Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 31 to 45 of 109
  1. #31
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    thumbs down Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    I am still stuck here. oviouslly this forum is dead, this side anyway.

    [/QUOTE]

    "cd talisman"
    "cd db"
    "rm *.pid -f"
    "./run.sh"

    I get the following error

    ./run.sh: 6: /home/#@%^/db/guard: not found

    [/QUOTE]
    Ok, no point keep posting, coz it looks like i am talking to myself,rofl

  2. #32
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    angry Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by cipixccc View Post
    I am still stuck here. oviouslly this forum is dead, this side anyway.

    "cd talisman"
    "cd db"
    "rm *.pid -f"
    "./run.sh"

    I get the following error

    ./run.sh: line 6: /home/#@%^/db/guard: No such file or directory found

    [/QUOTE]
    Ok, no point keep posting, coz it looks like i am talking to myself,rofl[/QUOTE]
    Last edited by cipixccc; 09-02-11 at 04:52 PM.

  3. #33
    Account Inactive Milhey is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    BruneiLocation
    143Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    no one reply bcuz everyone is following the video posted here.

  4. #34
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    sad Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by Milhey View Post
    no one reply bcuz everyone is following the video posted here.
    I have seen this videos, it does not show what happens if you run in trouble.AND i dont undestand what he says, its not in english.
    And the first video shows 4 folders on the desktop already, what are they? where he got them from?...., so oviosly he did not start from begining.

  5. #35
    Account Inactive Milhey is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    BruneiLocation
    143Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by cipixccc View Post
    I have seen this videos, it does not show what happens if you run in trouble.AND i dont undestand what he says, its not in english.
    And the first video shows 4 folders on the desktop already, what are they? where he got them from?...., so oviosly he did not start from begining.
    why should it will show u when u run into trouble when the video is a success? even I my self success creating a server following the video and I don't understand a single word he said.. but I follow what he do and click everything he click.
    Obviously he got the file from here. He DID start from the beginning. But take note, the video only show u LAN server not WAN. There is a tutorial on how to make ur server WAN. Try to search every topic that is posted here. AND yes, the video is more easier to follow than this tutorial.

  6. #36
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    thumbs down Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by Milhey View Post
    why should it will show u when u run into trouble when the video is a success? even I my self success creating a server following the video and I don't understand a single word he said.. but I follow what he do and click everything he click.
    Obviously he got the file from here. He DID start from the beginning. But take note, the video only show u LAN server not WAN. There is a tutorial on how to make ur server WAN. Try to search every topic that is posted here. AND yes, the video is more easier to follow than this tutorial.
    Thanks for trying to help.
    those files he has on the desktop look different than the ones i downloaded from the link u also said. but i will try to work with that.
    but i got a bigger problem if u able to help me with.
    Everytime i restart ubuntu its like i reinstalled it, all my folders, bookmarks...not there, cant start on the partition i had, now i have to start from scratch again.
    If u know plz let me know,for 2 days did look on ubuntu forums but it seems to not be able to fix it.

    Thank you again, you the only one that replied

    ---------- Post added at 07:23 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------

    Far out, i must be dumb coz i have no clue what that guy is doing on that video, it shows him downloading navicat than uploading something on file front, lol
    What in the world is he uploading and why?
    i dont know how others managed to make server based on this video, coz i cant even start, discouraged from start.

    1 dont know what files he has on desktop, it says "server..2007" i have no clue.

    2 He is uploading something, what in the world he uploads, beats me.

    No point for me to continue with that tutorial, as the only thing i understand is to download Navicat......

    Anyway i wont bother you all for help, as there is no true tutorial here for NOOBS.

    All the best guys.
    Last edited by cipixccc; 10-02-11 at 06:41 AM.

  7. #37
    Account Inactive Milhey is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    BruneiLocation
    143Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by cipixccc View Post
    Thanks for trying to help.
    those files he has on the desktop look different than the ones i downloaded from the link u also said. but i will try to work with that.
    but i got a bigger problem if u able to help me with.
    Everytime i restart ubuntu its like i reinstalled it, all my folders, bookmarks...not there, cant start on the partition i had, now i have to start from scratch again.
    If u know plz let me know,for 2 days did look on ubuntu forums but it seems to not be able to fix it.

