Image bug

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Registered StrockerT is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    BrazilLocation
    12Posts

    Image bug


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Every image that place looks like this:
    http://gyazo.com/c84b2f128481a107ad045ebebfd668d9


  2. #2
    Account Upgraded | Title Enabled! Diddy is offline
    True MemberRank
    Jun 2011 Join Date
    United KingdomLocation
    275Posts

    Re: Image bug

    This has been effecting me also.



  3. #3
    Babylon the Great Droppy is offline
    DeveloperRank
    Feb 2012 Join Date
    /home/droppyLocation
    1,947Posts

    Re: Image bug

    Same here, but it isn't like that for all pics...

    Subscribe | Rules
    PM Me | Add Me

    Developer / Ex-Moderator



  4. #4
    Death from above! The General is offline
    The OmegaRank
    Aug 2011 Join Date
    8,904Posts

    Re: Image bug

    Exact url? Maybe the links must end with an certain extensions (.png, .jpg .gif etc.). Maybe dynamically generated images won't work.
    If you are using Arcturus, contact me
    Skype: wesley.jabbo
    Discord: TheGeneral#0063

  5. #5
    Babylon the Great Droppy is offline
    DeveloperRank
    Feb 2012 Join Date
    /home/droppyLocation
    1,947Posts

    Re: Image bug

    Problem is when cache.php requests from a non-https image url. If it's https it works, checked already. @MentaL

    Subscribe | Rules
    PM Me | Add Me

    Developer / Ex-Moderator



  6. #6
    Account Upgraded | Title Enabled! Diddy is offline
    True MemberRank
    Jun 2011 Join Date
    United KingdomLocation
    275Posts

    Re: Image bug

    Quote Originally Posted by The General View Post
    Exact url? Maybe the links must end with an certain extensions (.png, .jpg .gif etc.). Maybe dynamically generated images won't work.
    It happens to me when i try and embed images from gyazo or tinypic.
    So Jpg and Png



  7. #7
    Babylon the Great Droppy is offline
    DeveloperRank
    Feb 2012 Join Date
    /home/droppyLocation
    1,947Posts

    Re: Image bug

    Quote Originally Posted by Diddy View Post
    It happens to me when i try and embed images from gyazo or tinypic.
    So Jpg and Png
    Extension doesn't matter, problem is the protocol of the image url. HTTPS ain't trusting the HTTP protocol shiz.

    Subscribe | Rules
    PM Me | Add Me

    Developer / Ex-Moderator



  8. #8
    Hello! NubPro is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2009 Join Date
    C:\DesktopLocation
    1,619Posts

    Re: Image bug

    Look at my sexy signature.



  9. #9
    Registered StrockerT is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    BrazilLocation
    12Posts

    Re: Image bug

    This sucks, I can not disclose my server

  10. #10
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,913Posts

    Re: Image bug

    Means theres an issue retrieving it off the end server.
    RaGEZONE Recommends

  11. #11
    Registered StrockerT is offline
    MemberRank
    Apr 2015 Join Date
    BrazilLocation
    12Posts

    Re: Image bug

    Quote Originally Posted by MentaL View Post
    Means theres an issue retrieving it off the end server.
    Please, fix the bug

  12. #12
    Deep thoughts Image bug Joopie is offline
    Alpha MaleRank
    Jun 2010 Join Date
    The NetherlandsLocation
    2,590Posts

    Re: Image bug

    @MentaL

    Not sure but I don't think this is right? ;)

    Code:
    https://forum.ragezone.com/cache.php?img=https%3A%2F%2Fforum.ragezone.com%2Fcache.php%3Fimg%3Dhttps%253A%252F%252Fforum.ragezone.com%252Fcache.php%253Fimg%253Dhttps%25253A%25252F%25252Fprojecteuler.net%25252Fprofile%25252FJoopie.png

  13. #13
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,913Posts

    Re: Image bug

    Quote Originally Posted by Joopie View Post
    @MentaL

    Not sure but I don't think this is right? ;)

    Code:
    https://forum.ragezone.com/cache.php?img=https%3A%2F%2Fforum.ragezone.com%2Fcache.php%3Fimg%3Dhttps%253A%252F%252Fforum.ragezone.com%252Fcache.php%253Fimg%253Dhttps%25253A%25252F%25252Fprojecteuler.net%25252Fprofile%25252FJoopie.png
    https://www.jospiek.nl/rz.png appears to be inaccessable, hence the loop/cache error.
    RaGEZONE Recommends

  14. #14
    Deep thoughts Image bug Joopie is offline
    Alpha MaleRank
    Jun 2010 Join Date
    The NetherlandsLocation
    2,590Posts

    Re: Image bug

    @MentaL, please, go to your signature editor page and just click on the "save" button or add another image and click save...

  15. #15
    GET OVER HERE! MentaL is offline
      Administrator  Rank
    Jan 2001 Join Date
    32,913Posts

    Re: Image bug

    Done, works here.
    RaGEZONE Recommends




Page 1 of 2 12 LastLast

Advertisement