[Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    wWw.F403.OrG S37uP!Update is offline
    True MemberRank
    Oct 2008 Join Date
    F403.ORGLocation
    1,179Posts

    cool [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed
    Hello guys, in my path to search for where i can buy a cabalmain.exe version 374 that doesn't crash under the windows 10 operating system.
    I asked @allocen if he knows some one and he passed me the contact id of @AzureSensei.
    After few days of waiting because he got some personal businesses to do he reached on me with some different cabalmain's to test on windows 10 and we did a deal after we fix it i should released here, i agreed, why not?!

    So here are the links:

    MediaFire Mirror
    Mega Mirror
    GoogleDrive Mirror

    PS: If you use ddraw.dll DO NOT use any config for this dll such as aqrit.cfg if you have this cfg, DELETE it.

    If you still encounter crashes, right click cabalmain.exe go to properties and the 'tick' the box with "Run as Administrator", DO NOT 'tick' "Compatibility mode at all"

    Default XORS!
    Xor's : 1st:92 , 2nd:65 , 3rd:67 , 4th:57


    Credits:
    Last edited by S37uP!Update; 05-05-20 at 02:21 PM. Reason: Providing Xor's!


  2. #2
    Member yjbytyx is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    95Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    hi sir,please re-upload the cabalmain,thanks

  3. #3
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,205Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    Quote Originally Posted by yjbytyx View Post
    hi sir,please re-upload the cabalmain,thanks
    here's to you bro
    https://www.mediafire.com/file/pur0s...h_FIX.zip/file
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  4. #4
    Member yjbytyx is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    95Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    thx,but there is something wrong with me,everything shows ok,but i can't join into the channle,magickey is identical。can you help me,thank you!
    like this:Pls help!! Can't connect to channel!
    [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.85)]
    [/COLOR]

  5. #5
    Registered Wrage is offline
    MemberRank
    Feb 2021 Join Date
    14Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    Quote Originally Posted by S37uP!Update View Post
    Hello guys, in my path to search for where i can buy a cabalmain.exe version 374 that doesn't crash under the windows 10 operating system.
    I asked @allocen if he knows some one and he passed me the contact id of @AzureSensei.
    After few days of waiting because he got some personal businesses to do he reached on me with some different cabalmain's to test on windows 10 and we did a deal after we fix it i should released here, i agreed, why not?!

    So here are the links:

    MediaFire Mirror
    Mega Mirror
    GoogleDrive Mirror

    PS: If you use ddraw.dll DO NOT use any config for this dll such as aqrit.cfg if you have this cfg, DELETE it.

    If you still encounter crashes, right click cabalmain.exe go to properties and the 'tick' the box with "Run as Administrator", DO NOT 'tick' "Compatibility mode at all"

    Default XORS!
    Xor's : 1st:92 , 2nd:65 , 3rd:67 , 4th:57


    Credits:
    I'm crashing right after i hit log in, any ideea why?

  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,205Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    Quote Originally Posted by Wrage View Post
    I'm crashing right after i hit log in, any ideea why?

    the X-Pasa client works fine because you don't use the +20 one too
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  7. #7
    Registered Wrage is offline
    MemberRank
    Feb 2021 Join Date
    14Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    the X-Pasa client works fine because you don't use the +20 one too
    Can you be a little bit more specific?
    I'm trying to get used to cabal developing.
    I am using the Xpasa latest release client, server logs are clean, language.enc acts suspicious, when i try to use this format:
    Code:
    [Svr] 1_chsAddr=yourip1_chsPort=381212_chsAddr=yourip2_chsPort=37121Login_Max=11_Login_Addr=yourip1_Login_Port=38101
    the client crashes after i click ok.

    if i use the default language.enc the loading bar keeps loading until failed to connect to server.

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,205Posts

    Re: [Release]CabalMain v374 Windows 10 Crash Fixed

    Quote Originally Posted by Wrage View Post
    Can you be a little bit more specific?
    I'm trying to get used to cabal developing.
    I am using the Xpasa latest release client, server logs are clean, language.enc acts suspicious, when i try to use this format:
    Code:
    [Svr] 1_chsAddr=yourip1_chsPort=381212_chsAddr=yourip2_chsPort=37121Login_Max=11_Login_Addr=yourip1_Login_Port=38101
    the client crashes after i click ok.

    if i use the default language.enc the loading bar keeps loading until failed to connect to server.
    [Svr] 1_chsAddr=192.168.1.451_chsPort=381212_chsAddr=192.168.1.452_chsPort=381213_chsAddr=192.168.1.453_chsPort=381214_chsAddr=192.168.1.454_chsPort=381215_chsAddr=192.168.1.455_chsPort=381216_chsAddr=192.168.1.456_chsPort=381217_chsAddr=192.168.1.457_chsPort=381218_chsAddr=192.168.1.458_chsPort=381219_chsAddr=192.168.1.459_chsPort=3812110_chsAddr=192.168.1.4510_chsPort=3812121_chsAddr=192.168.1.4521_chsPort=3812530_chsAddr=192.168.1.4530_chsPort=3812231_chsAddr=192.168.1.4531_chsPort=38123Login_Max=21_Login_Addr=192.168.1.451_Login_Port=381012_Login_Addr=192.168.1.452_Login_Port=381011_LoginEX_Addr=192.168.1.451_LoginEX_Port=381011_LoginTest_Addr=192.168.1.451_LoginTest_Port=38101
    you just have to change ip, compress it and log

    and put your IP CentoS
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like



Advertisement