    Thank you again, you the only one that replied

    ---------- Post added at 07:23 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------

    Far out, i must be dumb coz i have no clue what that guy is doing on that video, it shows him downloading navicat than uploading something on file front, lol
    What in the world is he uploading and why?
    i dont know how others managed to make server based on this video, coz i cant even start, discouraged from start.

    1 dont know what files he has on desktop, it says "server..2007" i have no clue.

    2 He is uploading something, what in the world he uploads, beats me.

    No point for me to continue with that tutorial, as the only thing i understand is to download Navicat......

    Anyway i wont bother you all for help, as there is no true tutorial here for NOOBS.

    All the best guys.
    I don't know what ur ubuntu problem is.. but.. try to use this one..

    Code:
    http://linux.softpedia.com/progDownload/Ubuntu-Server-Karmic-Koala-Download-47615.html
    it is what I used.. and for server file is this one..

    Code:
    Part 1 - http://www.filefront.com/17169636/Server207reconfigurev1.part01.rar/
    Part 2 - http://www.filefront.com/17169658/Server207reconfigurev1.part02.rar/
    Part 3 - http://www.filefront.com/17169689/Server207reconfigurev1.part03.rar/
    Part 4 - http://www.filefront.com/17169698/Server207reconfigurev1.part04.rar/
    In the video, he was uploading this file (the server file) so that we can download it lol. Many confused with this one, even some of them upload it too just in the video. If u followed the video, u might be stuck at the mounting folder. If u stuck here, just copy the folder from window and paste it in the ubuntu(It works). Try another to make another one. goodluck

  8. #38
    Account Inactive iluvyunie is offline
    InactiveRank
    Feb 2011 Join Date
    Imus, Cavite, PLocation
    65Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Windows XP Network Setup

    I am sorry I won't have anything in front of me to confirm my instructions. So you may need to improvise. You will have to play with your settings until you get it setup right. The NAT will allow you to get internet through your current setup without a bridge, what you need though is for your Virtual Box to actually get an IP address your Windows can see. Once you create the bridge you can follow the diections for the Ubuntu setup. Then scroll down to the Testing connection to see if you can establish a connection



    can anyone teach me how to do it with windows xP...??

  9. #39
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    sad Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by Milhey View Post
    I don't know what ur ubuntu problem is.. but.. try to use this one..

    Code:
    http://linux.softpedia.com/progDownload/Ubuntu-Server-Karmic-Koala-Download-47615.html
    it is what I used.. and for server file is this one..

    Code:
    Part 1 - http://www.filefront.com/17169636/Server207reconfigurev1.part01.rar/
    Part 2 - http://www.filefront.com/17169658/Server207reconfigurev1.part02.rar/
    Part 3 - http://www.filefront.com/17169689/Server207reconfigurev1.part03.rar/
    Part 4 - http://www.filefront.com/17169698/Server207reconfigurev1.part04.rar/
    In the video, he was uploading this file (the server file) so that we can download it lol. Many confused with this one, even some of them upload it too just in the video. If u followed the video, u might be stuck at the mounting folder. If u stuck here, just copy the folder from window and paste it in the ubuntu(It works). Try another to make another one. goodluck
    Sry, i haven't logged in here for a while, i just started to give this a go.
    First i would like to thank you for your reply, so thank you very much for that.
    Yeah i am at the mounting problem, all permissions done folder is displayed into ubuntu i just cant access it, it says:'UNABLE TO MOUNT LOCATION:Failed to Mount Windows Share"
    Been looking on forums, and tried a lot of things , and nothing works.
    The copy paste from windows to ubuntu dont work for me.

    Anyway ,thanx again for help, since you the only one here that replied. all the best m8.
    Last edited by cipixccc; 27-02-11 at 04:11 PM.

  10. #40
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    I managed to mount folder, all worked perfect, till i tried to to open EVP from windows, cant open it, i tried to run it in all compatibilities with no results, i have no idea what else to do, i run win7 64bit system.
    Any idea anyone?

  11. #41
    Account Inactive Milhey is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    BruneiLocation
    143Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    I think you should read this topic..

    http://forum.ragezone.com/f604/use-e...-times-683113/

  12. #42
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by Milhey View Post
    I think you should read this topic..

    http://forum.ragezone.com/f604/use-e...-times-683113/
    Thank you so much, i fixed that problem, now i bumped into another1 ,lol
    Cant brows navicat files in ubuntu, i get error that the location is not a folder.

