Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

Page 17 of 18 FirstFirst ... 79101112131415161718 LastLast
Results 241 to 255 of 268
  1. #241
    Hardcore Member podpol is offline
    MemberRank
    Mar 2015 Join Date
    106Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by Kamehameha1 View Post
    Hi all!
    I with my Helpers found some bugs. Could some help me with fixes? If not, just know about these bugs :)
    1)When I tried to buy some items from NPC (example 207027 and etc), nothing happens, things do not fall into the inventory and items for purchase will not be charged. As we have seen, this is a problem with all the NPCs that sell items for more than 2 things.
    2)The second bug is similar to the first (example 203812 and etc), they sell products for AP, instead of the kinah, but that's not all, we also found that if the character has at least a few thousand Abyss Points, all sold well, for Kinah. This is the problem with all similar NPC also.
    Spoiler:



    3)When riding on any pet at some locations, crossing any area (as shown in the example picture), from point A to point B, the use of transport stops. Launching the transport again and before you reach the next area, the whole procedure is repeated. It's only in Poeta and Ishalgen ;)
    Spoiler:



    4)Here also is bug with Alliance Kisk's (example 184000023 and etc). When you put nick anywhere, it's not right shows the number of registered persons and the duration.
    5)Also we have 100% SendLog, when we try to Enchant Items in fight mode. (not only when enchant, when unpacking boxes, etc).

    PS:In any case, this is the best server with source in Internet. Thank you for attention, hehe. If we find yet any shortcomings, I will write here.
    PS2: My English is not very good, so I wrote this with Google Translator :D
    use my compel server i have made fix of that...
    I am @yayaya may be you know me

  2. #242
    Newbie IoHL is offline
    MemberRank
    Nov 2014 Join Date
    1Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Hello, first of all, i would like to give you a BIG THANK YOU for this release of AION. I've spent sometime playing around in this release and there are 2 questions that i would like to ask you.

    1. Mob aggro somehow doesn't work: I tried going into a high level teritory (even opposite race teritory as well) but the mobs just ignored me. Is there anything that could went wrong when i setup the server and patch the client or it's just a bug?

    2. Character's stats modifying: Is it possible to modify my character stats in order to make him/her stronger so that I could deal more damage to boss?

    I hope that you could answer these 2 questions of mine. Thank you in advance & wish you a wonderful day.

    Cheers,
    IoHL
    Last edited by IoHL; 02-06-16 at 06:00 PM.

  3. #243
    Hardcore Member Markox is offline
    MemberRank
    Mar 2006 Join Date
    VenezuelaLocation
    138Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Quote Originally Posted by IoHL View Post
    Hello, first of all, i would like to give you a BIG THANK YOU for this release of AION. I've spent sometime playing around in this release and there are 2 questions that i would like to ask you.

    1. Mob aggro somehow doesn't work: I tried going into a high level teritory (even opposite race teritory as well) but the mobs just ignored me. Is there anything that could went wrong when i setup the server and patch the client or it's just a bug?

    2. Character's stats modifying: Is it possible to modify my character stats in order to make him/her stronger so that I could deal more damage to boss?

    I hope that you could answer these 2 questions of mine. Thank you in advance & wish you a wonderful day.

    Cheers,
    IoHL
    First response: you must be logged in neutral mode, just type //neutral cancel and can be attacked by mobs and bosses...

    Second: to get stronger character can use some GM commands but right now i didn't remeber exactly what command you must use, in new emus we working with GM console ingame

  4. #244
    Account Upgraded | Title Enabled! kornicska is offline
    True MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    540Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Hello Evrione!
    anyone knows solution, win10 system working Java virtual machine?
    Old win7 work 1-2 years , and now win10 not:D

    Please help me win10 work Java virtual machine to emulator :)


