TravianZ - version modified by Shadow and many others.

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 46 to 60 of 100
  1. #46
    Ultimate Member Gladius16 is offline
    MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    165Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    TravianZ - version modified by Shadow and many others.
    Version 4.4 Lay down here and charger test

  2. #47
    Registered maxviri is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    6Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Hi thank you for release, there is the possibility to give automatic a certain number of gold to player that subscribe? And set to 0:00:00 duration of production troops?

  3. #48
    Member Xarian is offline
    MemberRank
    Sep 2011 Join Date
    34Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Hello, i have very strong problem..

    Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, array given in /homepages/31/d573598747/htdocs/s1/GameEngine/Protection.php on line 24

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/31/d573598747/htdocs/s1/GameEngine/Protection.php:24) in /homepages/31/d573598747/htdocs/s1/install/include/multihunter.php on line 29
    i can't build oasis, installation has been get to step on Multihunter and crash, please help!
    (i have 1and1 host linux server)

  4. #49
    Newbie Uldiigais is offline
    MemberRank
    Jun 2015 Join Date
    Riga, Latvia, LLocation
    3Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Hi. Thanks for work. I have hosting resources. I can give you access to full hosting features permently to continue hard work to this project.
    There will be included everything you need. With cpanel, ftp, mail servers.etc. host more then 1 domain.. hdd space 10gb or more.;)
    Just text me private message and i will create it for you. I will support it who is doing this hard work. Ty.

  5. #50
    Newbie silvac is offline
    MemberRank
    Jul 2015 Join Date
    2Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Hello, good night to every one. I´m having some dificults with this version. My map doesn´t work and the mission chefe is always sending a pop up. Someone can help me please? Thanks a lot.

    Best Regards.

  6. #51
    Newbie silvac is offline
    MemberRank
    Jul 2015 Join Date
    2Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Good Night

    Some one can help please with this errors:

    [07-Jul-2015 21:34:39 Europe/Lisbon] PHP Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/travmani/public_html/GameEngine/config.php on line 59
    [07-Jul-2015 21:35:59 Europe/Lisbon] PHP Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/travmani/public_html/GameEngine/config.php on line 83
    [07-Jul-2015 21:36:39 Europe/Lisbon] PHP Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/travmani/public_html/GameEngine/config.php on line 97

    Thanks.

  7. #52
    Registered Floky123 is offline
    MemberRank
    Feb 2014 Join Date
    7Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Hello,

    How can i change Duration of training troops? To fast training? for more then 1 unit per 1sec

    Test server with this script is here: Wild-Travi - 1000x speed Travian server
    Thanks :D
    Last edited by Floky123; 10-07-15 at 01:51 AM.

  8. #53
    Registered Agony5 is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    21Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Hello, i need help please.
    In the aliance chat, there goes no ä,ö,ü, Ä, Ö, Ü,ß
    In German, the umlauts are used very often. When using chatting an umlaut (ä, ö, ü), then only a completely blank line is displayed.
    Is it possible to modify chat.php to keep it going?
    I would be very grateful for the help.

  9. #54
    Alpha Member Thunda is offline
    Alpha MaleRank
    Jan 2009 Join Date
    Behind the maskLocation
    2,035Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Check if there's an encoding in the file.

  10. #55
    Registered Agony5 is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    21Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    you mean in the file chat.php ?

  11. #56
    Alpha Member Thunda is offline
    Alpha MaleRank
    Jan 2009 Join Date
    Behind the maskLocation
    2,035Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Exactly. If there is one, the standard is UTF-8. Germans usually use ISO/IEC 8859-15 or ISO 8859-1, however the UTF-8 should be able to handle it.

    PHP code:
    Code:
    <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');?>
    HTML code:
    Code:
    <META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=utf-8">
    Hope it helps.

    - - - Updated - - -

    If the UTF-8 encoding does not work (which I highly doubt) use this one

    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"/>
    Last edited by Thunda; 29-10-15 at 07:19 PM.

  12. #57
    Account Upgraded | Title Enabled! InCube is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    United KingdomLocation
    826Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Quote Originally Posted by Thunda View Post
    Exactly. If there is one, the standard is UTF-8. Germans usually use ISO/IEC 8859-15 or ISO 8859-1, however the UTF-8 should be able to handle it.

    PHP code:
    Code:
    <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');?>
    HTML code:
    Code:
    <META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=utf-8">
    Hope it helps.

    - - - Updated - - -

    If the UTF-8 encoding does not work (which I highly doubt) use this one

    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1"/>
    Nothing to do with this code.

    It's because the database is NOT in UTF-8.

  13. #58
    Alpha Member Thunda is offline
    Alpha MaleRank
    Jan 2009 Join Date
    Behind the maskLocation
    2,035Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Quote Originally Posted by InCube View Post
    Nothing to do with this code.

    It's because the database is NOT in UTF-8.
    Oh well, I suppose then you could suggest us a solution then?

  14. #59
    Account Upgraded | Title Enabled! InCube is offline
    True MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    United KingdomLocation
    826Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    Quote Originally Posted by Thunda View Post
    Oh well, I suppose then you could suggest us a solution then?
    YY. Make database using utf8_bin

  15. #60
    Registered Agony5 is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    21Posts

    Re: TravianZ - version modified by Shadow and many others.

    I have made the following changes:

    /GameEngine/chat.php

    ........
    #################################################################################

    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');

    if (!isset($SAJAX_INCLUDED)) {

    $GLOBALS['sajax_version'] = '0.12';
    $GLOBALS['sajax_debug_mode'] = 0;
    $GLOBALS['sajax_export_list'] = array();
    $GLOBALS['sajax_request_type'] = 'GET';
    $GLOBALS['sajax_remote_uri'] = '';
    $GLOBALS['sajax_failure_redirect'] = '';


    function sajax_init() {
    }

    function sajax_get_my_uri() {
    return $_SERVER["REQUEST_URI"];
    }
    $sajax_remote_uri = sajax_get_my_uri();


    function sajax_get_js_repr($value) {
    $type = gettype($value); .........

    ==============================================================================


    /Templates/Alliance/chat.tpl

    .....
    document.form1.msg.value="";
    }

    </script>
    <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');?>

    <body onload="start_it()">
    <form name="form1" onSubmit="send_data()">
    <div id="TitleName" class="chatHeader">Ally-Chat</div>
    <div id="chatContainer" style="position:relative; top:0; right:0; height: 220px; width: 500px; overflow: hidden; background-color: #FFF ; border: 1px solid #C0C0C0 ;">....

    My Database for chat is now utf8_bin


    But unfortunately it does not.
    When I look in the database, then the complete line is where an umlaut in it was empty. If an umlaut (ä, ö, ü) was present at the entry in the line, duck is only a blank line in the database.
    Has please anyone a tip for me?
    Thank you



Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Advertisement