    Thanks again

    ---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

    i got it to work
    now have trouble with connecting to mysql,lol, why it never runs smooth everything? lol, would be to easy..........far out.

    Oh well will try to see what i can do.

  13. #43
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    sad Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    I finally connected to mysql, now when i add users the password is not accepted, i don't know what else to try.
    Any idea? i would appreciate it.thank you

    ---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

    now the biggest problem starting the server.

    cd db
    ./db_server

    i get this:

    ERRRRRRRRRRROR: cpu frequency too BIG :)
    [14:35:52 INFO] Base initialized.
    [14:35:52 INFO] net device startup ok
    [14:35:52 INFO] FDSetSize = 1024
    [14:35:52 INFO] Version = 110
    [14:35:52 INFO] SendBufferSize = 16384
    [14:35:52 INFO] RecvBufferSize = 87380
    [14:35:52 INFO]

    >>>>> DB Server (Build Dec 11 2009 15:58:11) <<<<<
    [14:35:52 INFO] Welcome to the DB Server monitor.
    [14:35:52 ERRO] [DB] DB_MYSQL_ENGINE_PROCESS_ERROR at line 1353 in (0x0x82abb80)->unsupported(), 1045, "Access denied for user 'talismangame'@'localhost' (using password: YES)", "mysql_real_connect() error.".
    [14:35:52 ERRO] [DB] (0x0x82abb80)->unsupported("localhost", 3306, "talismangame", 0x0x82abaa4("***"), "").
    [14:35:52 ERRO] LOG_PROCESS_ERROR(nRetCode) at line 32 in unsupported.
    [14:35:52 ERRO] [IDB] IDB_Connect(0, "localhost", 3306, "talismangame", 0x0x82abaa4("***"), "").
    [14:35:52 ERRO] Db agent manager can not connect to the database(Server name : "localhost", user : "talismangame".
    [14:35:52 INFO] Base exit.
    [14:35:52 INFO] net device exit ok

    db login
    ./login_server

    for this i get

    bash: ./login_server: No such file or directory


    cd game
    ./game_server

    for that i get:

    ERRRRRRRRRRROR: cpu frequency too BIG :)
    [14:53:47 INFO] Base initialized.
    [14:53:47 INFO] net device startup ok
    [14:53:47 INFO] FDSetSize = 1024
    [14:53:47 INFO] Version = 110
    [14:53:47 INFO] SendBufferSize = 16384
    [14:53:47 INFO] RecvBufferSize = 87380
    [14:53:48 ERRO] no sn 1.
    [14:53:48 INFO] EvNet: connecting failed
    [14:53:48 INFO] Connect fail because of unknown.
    [14:53:48 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the game database [192.168.56.103.9006].
    [14:53:48 INFO] object leak 0
    [14:53:48 ERRO] server init failed
    [14:53:48 INFO] ActorOperate total num = 0, free = 0
    [14:53:48 INFO] The free npc node list size is 40000, used buffer count is 2.
    [14:53:48 INFO] The free user node list size is 2000, used buffer count is 1.
    [14:53:48 INFO] Base exit.
    [14:53:48 INFO] script engine shutdown Ok
    [14:53:48 INFO] net device exit ok


    Please help me, so far i managed, but now am stuck big time.

    ---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

    now i get this

    ERROR: PID file [db_server.pid] already existed.

    ERROR: PID file [login_server.pid] already existed.

    RRRRRRRRRRROR: cpu frequency too BIG :)
    [15:51:11 INFO] Base initialized.
    [15:51:11 INFO] net device startup ok
    [15:51:11 INFO] FDSetSize = 1024
    [15:51:11 INFO] Version = 110
    [15:51:11 INFO] SendBufferSize = 16384
    [15:51:11 INFO] RecvBufferSize = 87380
    [15:51:11 ERRO] no sn 1.
    [15:51:11 INFO] EvNet: connecting failed
    [15:51:11 INFO] Connect fail because of unknown.
    [15:51:11 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the game database [192.168.56.103.9006].
    [15:51:11 INFO] object leak 0
    [15:51:11 ERRO] server init failed
    [15:51:11 INFO] ActorOperate total num = 0, free = 0
    [15:51:11 INFO] The free npc node list size is 40000, used buffer count is 2.
    [15:51:11 INFO] The free user node list size is 2000, used buffer count is 1.
    [15:51:11 INFO] Base exit.
    [15:51:11 INFO] script engine shutdown Ok
    [15:51:11 INFO] net device exit ok


    Now i am lost.

