NoIP + Win10 mouse fix + source

Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 58 of 58
  1. #46
    Ultimate Member gruubix is offline
    MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    152Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    NoIP + Win10 mouse fix + source
    I hasten to tell you the most unpleasant news. Wndows 10 has been updated to version 2004.
    Now, if the version.dll file is in the bin32 folder, the game client does not load.
    adding versino.dll to firewall and defender exceptions doesn't help.
    we were again pushed back 10 steps
    Aion PTS-EMU
    Team lead developer

  2. #47
    Newbie sunayakadev is offline
    MemberRank
    Sep 2020 Join Date
    1Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    That's really Sad.

    Please fix this. We need keep Aion alive. I tried to look into the code but i could not get any clues about how it works to fix the mouse bug and etc. Waiting for news on this.


  3. #48
    Registered sort is offline
    MemberRank
    Dec 2018 Join Date
    gg/rJ4dzscLocation
    14Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    I got the Windows 10 2004 update and everything still works for me.

  4. #49
    Hardcore Member cinus is offline
    MemberRank
    May 2020 Join Date
    140Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by sort View Post
    I got the Windows 10 2004 update and everything still works for me.
    Same ķ ½ķøŠ

  5. #50
    Registered FliesQQ is offline
    MemberRank
    Feb 2019 Join Date
    24Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    is there any possible to fixe wrong address issue on multiple gameservers ?

  6. #51
    Ultimate Member gruubix is offline
    MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    152Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by sort View Post
    I got the Windows 10 2004 update and everything still works for me.
    also made for myself, works on versions 2004 and 20h2
    Aion PTS-EMU
    Team lead developer

  7. #52
    Registered dobz is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    5Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Hello guys, do you know how to make this work with Aion 5.1? Thanks in advance. Cheers!

  8. #53
    Ultimate Member gruubix is offline
    MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    152Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by dobz View Post
    Hello guys, do you know how to make this work with Aion 5.1? Thanks in advance. Cheers!
    This works with all versions.
    Aion PTS-EMU
    Team lead developer

  9. #54
    Registered dobz is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    5Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by gruubix View Post
    This works with all versions.

    Not really, I have just tested with 5.1 on windows 10 2004 and it's not working mate :/

  10. #55
    Let It Ride Mantios is offline
    True MemberRank
    Nov 2007 Join Date
    TexasLocation
    303Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by dobz View Post
    Not really, I have just tested with 5.1 on windows 10 2004 and it's not working mate :/
    Sorry but i need to disagree with you ..Its work like charm . If you fallow instruction from github. And i wll say that one more time delete config files from aion folder before
    SystemOptionGraphics.cfg
    system.cfg
    and add line with camera fix in launcher .


    Quote Originally Posted by dobz View Post
    I get no authorization server when i tried this...and this is for AION Version 5.1, Can somebody confirm this works on aion 5.1? and how?
    lol half of forum need to improve you ? ! Check one by one all version no ip maybe you will find fit one to your but i belive 1.6.2 its universal .

    Are you delete all files here ?? ..

    • Remove: dbghelp.dll
    • Remove: d3d8thk.dll
    • Remove: d3dx9_38.dll
    If that not working its mean you mess in your config in server or in launcher ..
    CC=1 or CC=2 need to be same in gameserver.proporties.
    Last edited by Mantios; 26-10-20 at 09:57 PM.

  11. #56
    Registered dobz is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    5Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by Mantios View Post
    Sorry but i need to disagree with you ..Its work like charm . If you fallow instruction from github. And i wll say that one more time delete config files from aion folder before


    and add line with camera fix in launcher .
    I get no authorization server when i tried this...and this is for AION Version 5.1, Can somebody confirm this works on aion 5.1? and how?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Mantios View Post
    Sorry but i need to disagree with you ..Its work like charm . If you fallow instruction from github. And i wll say that one more time delete config files from aion folder before


    and add line with camera fix in launcher .




    lol half of forum need to improve you ? ! Check one by one all version no ip maybe you will find fit one to your but i belive 1.6.2 its universal .

    Are you delete all files here ?? ..



    If that not working its mean you mess in your config in server or in launcher ..
    CC=1 or CC=2 need to be same in gameserver.proporties.
    Yeah well, my settings were working before, i didn't change anything. Yeah I follow the instructions to delete all the .dll files, replaced with version.dll in both 32/64 bits folder

    it's working for 4.7/4.8 but not 5.1. That is my issue. I think I know what I'm doing lol.

    Following the page on github code. It didn't say it would work for 5.1. So I would like to know if people can confirm it. Thanks
    Last edited by dobz; 26-10-20 at 09:30 PM.

  12. #57
    Let It Ride Mantios is offline
    True MemberRank
    Nov 2007 Join Date
    TexasLocation
    303Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    Quote Originally Posted by dobz View Post
    I get no authorization server when i tried this...and this is for AION Version 5.1, Can somebody confirm this works on aion 5.1? and how?

    - - - Updated - - -



    Yeah well, my settings were working before, i didn't change anything. Yeah I follow the instructions to delete all the .dll files, replaced with version.dll in both 32/64 bits folder

    it's working for 4.7/4.8 but not 5.1. That is my issue. I think I know what I'm doing lol.

    Following the page on github code. It didn't say it would work for 5.1. So I would like to know if people can confirm it. Thanks
    New Launcher

    Try this Launcher and say its work ..

  13. #58
    Hardcore Member tearservers is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    138Posts

    Re: NoIP + Win10 mouse fix + source

    This exist for Client 1.9 ? i have windows 10 :/



Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Advertisement