Old Mandara Portals

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Account Upgraded | Title Enabled! GMDeveloper1 is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    295Posts

    note Old Mandara Portals

    It SAYS UNABLE TO MOVE ANYONE HAS A SOLUTION FOR THIS


  2. #2
    Ronin Dev John is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    /dev/nullLocation
    382Posts

    Re: Old Mandara Portals

    It's already talked about it

    Npcgener.txt for old mandara
    add me in telegram: @amirtorrez

  3. #3
    Registered Etreox is offline
    MemberRank
    Jan 2013 Join Date
    6Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Estas son las coordenadas de un Tantraparam k3 pero aun asi no se activan los portales: Screenshot by Lightshot

  4. #4
    Hardcore Member WildHunt is offline
    MemberRank
    Apr 2008 Join Date
    87Posts

    Re: Old Mandara Portals

    someone could already solve the problem of "unable to move" ???


    Regards!

  5. #5
    تانترا اون لاين Lunatic is offline
    True MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    KoreaLocation
    394Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Hello , as far as i know you need to find Rare kathana 3 TantraParam and get those coordinates for Mandara Portals .

  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! GMDeveloper1 is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    295Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Quote Originally Posted by Panyawan View Post
    Hello , as far as i know you need to find Rare kathana 3 TantraParam and get those coordinates for Mandara Portals .
    would you mind to upload the file

  7. #7
    Ultimate Member BARUROT is offline
    MemberRank
    Jan 2005 Join Date
    PhilippinesLocation
    193Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Your issue is since 2016, can you post pics of your problem @GMDeveloper1 so you can enlightened us, as far as i can understand you are using Old Mandara Maps? (Zone1) moving to which Area?

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! GMDeveloper1 is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    295Posts

    Re: Old Mandara Portals

    I was about to warp in coloseum and it says "unable to love" all portals in zone 1 Old Mandara.

  9. #9
    Ultimate Member BARUROT is offline
    MemberRank
    Jan 2005 Join Date
    PhilippinesLocation
    193Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Are You using K5 Server/Client or K4 or K3

  10. #10
    تانترا اون لاين Lunatic is offline
    True MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    KoreaLocation
    394Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Quote Originally Posted by Etreox View Post
    Estas son las coordenadas de un Tantraparam k3 pero aun asi no se activan los portales: Screenshot by Lightshot
    @
    GMDeveloper1 Follow this Screenshot as you can see those highlight Portal ID's are the correct DWID , all you need to do is find the exact location of your map coordinate (x) , (y) and insert to your NPCGENER.txt .

  11. #11
    Account Upgraded | Title Enabled! GMDeveloper1 is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    295Posts

    Re: Old Mandara Portals

    any guide for NPCGENER

  12. #12
    Ultimate Member BARUROT is offline
    MemberRank
    Jan 2005 Join Date
    PhilippinesLocation
    193Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Quote Originally Posted by John View Post
    It's already talked about it

    Npcgener.txt for old mandara
    Quote Originally Posted by GMDeveloper1 View Post
    any guide for NPCGENER
    That link is working just paste the NPCGener to your Zone1 folder, as for the guide i dont see any guide here in the forum

  13. #13
    Member Reaguee is online now
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    75Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Quote Originally Posted by BARUROT View Post
    That link is working just paste the NPCGener to your Zone1 folder, as for the guide i dont see any guide here in the forum
    If he just paste that NPCGener of that link to his zone (as you recommended) he will still have the issue because that NPCGener does not have portal declaration at all.
    If he follow @Panyawan post then he will solve his issue.

    I think there is no guide on that because it is so simple to edit that txt file, and almost all here knows how to edit it. (unless for sure you and GMDeveloper1 who is asking for a guide jajajaja)
    Last edited by Reaguee; 06-03-18 at 07:40 PM.

  14. #14
    تانترا اون لاين Lunatic is offline
    True MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    KoreaLocation
    394Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Quote Originally Posted by Reaguee View Post
    If he just paste that NPCGener of that link to his zone (as you recommended) he will still have the issue because that NPCGener does not have portal declaration at all.
    If he follow @Panyawan post then he will solve his issue.

    I think there is no guide on that because it is so simple to edit that txt file, and almost all here knows how to edit it. (unless for sure you and GMDeveloper1 who is asking for a guide jajajaja)
    Yes . its so simple .just follow the screenshots and edit your npcgener with correct portal declaration. :D

  15. #15
    Member Reaguee is online now
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    75Posts

    Re: Old Mandara Portals

    Quote Originally Posted by Panyawan View Post
    Yes . its so simple .just follow the screenshots and edit your npcgener with correct portal declaration. :D
    I think he is asking for a guide because in other of his post he said he added the portals but still dont work, probably is because he don't know how a portal declaration looks like on the NPCGener or he don't know how to correct declare it, I want to think that what he have wrong is the coords and not that he don't know how to declare it.



Advertisement