Problem with connection script ranking with status

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Tommyi is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    /home/TommyiLocation
    35Posts

    Problem with connection script ranking with status

    Hello guys :)

    I have problem with connection i think ,cuz i don't see players in my ranking .....

    All setting is correct SQL><SCRIPT i mean username,password etc.

    I use one of release "Normal Ranking With Status".

    Ranking from Beshoy is working fine.

    If anyone can help me, I will be grateful.
    New Hextech Version 2018
    Start from Complette Clean Files
    Most Up2Date Server
    International Style
    http://hextech.ovh


  2. #2
    Fusion Kal Reloaded V2 ItsTaP is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EgyptLocation
    398Posts

    Re: Problem with connection script ranking with status

    So you mean that the Ranking comes with Beshoy Scripts is working fine so why you don't use it instead ?

    Check also that your players are having 0 in Admin roles in the db.


  3. #3
    Member Tommyi is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    /home/TommyiLocation
    35Posts

    Re: Problem with connection script ranking with status

    Quote Originally Posted by ItsTaP View Post
    So you mean that the Ranking comes with Beshoy Scripts is working fine so why you don't use it instead ?

    Check also that your players are having 0 in Admin roles in the db.
    "Normal Ranking With Status" is more easy for me i mean when i edit :P

    And anyway i need ranking with top3 ^^

    - - - Updated - - -

    I need line to include ind dns php ODBC Driver username,pass,server etc but i can't find correctly -.-
    New Hextech Version 2018
    Start from Complette Clean Files
    Most Up2Date Server
    International Style
    http://hextech.ovh

  4. #4
    Fusion Kal Reloaded V2 ItsTaP is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EgyptLocation
    398Posts

    Re: Problem with connection script ranking with status

    create a .php file call it dbconnect.php and add the following code in it. Don't forget to replace the stuff in the code with yours.

    PHP Code:
    <?php
    $connect 
    mssql_connect("Replace it with yours\SQLEXPRESS","User (sa) by default","PW");
    mssql_select_db('php'$connect);
    ?>
    Then go to your php pages and add this code in it.

    PHP Code:
    <?php
      $config 
    = array(
        
    'db_username' => 'sa'// database username
        
    'db_password' => '',   // database password
        
    'db_dsn'      => 'Driver={SQL Server};Server=Add yours\SQLEXPRESS;Database=kal_db;',   

        
    'debug'       => 'false',               // show SQL errors if true
    );




            
    $conn odbc_connect($config['db_dsn'],
                                 
    $config['db_username'],
                                 
    $config['db_password']);
    ?>
    Hope i helped you <3

    Kind Regards,
    ItsTaP


  5. #5
    Member Tommyi is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    /home/TommyiLocation
    35Posts

    Re: Problem with connection script ranking with status

    Quote Originally Posted by ItsTaP View Post
    create a .php file call it dbconnect.php and add the following code in it. Don't forget to replace the stuff in the code with yours.

    PHP Code:
    <?php
    $connect 
    mssql_connect("Replace it with yours\SQLEXPRESS","User (sa) by default","PW");
    mssql_select_db('php'$connect);
    ?>
    Then go to your php pages and add this code in it.

    PHP Code:
    <?php
      $config 
    = array(
        
    'db_username' => 'sa'// database username
        
    'db_password' => '',   // database password
        
    'db_dsn'      => 'Driver={SQL Server};Server=Add yours\SQLEXPRESS;Database=kal_db;',   

        
    'debug'       => 'false',               // show SQL errors if true
    );




            
    $conn odbc_connect($config['db_dsn'],
                                 
    $config['db_username'],
                                 
    $config['db_password']);
    ?>
    Hope i helped you <3

    Kind Regards,
    ItsTaP
    Thanks alot ! Working fine <3

    Old KalOnline
    Last edited by Tommyi; 12-07-18 at 09:13 PM.
    New Hextech Version 2018
    Start from Complette Clean Files
    Most Up2Date Server
    International Style
    http://hextech.ovh

  6. #6
    Hardcore Member luizatena95 is online now
    MemberRank
    May 2018 Join Date
    105Posts

    Re: Problem with connection script ranking with status

    Dont forget
    Like = Thanks!



Advertisement