Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Account Inactive nestpin is offline
    InactiveRank
    Jul 2012 Join Date
    3Posts

    ! Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    Hola, les cuento, tengo este problema, descargue y configure los files k4 y el cliente, todo me abre perfecto, el update del cliente carga pero cuando le doy stargame sale este error tan fastidioso. No se como arreglarlo, espero que me ayuden.
    Tengo el cliente Tantra-Zero.
    T_____T

    English
    Hello, I tell them, I have this problem, download and configure the k4 and client files, I opened all perfect, the update client load but when I give Stargame get this so annoying mistake. No how to fix it, I hope you can help me.
    I have the Tantra-Zero customer.
    T_____T
    (Traductor Google)
    Last edited by nestpin; 13-03-14 at 04:04 AM.


  2. #2
    Registered chiko is offline
    MemberRank
    Dec 2013 Join Date
    10Posts

    Re: Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    Cambia de cliente y consigue uno que si sirva.

    Change your client and get one working well

  3. #3
    Account Inactive nestpin is offline
    InactiveRank
    Jul 2012 Join Date
    3Posts

    Re: Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    No tienes uno o me puedes pasar el link de uno que este en buen estado?

    - - - Updated - - -

    No tienes uno o un link de un cliente que este en buen estado?

  4. #4
    Registered chiko is offline
    MemberRank
    Dec 2013 Join Date
    10Posts

    Re: Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    Nop. busca por el foro o en google :3

  5. #5
    Tantra/Web Development jbeitz107 is offline
    True MemberRank
    Mar 2012 Join Date
    USALocation
    1,367Posts

    Re: Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    Test it to see if it will open with a batch file first. IF the following works then replace your updater with another copy. This is most likely the issue you are having. Also make sure that it is configured correctly in the hex. Do NOT ask how to edit the hex here just search for that answer in ragezone.
    Inside the batch file like this:
    Start HTLauncher.exe X.X.X.X
    //X.X.X.X = version of your HTLauncher

  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! sonrio is offline
    True MemberRank
    Sep 2009 Join Date
    Mandara 0Location
    231Posts

    Re: Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    Quote Originally Posted by jbeitz107 View Post
    Test it to see if it will open with a batch file first. IF the following works then replace your updater with another copy. This is most likely the issue you are having. Also make sure that it is configured correctly in the hex. Do NOT ask how to edit the hex here just search for that answer in ragezone.
    Inside the batch file like this:
    Start HTLauncher.exe X.X.X.X
    //X.X.X.X = version of your HTLauncher
    learning to bypass the tanta.exe in HTLauncher... it is recommended to bypass tantra.exe?
    #ALdubU #MaAldenKita #kiligpamore #eatbulaga

  7. #7
    Tantra/Web Development jbeitz107 is offline
    True MemberRank
    Mar 2012 Join Date
    USALocation
    1,367Posts

    Re: Error "You must the game with Tantra.exe" HELPP!

    Only for test purposes to get your server up and running but, not for a permanent solution as Tantra.exe is an updater for the actual updater of this game.



Advertisement