RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
  1. #31
    Member edwinc3020 is offline
    MemberRank
    Dec 2007 Join Date
    29Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    can sure the activation key of AutoPilot is F7, but never successfully active it, never receive msg "AutoSkill has been activated ".

    any idea how to fix that?

    *******************
    fixed.
    Last edited by edwinc3020; 12-08-18 at 09:05 AM. Reason: problem solved

  2. #32
    -sad- sadlove92 is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EarthLocation
    310Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by edwinc3020 View Post
    can sure the activation key of AutoPilot is F7, but never successfully active it, never receive msg "AutoSkill has been activated ".

    any idea how to fix that?

    *******************
    fixed.
    How can you fix that ,sir ?

  3. #33
    Member edwinc3020 is offline
    MemberRank
    Dec 2007 Join Date
    29Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by sadlove92 View Post
    How can you fix that ,sir ?
    add "case NET_MSG_GCTRL_UPDATE_USE_AUTO_SKILL:" to "DxGlobalStage.cpp"

  4. #34
    Account Upgraded | Title Enabled! LUPIN III is online now
    True MemberRank
    Dec 2012 Join Date
    Ran PlanetLocation
    997Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    can share guys separated source for auto pilot !! or can you tell how to add in ep7 classic source :)
    Signature removed due to rules violation

  5. #35
    -sad- sadlove92 is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EarthLocation
    310Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by edwinc3020 View Post
    add "case NET_MSG_GCTRL_UPDATE_USE_AUTO_SKILL:" to "DxGlobalStage.cpp"
    thanks, i will check that
    it's working now, thanks so much , hehehe
    Last edited by sadlove92; 13-08-18 at 03:53 AM. Reason: problem solved

  6. #36
    Registered Mustafa5 is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    18Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    any bugtrap encountered?

  7. #37
    Member lars is offline
    MemberRank
    Feb 2016 Join Date
    192.168.1.0Location
    33Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Does anyone have a compatible Level.rcc? Or Client for this?
    This ain't real.

  8. #38
    Member marvin448 is offline
    MemberRank
    Dec 2016 Join Date
    PhilippinesLocation
    37Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    can you share the client glogic i encounter error
    Execution time : 2018-08-20 12:50:42[2018-08-20 12:50:43] ERROR : CRanFilter::LOAD(), File Open moblogic1.bin

  9. #39
    Newbie Uram Saironim is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    4Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    any can share level.rcc compatible po please?

  10. #40
    I don't know... chokz14 is offline
    True MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    Somewhere..Location
    303Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Is the auto pilot for this source working fine? O.o

  11. #41
    Hardcore Member MicoJohn20 is offline
    MemberRank
    Feb 2014 Join Date
    ManilaLocation
    143Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by crossbows View Post
    Good Day Guys

    Stop Selling this files :)

    Features:
    EP10 Update Gui (Shaper Class)
    Added shaper items
    Ingame Shop
    AutoPilot (Check unfinish)
    Lots of good here..

    Reminder:
    The gui is Thailand you can edit manual the gui true XML Gui Folder



    Full Files
    https://mega.nz/#F!WAkwCCBT!uSZXxP553vg3o87-ub4u9w



    Hope all developers is Happy Happy Developing Kiddos





    Credits:
    CNDev Owner of Source
    Not working for mega not link ehhh
    GMicoJohn2017 My Computer Coming Soon! For December When Myself Wait me :) :)

  12. #42
    -sad- sadlove92 is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EarthLocation
    310Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by edwinc3020 View Post
    can sure the activation key of AutoPilot is F7, but never successfully active it, never receive msg "AutoSkill has been activated ".

    any idea how to fix that?

    *******************
    fixed.
    when you are using auto then dc or you out game without disable auto skill... you will can't use auto-skill anymore, Did you know how to fix that, sir ?
    or how to make it auto turn off our auto skill when the character log out ?

  13. #43
    -sad- sadlove92 is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EarthLocation
    310Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Up this =))

  14. #44
    Member neilshot123 is offline
    MemberRank
    May 2014 Join Date
    94Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by sadlove92 View Post
    Up this =))
    You know how to fix hackshield windows 10 user can't play
    https://www.facebook.com/lonelyness.28/

    CLASSIC RAN ONLINE EVER <3

  15. #45
    -sad- sadlove92 is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    EarthLocation
    310Posts

    Re: RAN World Client (EP10 With Shaper Class)

    Quote Originally Posted by neilshot123 View Post
    You know how to fix hackshield windows 10 user can't play
    Downgrade your window to window 8 =]]. just kidding
    i 'm not having this problem but, maybe, maybe this can help you, (i'm not sure )
    Go to source code root folder -> mfcexlib -> open getwinver.cpp then add more for win 10
    find code :
    Code:
    else if( (dwMajorVersion == 6) && (dwMinorVersion == 1))       
     {            lstrcpy(pszVersion, WIN7STR ); 
               *nVersion = WIN7;
            }

    add below this ,
    this code :
    Code:
    else if( (dwMajorVersion == 6) && (dwMinorVersion == 2))        
    {           
     lstrcpy(pszVersion, WIN8STR ); 
               *nVersion = WIN8; 
           }       
     else if( (dwMajorVersion == 6) && (dwMinorVersion == 3))   
         {          
      lstrcpy(pszVersion, WIN8V1STR );     
           *nVersion = WIN8V1;     
       }        
    else if( (dwMajorVersion == 10) && (dwMinorVersion == 0))    
        {  
              lstrcpy(pszVersion, WIN10STR ); 
               *nVersion = WIN10; 
           }
    
    

    save it
    open getwinver.h
    find code "#define WIN7STR _T("Windows 7") "
    then add this below :
    Code:
    #define WIN8STR            _T("Windows 8")
    #define WIN8V1STR        _T("Windows 8.1")
    #define WIN10STR        _T("Windows 10")
    and find :
    " #define WIN7 107 "
    add more below that :
    Code:
    #define WIN8        108
    #define WIN8V1        109
    #define WIN10        110
    save it and rebuild...
    i'm looking for someone can help about auto pilot bug ~~ so hard



Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Advertisement