Ring ? , I have the client file but i dont know how to make the server file

    "DONE"
    Last edited by Kahleb; 2 Weeks Ago at 06:06 PM.

  3. #63
    Registered Kahleb is offline
    MemberRank
    Dec 2017 Join Date
    15Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Any body knows how to solver client problem?

    Not opening in windows 7 and 10 , after clicking the main.exe or run as admin nothing happens..



    Thanks in advance

  4. #64
    Account Upgraded | Title Enabled! JoJoGy is offline
    True MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    MoonLocation
    280Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Quote Originally Posted by Kahleb View Post
    Any body knows how to solver client problem?

    Not opening in windows 7 and 10 , after clicking the main.exe or run as admin nothing happens..



    Thanks in advance
    You Use original Client from post?
    >>>>if(sad == true) { sad.stop.(); beawesome<<<<

  5. #65
    Alpha Member DragonSeth is offline
    Alpha MaleRank
    Aug 2011 Join Date
    2,507Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Quote Originally Posted by Kahleb View Post
    Any body knows how to solver client problem?

    Not opening in windows 7 and 10 , after clicking the main.exe or run as admin nothing happens..



    Thanks in advance
    Don't see why this is happening. I run under my win 10 machine work fine use a win 7 & 8 VM and works fine.

  6. #66
    Hardcore Member Mosiah17 is offline
    MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    ChileLocation
    126Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Source code?

  7. #67
    Alpha Member DragonSeth is offline
    Alpha MaleRank
    Aug 2011 Join Date
    2,507Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Quote Originally Posted by Mosiah17 View Post
    Source code?
    IGCN Season 9.5 (src-x9.5 9.5.1.15) SRC (April/2016)

  8. #68
    Newbie chubijs is offline
    MemberRank
    Feb 2018 Join Date
    3Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Quote Originally Posted by DragonSeth View Post
    Glad to hear it worked :)

    - - - Updated - - -



    I was suggesting the misconfiguration if the local didn't work either but i'm glad to hear it worked local. Now for online go to your router settings you should have a slot called virtual server or something like that. if possible make sure you can open each ports under both or TCP&UDP

    Here is the port list for each server program:
    Spoiler:

    • 56900- Regular GS
    • 56912- Market
    • 56913- ArcaWar
    • 56914- Castle Siege
    • 56120- BattleCore
    • 56970- JoinServer
    • 56960- DataServer
    • 56906- ExDataServer
    • 56770- JoinServer BC
    • 56760- DataServer BC
    • 44405- ConnectServer1
    • 55667- ConnectServer2


    Cheers, I will test it out this weekend.

  9. #69
    Account Upgraded | Title Enabled! JoJoGy is offline
    True MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    MoonLocation
    280Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Who can tell me plz where i can schange in Gameserver source IGC.dll name to my dll name when im change all place where i can finde GS still trying connect with IGC.dll not MY in CRC32, i miss somewhere but where, maby some file out from GS is needed to edit? Sorry for my bad English
    >>>>if(sad == true) { sad.stop.(); beawesome<<<<

  10. #70
    Account Upgraded | Title Enabled! or30n is offline
    True MemberRank
    Jun 2005 Join Date
    591Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Does any one confirm if death stab visual effect work?
    Like if i help you!

  11. #71
    Registered Rose is offline
    MemberRank
    Feb 2018 Join Date
    8Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    I´m currently using the IGCN files s9.5 and i have a critical issue.

    The Login become freeze as the images shown, the server doesn´t save any data in the database when this errors occurs and only players who where playing before the bug starts can keep playing but their progress would be not saved.

    Screen Shoot showing the error:



    Please help me to fix it!
    Any suggestions about what causes it would be appreciated.
    Thanks a lot

  12. #72
    Account Upgraded | Title Enabled! JoJoGy is offline
    True MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    MoonLocation
    280Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Quote Originally Posted by Rose View Post
    I´m currently using the IGCN files s9.5 and i have a critical issue.

    The Login become freeze as the images shown, the server doesn´t save any data in the database when this errors occurs and only players who where playing before the bug starts can keep playing but their progress would be not saved.

    Screen Shoot showing the error:



    Please help me to fix it!
    Any suggestions about what causes it would be appreciated.
    Thanks a lot
    Some think with GS! Check your port if its opened in Firewall! How much i see you hawe past connect server and stuck in connection with GS! Check all IP and Ports !
    >>>>if(sad == true) { sad.stop.(); beawesome<<<<

  13. #73
    Alpha Member DragonSeth is offline
    Alpha MaleRank
    Aug 2011 Join Date
    2,507Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Quote Originally Posted by or30n View Post
    Does any one confirm if death stab visual effect work?
    With this current release no.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Mosiah17 View Post
    Source code?
    Ask evilek my programs i will not release source code.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Rose View Post
    I´m currently using the IGCN files s9.5 and i have a critical issue.

    The Login become freeze as the images shown, the server doesn´t save any data in the database when this errors occurs and only players who where playing before the bug starts can keep playing but their progress would be not saved.

    Screen Shoot showing the error:



    Please help me to fix it!
    Any suggestions about what causes it would be appreciated.
    Thanks a lot
    When does this happen when your players max out? Which client are you using Muemu Or EvilEk Or What?

  14. #74
    Hardcore Member bopoh1987 is offline
    MemberRank
    Feb 2014 Join Date
    Рига, LatviLocation
    118Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    What ports need to open ? I forgot.

  15. #75
    Registered Smradoch is offline
    MemberRank
    Jun 2014 Join Date
    12Posts

    Re: Compiled IGCN S9 E2 (Repack)

    Hello please help me.


    Click image for larger version. 

Name:	Screen(02_14-11_32)-0074.jpg 
Views:	19 
Size:	271.8 KB 
ID:	162454

    Where can i delete this bonus add exp 1,1?




Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Advertisement