Cabal iCore Web

Page 3 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 31 to 45 of 159
  1. #31
    wWw.F403.OrG S37uP!Update is offline
    True MemberRank
    Oct 2008 Join Date
    F403.ORGLocation
    1,150Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Cabal iCore Web
    Quote Originally Posted by RGaming View Post
    xammp 1.7.1 should work on this file just enable the mssql extension
    Why would i use xampp when there is httpd on centos or many other options to choose from...? :)

  2. #32
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    there is also no user panel
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  3. #33
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    653Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    there is also no user panel
    Brother ...

    follow my post with step by step on how to enable the new extensions.

    Enable too;
    extension=php_odbc.dll
    extension=php_pdo_odbc.dll

    and activate short_tag
    short_open_tag=On

    i made minor corrections to the code and it's working fine.

    look: https://www.youtube.com/watch?v=ZUsn7PtOTGU

    ps: i'm using xampp: v3.2.4

  4. #34
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    Brother ...

    follow my post with step by step on how to enable the new extensions.

    Enable too;
    extension=php_odbc.dll
    extension=php_pdo_odbc.dll

    and activate short_tag
    short_open_tag=On

    i made minor corrections to the code and it's working fine.

    look: https://www.youtube.com/watch?v=ZUsn7PtOTGU

    ps: i'm using xampp: v3.2.4
    this? xampp-windows x64-7.4.6.0-VC15-installer

    and what driver files are you using?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  5. #35
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    653Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    this? xampp-windows x64-7.4.6.0-VC15-installer

    and what driver files are you using?

    work fine then.

  6. #36
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    work fine then.
    bro Where am I doing wrong?

    have you changed anything in the site file? make a screen of how to enable everything in the video is not seen
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png   Immagine.png  
    Last edited by sasuke; 05-07-20 at 10:48 PM.
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  7. #37
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    653Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    bro Where am I doing wrong?

    have you changed anything in the site file? make a screen of how to enable everything in the video is not seen

    create this procedure in account database:

    Code:
    /****** Object:  StoredProcedure [dbo].[cabal_tool_registerAccount_web]    Script Date: 05/07/2020 18:26:52 ******/
    SET ANSI_NULLS OFF
    
    GO
    
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    
    GO
    
    CREATE  PROCEDURE [dbo].[cabal_tool_registerAccount_web]   ( 
    @id varchar(32),  
    @password  varchar(32), 
    @email varchar(200), 
    @chave varchar(10), 
    @nome varchar(30), 
    @CoDigo bigint)
    
    AS
    
    begin tran    
    declare @userNum as int    
    
    insert into cabal_auth_table( ID, Password, Email, Chave, Nome, activationCode, Ativado, Login, AuthType, IdentityNo)     values @id, pwdencrypt(@password), @email, @chave, @nome, @CoDigo, 'sim', '0', 1, '7700000000000' )    
    
    set @userNum =  @identity    
    
    insert into cabal_charge_auth(usernum, type, expiredate, payminutes, ServiceKind)    values @userNum, 0, DATEADD(day, 1000, getdate()), 0, 1)    
    
    insert into WebiNext.dbo.cabal_Kit_iniciante(UserNum, ID, Enviado, Enviado2, Enviado3, Enviado4, Enviado5, Enviado6, Enviado1, DataCriacao, Kit)          values  @userNum, @id, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, 'Nenhum')        
    
     INSERT INTO [CabalCash].[dbo].[CashAccount] ([ID], [UserNum], [Cash], [CashBonus])     VALUES  @id, @userNum, '0', '0')    
    
    select @userNum as usernum
    
    commit
    
    GO
    and change register.php in: template\request

    change this:

    before:
    $sql = 'exec Account.dbo.cabal_tool_registerAccount :login, :senha, :email, :chave, :nome, :codigo';

    after:
    $sql = 'exec Account.dbo.cabal_tool_registerAccount_web :login, :senha, :email, :chave, :nome, :codigo';

    ps: line 94 more or less

  8. #38
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    create this procedure in account database:

    Code:
    /****** Object:  StoredProcedure [dbo].[cabal_tool_registerAccount_web]    Script Date: 05/07/2020 18:26:52 ******/
    SET ANSI_NULLS OFF
    
    GO
    
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    
    GO
    
    CREATE  PROCEDURE [dbo].[cabal_tool_registerAccount_web]   ( 
    @id varchar(32),  
    @password  varchar(32), 
    @email varchar(200), 
    @chave varchar(10), 
    @nome varchar(30), 
    @CoDigo bigint)
    
    AS
    
    begin tran    
    declare @userNum as int    
    
    insert into cabal_auth_table( ID, Password, Email, Chave, Nome, activationCode, Ativado, Login, AuthType, IdentityNo)     values @id, pwdencrypt(@password), @email, @chave, @nome, @CoDigo, 'sim', '0', 1, '7700000000000' )    
    
    set @userNum =  @identity    
    
    insert into cabal_charge_auth(usernum, type, expiredate, payminutes, ServiceKind)    values @userNum, 0, DATEADD(day, 1000, getdate()), 0, 1)    
    
    insert into WebiNext.dbo.cabal_Kit_iniciante(UserNum, ID, Enviado, Enviado2, Enviado3, Enviado4, Enviado5, Enviado6, Enviado1, DataCriacao, Kit)          values  @userNum, @id, '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', null, 'Nenhum')        
    
     INSERT INTO [CabalCash].[dbo].[CashAccount] ([ID], [UserNum], [Cash], [CashBonus])     VALUES  @id, @userNum, '0', '0')    
    
    select @userNum as usernum
    
    commit
    
    GO
    and change register.php in: template\request

    change this:

    before:
    $sql = 'exec Account.dbo.cabal_tool_registerAccount :login, :senha, :email, :chave, :nome, :codigo';

    after:
    $sql = 'exec Account.dbo.cabal_tool_registerAccount_web :login, :senha, :email, :chave, :nome, :codigo';

    ps: line 94 more or less
    it gives me an error when I create the accountweb procedure
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    Last edited by sasuke; 06-07-20 at 12:37 AM.
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  9. #39
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    653Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    it gives me an error when I create the accountweb procedure

    use this database: https://mega.nz/file/U0MWGaKQ#bB-5ov...rnNR9tP065hZNk

    "Account"
    Last edited by yokohiro; 06-07-20 at 01:02 AM.

  10. #40
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    use this database:

    "Account" are exist the procedure.

    modify procedure and remove question and answer
    bro there is not that procedure in this databse you will be wrong to put it on mega?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  11. #41
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    653Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    bro there is not that procedure in this databse you will be wrong to put it on mega?
    sorry for wrong file.

    this correct file: https://mega.nz/file/U0MWGaKQ#bB-5ov...rnNR9tP065hZNk

    https://ibb.co/BLCX4x4

    https://ibb.co/n1PT14q

  12. #42
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    another problem came out when you buy from the shop
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Immagine.png  
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  13. #43
    Trying to be developer ^^ Dens666 is offline
    True MemberRank
    Jul 2010 Join Date
    PolandLocation
    1,067Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Sasuke I am worried that you will not manage to make this website fully working, it require at least basic skills in web development and seems you have no idea what are you actually doing.

    No offense but have you ever tried to figure out something by your own?

  14. #44
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    653Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    another problem came out when you buy from the shop

    brother are you using the latest files from the site posted here?

  15. #45
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,079Posts

    Re: Cabal iCore Web

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    brother are you using the latest files from the site posted here?
    yes bro
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like



Advertisement