Replacing Catalogue Layout

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Alpha Member Glee is online now
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    Niagara Falls,Location
    2,065Posts

    Replacing Catalogue Layout


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Hey Ya'll

    How can I get my own catalogue layout

    I'm using pets2 layout but I need diamond layout



  2. #2
    Hardcore Member Jeanzinh0 is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    BrazilLocation
    148Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    If you want an 'unique' catalog layout, you need change a lot of things in your swf (maybe using HabboUI editor?)
    If you want the layout names, use my list. Diamonds Shop information is 'info_loyalty' or something with info



    Spoiler:

    Some layout wont works. Some layout will disconnect you.
    Code:
    'default_3x3',
    'badge_display',
    'bots',
    'club_buy',
    'club_gift',
    'collectibles',
    'default_3x3_color_grouping',
    'frontpage',
    'frontpage_featured',
    'guilds',
    'guild_furni',
    'guild_forum',
    'info_duckets',
    'info_loyalty',
    'info_rentables',
    'info_pets',
    'loyalty_vip_buy',
    'marketplace',
    'marketplace_own_items',
    'recycler',
    'recycler_info',
    'recycler_prizes',
    'recent_purchases',
    'roomads',
    'room_bundle',
    'single_bundle',
    'sold_ltd_items',
    'spaces',
    'spaces_new',
    'soundmachine',
    'trophies',
    'pets',
    'pets2',
    'pets3',
    'petcustomization',
    'plasto',
    'productpage1',
    'vip_buy'
    Sorry my bad english, I'm Brazilian

  3. #3
    Alpha Member Glee is online now
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    Niagara Falls,Location
    2,065Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by Jeanzinh0 View Post
    If you want an 'unique' catalog layout, you need change a lot of things in your swf (maybe using HabboUI editor?)
    If you want the layout names, use my list. Diamonds Shop information is 'info_loyalty' or something with info



    Spoiler:

    Some layout wont works. Some layout will disconnect you.
    Code:
    'default_3x3',
    'badge_display',
    'bots',
    'club_buy',
    'club_gift',
    'collectibles',
    'default_3x3_color_grouping',
    'frontpage',
    'frontpage_featured',
    'guilds',
    'guild_furni',
    'guild_forum',
    'info_duckets',
    'info_loyalty',
    'info_rentables',
    'info_pets',
    'loyalty_vip_buy',
    'marketplace',
    'marketplace_own_items',
    'recycler',
    'recycler_info',
    'recycler_prizes',
    'recent_purchases',
    'roomads',
    'room_bundle',
    'single_bundle',
    'sold_ltd_items',
    'spaces',
    'spaces_new',
    'soundmachine',
    'trophies',
    'pets',
    'pets2',
    'pets3',
    'petcustomization',
    'plasto',
    'productpage1',
    'vip_buy'
    Well crap that more work than I thought!! so I can't even change that image of the dog because it's built into the SWF itself correct?

  4. #4
    Time is just an Illusion! streamhotel is offline
    True MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    EarthLocation
    532Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Try to read out the Habbo.swf scripts (AS3 sorcerer) to find all layouts? All possible layout names where stored together in a class I remember. I doubt it's hard coded in Habbo.swf.

  5. #5
    Hardcore Member Jeanzinh0 is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    BrazilLocation
    148Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    You can change that image on page_teaser, I guess
    Sorry my bad english, I'm Brazilian

  6. #6
    Alpha Member Glee is online now
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    Niagara Falls,Location
    2,065Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    I'm running on a Mac so me using HabboUI won't work for me so if someone is willing to edit a Habbo.SWF for me that would be greatly helpful

  7. #7
    Death from above! The General is offline
    The OmegaRank
    Aug 2011 Join Date
    8,905Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by Glee View Post
    I'm running on a Mac so me using HabboUI won't work for me so if someone is willing to edit a Habbo.SWF for me that would be greatly helpful
    Isnt there wine for mac? That might work with the UI editor. Worth a try.
    If you are using Arcturus, contact me
    Skype: wesley.jabbo
    Discord: TheGeneral#0063

  8. #8
    Alpha Member Glee is online now
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    Niagara Falls,Location
    2,065Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by The General View Post
    Isnt there wine for mac? That might work with the UI editor. Worth a try.
    I just tried wine and it didn't work

  9. #9
    Hardcore Member Seat is offline
    MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    FranceLocation
    121Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    you have just to change the page_teaser when you use pets2 layout

  10. #10
    Time is just an Illusion! streamhotel is offline
    True MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    EarthLocation
    532Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    This are all layout names:
    club_buy
    club_gifts
    default_3x3
    frontpage4
    frontpage_featured
    info_rentables
    info_duckets
    info_loyalty
    loyalty_vip_buy
    monkey
    marketplace_own_items
    marketplace
    petcustomization
    pets
    pets3
    pets
    roomads
    recycler_info
    recycler_prizes
    recycler
    soundmachine
    spaces_new
    trophies
    vip_buy
    guild_custom_furni
    guild_frontpage
    guild_forum
    badge_display
    single_bundle
    builders_club_addons
    builders_club_loyalty
    builders_club_frontpage

  11. #11
    Alpha Member Glee is online now
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    Niagara Falls,Location
    2,065Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by streamhotel View Post
    This are all layout names:

    Can't I just use page_teaser to replace the dog image? :s

  12. #12
    Hardcore Member Seat is offline
    MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    FranceLocation
    121Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by Glee View Post
    Can't I just use page_teaser to replace the dog image? :s
    That's i told you (en haut)

  13. #13
    Alpha Member Glee is online now
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    Niagara Falls,Location
    2,065Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by Seat View Post
    That's i told you (en haut)
    I tried it now. Still isn't working.

    It still has the puppy face

  14. #14
    Hardcore Member Seat is offline
    MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    FranceLocation
    121Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Quote Originally Posted by Glee View Post
    I tried it now. Still isn't working.

    It still has the puppy face
    Weird works fine for me


    Add me on skype : narzo.skype

  15. #15
    Death from above! The General is offline
    The OmegaRank
    Aug 2011 Join Date
    8,905Posts

    Re: Replacing Catalogue Layout

    Are you sure the image exists in the c_images/catalog/ folder? Check the browser for any errors.
    If you are using Arcturus, contact me
    Skype: wesley.jabbo
    Discord: TheGeneral#0063




Page 1 of 2 12 LastLast

Advertisement