  14. #44
    Account Inactive cipixccc is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    25Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    The cd db
    ./db_server

    And

    cd login
    ./login_server

    Are working fine, but cd game
    ./game_server

    I get super fast writing on the screen and its going sideways, i managed to copy what is says, here it goes:

    ]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' =


    Its going so fast it looks like matrix,lol, took me few minutes to be able to copy so i can paste here.

    Any ideas? Please help, thank you


    ---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

    No matter what i change i still get the above "matrix"

    But everytime i start all 3 terminals i have to delete, from all 3 folders the files ending with "pid" is there anyway not to do that?
    I would not care about that as long as i can connect to server but i get "Acquiring ip" the login and db terminal say connected to server successfully, so those 2 obviously work, but there is something wrong with the game one, going so fast,lol,

    Please some1 can help me? i am so close to starting server, i can taste it. PLEASE.

    ---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

    I done the EVP steps again and the step when he does it second time using the evp crack, i thought he saved game_server in public folder, i assumed it was that coz i sow "p" at the start, but of course its in polish, lol, no wonder i stuffed up, so i redone that.
    I still get the"matrix" but i dont get acquiring ip anymore, i get "illegal name" when i am trying to log in, i used same details from navicat that i put in.
    Any ideas please let me know, ty so much.

    ---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

    By trying to fix illegal name problem i must have done something , coz again i get Acquiring ip.
    Far out, now at the end i am stuffed, dont know what else to try.

    ---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

    I am deleting everything, except navicat,i dont wanna have the trouble of connecting, and i am starting from beginning, again,lols

  15. #45
    Account Upgraded | Title Enabled! Crytex is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    GermanyLocation
    627Posts

    Re: Talisman Online Private Server detailed instructions for the newbie

    Quote Originally Posted by cipixccc View Post
    I finally connected to mysql, now when i add users the password is not accepted, i don't know what else to try.
    Any idea? i would appreciate it.thank you

    ---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

    now the biggest problem starting the server.

    cd db
    ./db_server

    i get this:

    ERRRRRRRRRRROR: cpu frequency too BIG :)
    [14:35:52 INFO] Base initialized.
    [14:35:52 INFO] net device startup ok
    [14:35:52 INFO] FDSetSize = 1024
    [14:35:52 INFO] Version = 110
    [14:35:52 INFO] SendBufferSize = 16384
    [14:35:52 INFO] RecvBufferSize = 87380
    [14:35:52 INFO]

    >>>>> DB Server (Build Dec 11 2009 15:58:11) <<<<<
    [14:35:52 INFO] Welcome to the DB Server monitor.
    [14:35:52 ERRO] [DB] DB_MYSQL_ENGINE_PROCESS_ERROR at line 1353 in (0x0x82abb80)->unsupported(), 1045, "Access denied for user 'talismangame'@'localhost' (using password: YES)", "mysql_real_connect() error.".
    [14:35:52 ERRO] [DB] (0x0x82abb80)->unsupported("localhost", 3306, "talismangame", 0x0x82abaa4("***"), "").
    [14:35:52 ERRO] LOG_PROCESS_ERROR(nRetCode) at line 32 in unsupported.
    [14:35:52 ERRO] [IDB] IDB_Connect(0, "localhost", 3306, "talismangame", 0x0x82abaa4("***"), "").
    [14:35:52 ERRO] Db agent manager can not connect to the database(Server name : "localhost", user : "talismangame".
    [14:35:52 INFO] Base exit.
    [14:35:52 INFO] net device exit ok

    db login
    ./login_server

    for this i get

    bash: ./login_server: No such file or directory


    cd game
    ./game_server

    for that i get:

    ERRRRRRRRRRROR: cpu frequency too BIG :)
    [14:53:47 INFO] Base initialized.
    [14:53:47 INFO] net device startup ok
    [14:53:47 INFO] FDSetSize = 1024
    [14:53:47 INFO] Version = 110
    [14:53:47 INFO] SendBufferSize = 16384
    [14:53:47 INFO] RecvBufferSize = 87380
    [14:53:48 ERRO] no sn 1.
    [14:53:48 INFO] EvNet: connecting failed
    [14:53:48 INFO] Connect fail because of unknown.
    [14:53:48 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the game database [192.168.56.103.9006].
    [14:53:48 INFO] object leak 0
    [14:53:48 ERRO] server init failed
    [14:53:48 INFO] ActorOperate total num = 0, free = 0
    [14:53:48 INFO] The free npc node list size is 40000, used buffer count is 2.
    [14:53:48 INFO] The free user node list size is 2000, used buffer count is 1.
    [14:53:48 INFO] Base exit.
    [14:53:48 INFO] script engine shutdown Ok
    [14:53:48 INFO] net device exit ok


    Please help me, so far i managed, but now am stuck big time.

