[Development] MUHelper Open Inventory

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Registered eDangeR is offline
    MemberRank
    Jan 2016 Join Date
    23Posts

    config [Development] MUHelper Open Inventory

    [Development] MUHelper Open Inventory
    Main 1.04D

    PHP Code:
    SetRange((LPVOID)0x0095DE512ASM::NOP);    //MUHelper Inventory 1
    SetByte((LPVOID)(0x0095CE90), 0xEB);        //MUHelper Inventory 2 
    Signature rules violation


  2. #2
    el chilenito slipkorn13 is offline
    True MemberRank
    Oct 2008 Join Date
    CHILELocation
    206Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    how to implement ?? txh
    Signature Removed

    Kindly read our forum rules over again.

  3. #3
    #ChangeBrazil SmileYzn is offline
    True MemberRank
    Nov 2012 Join Date
    0x00401000Location
    926Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    @eDangeR

    It is to open inventory from MuHelper button?

  4. #4
    LTP-Team.com LTPTeam is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    UkraineLocation
    543Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by SmileYzn View Post
    @eDangeR

    It is to open inventory from MuHelper button?
    this is so that the helper continues to work with the open inventory

    and, i dont understand why you release it, if it available in first zTeam client sources...

  5. #5
    #ChangeBrazil SmileYzn is offline
    True MemberRank
    Nov 2012 Join Date
    0x00401000Location
    926Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by LTPTeam View Post
    this is so that the helper continues to work with the open inventory

    and, i dont understand why you release it, if it available in first zTeam client sources...
    Oh is a fix, ok.

    But -> and, i dont understand why you release it, if it available in first zTeam client sources...

    I did not understand correct, What does this have to do with my question?

  6. #6
    cMuServices cMu is offline
    True MemberRank
    Jan 2017 Join Date
    380Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by SmileYzn View Post
    Oh is a fix, ok.

    But -> and, i dont understand why you release it, if it available in first zTeam client sources...

    I did not understand correct, What does this have to do with my question?
    That zTeam sentence is for eDanger I guess.

  7. #7
    #ChangeBrazil SmileYzn is offline
    True MemberRank
    Nov 2012 Join Date
    0x00401000Location
    926Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Oh more easy hook the function that cancel MuHelper activity, and check inside it when MuHelper shoud stop or not, not only when open inventory itself.

    Well, i never try this way

  8. #8
    LTP-Team.com LTPTeam is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    UkraineLocation
    543Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by SmileYzn View Post
    I did not understand correct, What does this have to do with my question?
    Its not for you, its for eDanger)

  9. #9
    0x4D696E68 myheart is offline
    True MemberRank
    Jun 2017 Join Date
    332Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by SmileYzn View Post
    Oh more easy hook the function that cancel MuHelper activity, and check inside it when MuHelper shoud stop or not, not only when open inventory itself.

    Well, i never try this way
    this way is safe to use



    main 1.04E
    Code:
    SetCompleteHook(0xE9, 0x0095DFBE, 0x0095DFD3);

  10. #10
    #ChangeBrazil SmileYzn is offline
    True MemberRank
    Nov 2012 Join Date
    0x00401000Location
    926Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by myheart View Post
    this way is safe to use



    main 1.04E
    Code:
    SetCompleteHook(0xE9, 0x0095DFBE, 0x0095DFD3);
    Better change the check from inventory to other window like titus window, that will never open in a unsafe zone (Normal situation)..

    Code:
    *(BYTE*)(0x0095DFBE + 1) = 0x3E // 62 (Or also *(BYTE*)(0x0095DFBF)  = 62)
    *(BYTE*)(0x0095DFD3 + 1) = 0x3E // 62 (Or also *(BYTE*)(0x0095DFD4)  = 62)

  11. #11
    Registered dekzblaster is offline
    MemberRank
    Dec 2020 Join Date
    18Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by eDangeR View Post
    Main 1.04D

    PHP Code:
    SetRange((LPVOID)0x0095DE512ASM::NOP);    //MUHelper Inventory 1
    SetByte((LPVOID)(0x0095CE90), 0xEB);        //MUHelper Inventory 2 

    Hello how to do this?? can you teach me?

  12. #12
    Registered Sweng is offline
    MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    21Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory


    it's easy

  13. #13
    Registered tmchien44 is offline
    MemberRank
    Jan 2021 Join Date
    19Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Quote Originally Posted by Sweng View Post

    it's easy
    Can i use this code for igcn ss9, prooo?

  14. #14
    Member chckhai is offline
    MemberRank
    Feb 2017 Join Date
    93Posts

    Re: [Development] MUHelper Open Inventory

    Main 1.5.24 muss9 igcn ofset ? ///00926497 |. 75 1A JNZ SHORT main.009264B3



Advertisement