    2016-06-06 15:47:30,707 Critical Error - Thread: main terminated abnormaly: java.lang.VerifyError: Expecting a stack map frame
    Exception Details:
    Location:
    com/aionemu/gameserver/utils/javaagent/JavaAgentUtils.checkGlobalCallback()Z @84: iload_2
    Reason:
    Error exists in the bytecode
    Bytecode:
    0x0000000: 120f b200 8501 b800 884b 2ab6 008a 9900
    0x0000010: 0703 a700 0703 a700 033d 2ab6 008a 9900
    0x0000020: 0e2a b600 8cc0 0048 b600 8e3d 120f b200
    0x0000030: 8f01 1cbb 0048 595d 58b7 0091 b800 944b
    0x0000040: 2ab6 0095 9900 0e2a b600 97c0 0048 b600
    0x0000050: 98ac 1cac 1cac
    Stackmap Table:
    append_frame(@21,Object[#53])
    same_locals_1_stack_item_frame(@25,Integer)
    full_frame(@44,{Top,Top,Integer},{})
    same_frame(@82)

    java.lang.VerifyError: Expecting a stack map frame
    Exception Details:
    Location:
    com/aionemu/gameserver/utils/javaagent/JavaAgentUtils.checkGlobalCallback()Z @84: iload_2
    Reason:
    Error exists in the bytecode
    Bytecode:
    0x0000000: 120f b200 8501 b800 884b 2ab6 008a 9900
    0x0000010: 0703 a700 0703 a700 033d 2ab6 008a 9900
    0x0000020: 0e2a b600 8cc0 0048 b600 8e3d 120f b200
    0x0000030: 8f01 1cbb 0048 595d 58b7 0091 b800 944b
    0x0000040: 2ab6 0095 9900 0e2a b600 97c0 0048 b600
    0x0000050: 98ac 1cac 1cac
    Stackmap Table:
    append_frame(@21,Object[#53])
    same_locals_1_stack_item_frame(@25,Integer)
    full_frame(@44,{Top,Top,Integer},{})
    same_frame(@82)

    at com.aionemu.gameserver.GameServer.initUtilityServicesAndConfig(Unknown Source) ~[AC-Game.jar:na]
    at com.aionemu.gameserver.GameServer.main(Unknown Source) ~[AC-Game.jar:na]




    I problem no solved, please help Win10 64 bit system solved :)
    Last edited by kornicska; 06-06-16 at 03:51 PM.

  5. #245
    Registered FrozenKiller is offline
    MemberRank
    Sep 2015 Join Date
    10Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Wrong Java version don't use Java 1.8 ;)

    Only Java 1.7 is supported

  6. #246
    Registered palmis is offline
    MemberRank
    Jun 2013 Join Date
    11Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Guys, if possible any share downgrade of 4.9 for 4.7.5.x pls

  7. #247
    Newbie Gitty32 is offline
    MemberRank
    Mar 2015 Join Date
    4Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Good build, there are some bugs with quests, but fixable =)))

  8. #248
    Member jasonguns is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    Caxias do Sul,Location
    54Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Quote Originally Posted by GiGatR00n View Post
    Yeah. just let me 30min and i'll attach the tempering patch here.

    I made this patch for Tempering Solution Rates. All you have to do is Apply this patch on your downloaded svn and Compile Again.

    and also i put back the original author name which was removed by leechers.

    Howto Use:
    =========
    Open \config\main\rates.properties
    Code:
    # ----------------------------
    # Tempering (Authorize) Rates:
    #  (by GiGatR00n v4.7.5)
    # ----------------------------
    # Default: 5
    # Maximum: 10
    gameserver.rate.tempering = 5
    and change tempering rate between 1 to 10

    Download Patch Here:
    Attachment 153455

    Iam trying to Apply the Tempering Patch but i'm getting this error if anyone can help me. Thx Already!

    Imgur: The most awesome images on the Internet

  9. #249
    Registered psyclosis is offline
    MemberRank
    Mar 2014 Join Date
    17Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    is there a way to modify enemy stats to sort of create a solo type experience on the private server

  10. #250
    Registered FrmFox is offline
    MemberRank
    Feb 2015 Join Date
    8Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    aioncore 4.7.5

    console.log + warn.log

    Can you not record?

    How not to save..Please tell us..
    Last edited by FrmFox; 29-01-17 at 10:05 AM.

  11. #251
    Professor of Breeding Coldwin is offline
    True MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    285Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Quote Originally Posted by GiGatR00n View Post
    This Mega link is full Aion Client v4.7.5.x.
    https://mega.nz/#F!a9MEEZQK!LYoGwk09cn5URMfFfVyQeA
    Can anyone help please? I am using this client and I set up everything according to the guide. My server is running but when I try to run the client I always get "This program isn't available in your country error". I even renamed RUS folder in l10n along with the .pak file in it to ENU.