    ---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

    now i get this

    ERROR: PID file [db_server.pid] already existed.

    ERROR: PID file [login_server.pid] already existed.

    RRRRRRRRRRROR: cpu frequency too BIG :)
    [15:51:11 INFO] Base initialized.
    [15:51:11 INFO] net device startup ok
    [15:51:11 INFO] FDSetSize = 1024
    [15:51:11 INFO] Version = 110
    [15:51:11 INFO] SendBufferSize = 16384
    [15:51:11 INFO] RecvBufferSize = 87380
    [15:51:11 ERRO] no sn 1.
    [15:51:11 INFO] EvNet: connecting failed
    [15:51:11 INFO] Connect fail because of unknown.
    [15:51:11 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the game database [192.168.56.103.9006].
    [15:51:11 INFO] object leak 0
    [15:51:11 ERRO] server init failed
    [15:51:11 INFO] ActorOperate total num = 0, free = 0
    [15:51:11 INFO] The free npc node list size is 40000, used buffer count is 2.
    [15:51:11 INFO] The free user node list size is 2000, used buffer count is 1.
    [15:51:11 INFO] Base exit.
    [15:51:11 INFO] script engine shutdown Ok
    [15:51:11 INFO] net device exit ok


    Now i am lost.
    But does your server run, i mean do you get something like

    Server Tick [1]
    Server TIck [2]
    ...

    ???


    Because those messages you posted are normal, so if you see
    Server Tick [1]
    Server TIck [2]
    ...

    everything is alright.

    ---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------

    Quote Originally Posted by cipixccc View Post
    The cd db
    ./db_server

    And

    cd login
    ./login_server

    Are working fine, but cd game
    ./game_server

    I get super fast writing on the screen and its going sideways, i managed to copy what is says, here it goes:

    ]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' = true[18:22:11 INFO] [9]'OutputPerfOnce' =


    Its going so fast it looks like matrix,lol, took me few minutes to be able to copy so i can paste here.

    Any ideas? Please help, thank you


    ---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

    No matter what i change i still get the above "matrix"

    But everytime i start all 3 terminals i have to delete, from all 3 folders the files ending with "pid" is there anyway not to do that?
    I would not care about that as long as i can connect to server but i get "Acquiring ip" the login and db terminal say connected to server successfully, so those 2 obviously work, but there is something wrong with the game one, going so fast,lol,

    Please some1 can help me? i am so close to starting server, i can taste it. PLEASE.

    ---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

    I done the EVP steps again and the step when he does it second time using the evp crack, i thought he saved game_server in public folder, i assumed it was that coz i sow "p" at the start, but of course its in polish, lol, no wonder i stuffed up, so i redone that.
    I still get the"matrix" but i dont get acquiring ip anymore, i get "illegal name" when i am trying to log in, i used same details from navicat that i put in.
    Any ideas please let me know, ty so much.

    ---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

    By trying to fix illegal name problem i must have done something , coz again i get Acquiring ip.
    Far out, now at the end i am stuffed, dont know what else to try.

    ---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

    I am deleting everything, except navicat,i dont wanna have the trouble of connecting, and i am starting from beginning, again,lols

    1. the Output PerfOne thing can be fixed, when you change the timezone in ur ubuntu.
    Change it to "Antarctika/McMurdo" and it will work normally. You can find those time settings that way: Ubuntu - System - Administration - Time and Date

    2. I dont know how to fix the illegal name thing, few ppl already asked about it but i cant help you i never get the message.
    Which server files did you use btw?

    3. about the .pid files - they will be always created when oyu start the server and you will always have to delete them b4 starting server again.
    So there is no way out
    Last edited by Crytex; 01-03-11 at 03:55 PM.




Page 3 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Advertisement