Cloud Flare error?

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  1. #16
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,914Posts

    Re: Cloud Flare error?


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by xLethal View Post
    CloudFlare is a great service, I haven't experienced any issues so far using it with my sites. However, most of my sites are hosted in the US, I can see why it might have issues with a Russian hosted website.
    Hopefully CF will expand its service to Russia in the future.
    RaGEZONE Recommends

  2. #17
    Banned Divide is offline
    BannedRank
    Aug 2011 Join Date
    British CoderLocation
    1,016Posts

    Re: Cloud Flare error?

    Just press the "Retry Live Version" in the corner of the box :)
    Allways works for me :)

  3. #18
    The one and only! Hejula is offline
    GammaRank
    Nov 2008 Join Date
    4,203Posts

    Re: Cloud Flare error?

    Quote Originally Posted by Divide View Post
    Just press the "Retry Live Version" in the corner of the box :)
    Allways works for me :)
    When you get the error when you are making a post you press "Retry Live Version" and it doesn't post your post :)

  4. #19
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,914Posts

    Re: Cloud Flare error?

    letting you know if you do see some random messages its because i'm tweaking some server configurations.

    ---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

    Let me know if you get another error messages so I can tweak accordingly.
    RaGEZONE Recommends

  5. #20
    i sell platypus Improved is offline
    Alpha MaleRank
    Jun 2009 Join Date
    DenmarkLocation
    2,862Posts

    Re: Cloud Flare error?

    Quote Originally Posted by MentaL View Post
    letting you know if you do see some random messages its because i'm tweaking some server configurations.

    ---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

    Let me know if you get another error messages so I can tweak accordingly.
    I think you fixed it, been browsing for 10 min now and no cloud. Before you got it every 30 seconds and you couldn't get anything done. Thanks!!!

    Spoiler:


  6. #21
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,914Posts

    Re: Cloud Flare error?

    The error message should be reduced now drastically. Hopefully you'll only get legitimate downtime messages now (Ie ; routing issues between CF and Hostkey).
    RaGEZONE Recommends

  7. #22
    RZ's Personal Marine cycoextreme is offline
    True MemberRank
    Jan 2005 Join Date
    Deeper HellLocation
    1,128Posts

    Re: Cloud Flare error?

    Tweaking server configurations"

    Which in dans language, dling and streaming porn

    But I get the clouflare error very rarley but I just press refresh and it works, I use chrome btw
    Posted via Mobile Device

  8. #23
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,914Posts

    Re: Cloud Flare error?

    Logs are looking clean so my guess is now the majority of the errors are now eliminated. I'll close now.
    RaGEZONE Recommends




Page 2 of 2 FirstFirst 12

Advertisement