Dekaron server Eror

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member achinachi is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    28Posts

    angry Dekaron server Eror


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    So i tink all is ok ... i chenged all ip in ini files but idk why i have that error :| i uss windows xp sp3 and sql 2000 ....I tried many server files ... no only1 :|








  2. #2
    The Cat in the Hat cypher is offline
    ModeratorRank
    Oct 2005 Join Date
    IrelandLocation
    5,167Posts

    Re: Dekaron server Eror

    Make sure you allow tcp connections in sql server by opening up SQL Configuration Tool, going to the sql server section and enabling tcp/ip protocol.

  3. #3
    Member achinachi is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    28Posts

    Re: Dekaron server Eror

    are u talking about this ?.... same proablem :|

  4. #4
    The Cat in the Hat cypher is offline
    ModeratorRank
    Oct 2005 Join Date
    IrelandLocation
    5,167Posts

    Re: Dekaron server Eror

    Have you restarted the sql server after the protocol change? Also it seems that the window you showed me is for the client not the server.

  5. #5
    Newbie lacixxx12 is offline
    MemberRank
    Dec 2013 Join Date
    3Posts

    Re: Dekaron server Eror

    Change IP In Config files No ERROR

  6. #6
    Member achinachi is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    28Posts

    Re: Dekaron server Eror

    hello I think I changed all IPs and did all the settings right. If you can give me a hand I would be grateful. I had a server mu online two years and I think I know the basics

  7. #7
    Member achinachi is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    28Posts

    Re: Dekaron server Eror

    hello cypher we did not do Dekaron server but I did one of rohan online. I noticed that you're good at servers and I would like to ask if you have any idea how to get rid of the cheat engine hack? Any idea where I can get this? The Dark Angels GameGuard: (Antihack - Anticheat + AntiHide) the link don't worck here ! it works for Rohan server?




Advertisement