    Here is my bat file. Help please! Thank you!

    start bin32\aion.bin -ip:127.0.0.1 -port:2106 -cc:1 -lang:enu -noweb -nowebshop -nokicks -ncg -noauthgg -ls -charnamemenu -ingameshop -DEVMODE "con_disable_console 0" -DEVMODE "g_chatlog 1" -DEVMODE "g_freefly 1" -DEVMODE "g_auto_disconnect 0"

  12. #252
    (DEVELOPER) DragonSeth is online now
    Alpha MaleRank
    Aug 2011 Join Date
    2,381Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Quote Originally Posted by Coldwin View Post
    Can anyone help please? I am using this client and I set up everything according to the guide. My server is running but when I try to run the client I always get "This program isn't available in your country error". I even renamed RUS folder in l10n along with the .pak file in it to ENU.

    Here is my bat file. Help please! Thank you!

    start bin32\aion.bin -ip:127.0.0.1 -port:2106 -cc:1 -lang:enu -noweb -nowebshop -nokicks -ncg -noauthgg -ls -charnamemenu -ingameshop -DEVMODE "con_disable_console 0" -DEVMODE "g_chatlog 1" -DEVMODE "g_freefly 1" -DEVMODE "g_auto_disconnect 0"
    Download the main english client from the NCSOFT launcher and patch it with the files and drag the bat over on then main client it will work perfect.

    Aion web download: Aion Installer Guide | Aion Online

    Me and @fallenfate figured out a lot of these errors. From him helping me setup my server :)
    Ready to watch the best videos in programming, tech, emulation and so much more visit my Youtube channel


  13. #253
    Mod and Dev - C9, 4Story fallenfate is offline
    ModeratorRank
    Oct 2014 Join Date
    Arad DomanLocation
    1,077Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Quote Originally Posted by DragonSeth View Post
    Me and @fallenfate figured out a lot of these errors. From him helping me setup my server :)
    We need to start chatting again haha, sorry mate work has been stupidly insane...

    Did you ever figure out how to fix the game crashing when identifying some soulbound items in Windows 64-bit? Whenever I play and pick-up a soulbound item, if I try to identify it the game crashes, but on reboot it then works? Seems like an issue when it's initially assigned to player inventory and isn't assigned to memory correctly, so it just dies?
    If I helped you, please click the Like button at bottom-left of my posts. Thank you! :)
    I am also vasheni at deviantArt.com.

  14. #254
    Professor of Breeding Coldwin is offline
    True MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    285Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    Quote Originally Posted by DragonSeth View Post
    Download the main english client from the NCSOFT launcher and patch it with the files and drag the bat over on then main client it will work perfect.

    Aion web download: Aion Installer Guide | Aion Online

    Me and @fallenfate figured out a lot of these errors. From him helping me setup my server :)
    I did exactly what you said but the installer downloads the latest client. I use the files in (https://mega.nz/#F!a9MEEZQK!LYoGwk09cn5URMfFfVyQeA) to replace the files in the main client. I still get the "This program is not available in your country error".

    Here is the same .bat file I use...

    start bin32\aion.bin -ip:127.0.0.1 -port:2106 -cc:1 -lang:enu -noweb -nowebshop -nokicks -ncg -noauthgg -ls -charnamemenu -ingameshop -DEVMODE "con_disable_console 0" -DEVMODE "g_chatlog 1" -DEVMODE "g_freefly 1" -DEVMODE "g_auto_disconnect 0"

  15. #255
    Registered copyright inc is offline
    MemberRank
    Mar 2015 Join Date
    6Posts

    Re: Aion-Core v4.7.5.x Full Source NO LICENSE SYSTEM

    hi coldwin your problem is that your clients country not match your server
    you need to see what country you have in your L10 folder then edit this file in your server to match

    look for this in gameserver.properties

    # GS Country Code (cc)
    # Examples : KOR : 0 / NA : 1 / EU : 2 / RUS : 7
    gameserver.country.code = 1

    if you have eu in your L10 folder then you need to set code = 2

    regards
    copyright inc




Advertisement