[Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Hardcore Member Xylo is offline
    MemberRank
    Feb 2012 Join Date
    , United KingdoLocation
    133Posts

    angry [Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

    Hi all,

    When I use the floorplan editor in Arcturus Emulator, The save button seems to not be enabled.

    Is this an emulator issue? A Database issue? or something else?

    I did make sure to update the permissions to use the editor, but the problem looks like this:



    Any Help is appreciated thank you.


  2. #2
    Registered oscuridad-18 is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    Sevilla, SpainLocation
    24Posts

    Re: [Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

    Hi there!

    I know you've said you did update the permissions but since I had the same problem as you do... According to your rank, what level do you have?

    For example I've been using RevCMS with Arcturus and that has a few ranks more, so Owner (rank id "11") had level "1", while I don't know 100% sure the value for it to be correct, I used as level "11" and once I restarted my server and logged in I was able to use the Floor Plan Editor along with other perks such as the additional chat bubbles (like the Staff one)

    Regards,
    Oscuridad-18
    "Grandmas hold our tiny hands for just a little while... But our hearts forever."
    Love you grandma. Until we meet again. Rest in peace.

  3. #3
    Hardcore Member Xylo is offline
    MemberRank
    Feb 2012 Join Date
    , United KingdoLocation
    133Posts

    Re: [Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

    Quote Originally Posted by oscuridad-18 View Post
    Hi there!

    I know you've said you did update the permissions but since I had the same problem as you do... According to your rank, what level do you have?

    For example I've been using RevCMS with Arcturus and that has a few ranks more, so Owner (rank id "11") had level "1", while I don't know 100% sure the value for it to be correct, I used as level "11" and once I restarted my server and logged in I was able to use the Floor Plan Editor along with other perks such as the additional chat bubbles (like the Staff one)

    Regards,
    Oscuridad-18
    Yeah I am using RevCMS for arcturus and it worked thank you very much! Do i need to set the other ranks levels the same as their id so it will work for them?

  4. #4
    Registered oscuridad-18 is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    Sevilla, SpainLocation
    24Posts

    Re: [Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

    I'm afraid I don't know but I don't think so.

    I would guess different values gives the rank access to different things, as far as I know there is no list about them, but maybe @The General can give us some light on this matter ^^
    "Grandmas hold our tiny hands for just a little while... But our hearts forever."
    Love you grandma. Until we meet again. Rest in peace.

  5. #5
    Death from above! The General is offline
    DeveloperRank
    Aug 2011 Join Date
    9,098Posts

    Re: [Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

    Fixed in the next update. Removed a packet that says that buildersclub is enabled which is needed or a higher clientside rank.

    I will release a new update soon.
    If you are using Arcturus, contact me
    Skype: wesley.jabbo
    Discord: TheGeneral#0063

  6. #6
    Member Aron123 is offline
    MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    BelgiumLocation
    92Posts

    Re: [Help] Floorplan editor unable to save? [Arcturus]

    Quote Originally Posted by The General View Post
    Fixed in the next update. Removed a packet that says that buildersclub is enabled which is needed or a higher clientside rank.

    I will release a new update soon.
    When will this be? More people (like me :P) having this problem atm. Really strange the bug only shows up after a while. Is it possible to give users automaticly full builders club membership? (Maybe this will solve the problem for a while) Or is this not coded in Arcturus?



Advertisement