[TUTORIAL]2 servers in game

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Account Upgraded | Title Enabled! alpesh76 is offline
    True MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    224Posts

    thumbs up [TUTORIAL]2 servers in game


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    first u need to copy DB, DB_ & Game folder
    now rename it DB1, DB_1 & game1
    then go in DB_1
    delete account.sql file
    now rename all files for example game.sql to game1.sql
    now all database attach in navicate with lastword "1" (Without quaot)
    Note :- dont attach db_account1 in navicate
    now go in login folder
    login_user.ini

    [db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006"

    now u need to add new lines after this

    [db1]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9007"



    save & close


    now go in game1 folder
    server_user.ini

    [client]
    Capability = "2000"
    UseGate = "false"
    ListenIp = "192.168.2.4"
    ListenPortal = "192.168.2.4"
    ListenPort = "8886" <-- put here 8887 port
    [game_db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006" <-- put here 9007 port
    [log_db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006" <---- put here 9007 port

    save & close

    now go in db1 folder
    db_server_usr.ini

    [dbserver]
    ListenIp = "localhost"
    ListenPort = "9006" <--- put here 9007 port
    [db_login]
    Server = "localhost"
    Port = 3306
    Database = "db_account"
    UserName = "root"
    Password = "22021982"
    [db_game]
    Server = "localhost"
    Port = 3306
    Database = "db_game" <--- put here db_game1
    UserName = "root"
    Password = "22021982"
    [db_log]
    Server = "localhost"
    Port = 3306
    Database = "db_log" <--- put here db_log1
    UserName = "root"
    Password = "22021982"

    Note:- Dont change db_account

    save & close

    now run
    db --->./db_server
    db1 --->./db_server
    login --->./login_server
    game --->./game_server
    game1 --->./game_server

    now ur private server have 2 servers

    best of luck
    Last edited by alpesh76; 13-02-12 at 09:31 PM.


  2. #2
    Account Upgraded | Title Enabled! vdc is offline
    True MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    202Posts

    Re: 2 servers in game

    Is this work well for 2 dedicated servers?
    This one can use like 2 difference server with difference rank, but use the same user / password for 2 servers?

  3. #3
    Account Upgraded | Title Enabled! alpesh76 is offline
    True MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    224Posts
    Quote Originally Posted by vdc View Post
    Is this work well for 2 dedicated servers?
    This one can use like 2 difference server with difference rank, but use the same user / password for 2 servers?
    ya thats work. i tested it. i used 3 server.

    ya u used both server in same user / password
    Posted via Mobile Device

  4. #4
    Account Upgraded | Title Enabled! testt is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    235Posts

    Re: 2 servers in game

    but something its wrong in login/login_user or ports .... i got error at game server2 it cant connect to 9002 port

  5. #5
    Account Upgraded | Title Enabled! alpesh76 is offline
    True MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    224Posts

    Re: 2 servers in game

    Quote Originally Posted by testt View Post
    but something its wrong in login/login_user or ports .... i got error at game server2 it cant connect to 9002 port
    upload ur .ini files here so i will check it (upload it folder wise)

  6. #6
    Account Inactive haroken is offline
    InactiveRank
    Mar 2012 Join Date
    23Posts

    Re: 2 servers in game

    I got same problem too, game_server2 can't connect on port 9002

  7. #7
    Account Inactive zack807 is offline
    InactiveRank
    Apr 2012 Join Date
    10Posts

    Re: 2 servers in game

    db db1 & game copy to?? cant understand :D

  8. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! alpesh76 is offline
    True MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    224Posts

    Re: 2 servers in game

    yes u need to copy db1, game1, db_1 & db, db_, game in home folder

  9. #9
    Member WizeOne is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    In a HoleLocation
    73Posts

    Re: 2 servers in game

    Still does not answer the question. I keep running into the 9002 thing too. If or when I get around it I will post a easy explanation. Nope I have sat here for hours trying to figure this out. To no avail. If anyone has any suggestions please pots it.


    Thanks
    Last edited by WizeOne; 21-04-12 at 06:28 AM.

  10. #10
    Account Upgraded | Title Enabled! versacebg is offline
    True MemberRank
    Sep 2006 Join Date
    BulgariaLocation
    477Posts

    sad Re: 2 servers in game

    Quote Originally Posted by WizeOne View Post
    Still does not answer the question. I keep running into the 9002 thing too. If or when I get around it I will post a easy explanation. Nope I have sat here for hours trying to figure this out. To no avail. If anyone has any suggestions please pots it.


    Thanks
    Same problem here trying to solve if i solve i will post the solution !
    More info about me go here ---> http://www.klukarkata.com/iliya/

  11. #11
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    ops i have same problem,, server 2 cant conecctec port 9002 T_T

    onnected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the login server successfully.
    [22:18:07 INFO] Register FAILED
    [22:18:07 ERRO] Receive error_cmd (1001) from login
    [22:18:07 ERRO] CLoginSession::Init: Register FAILED.
    [22:18:07 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the login [192.168.0.19.9003].
    [22:18:07 INFO] object leak 0

    and too in 9002
    Last edited by ivanosvsky1; 04-05-12 at 07:08 AM.

  12. #12
    Account Upgraded | Title Enabled! versacebg is offline
    True MemberRank
    Sep 2006 Join Date
    BulgariaLocation
    477Posts

    sad Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    Quote Originally Posted by ivanosvsky1 View Post
    ops i have same problem,, server 2 cant conecctec port 9002 T_T
    Same problem here maybe we beed change 9002 or something else ...
    More info about me go here ---> http://www.klukarkata.com/iliya/

  13. #13
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    yes i was change for 9003
    but is same :

    onnected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the login server successfully.
    [22:18:07 INFO] Register FAILED
    [22:18:07 ERRO] Receive error_cmd (1001) from login
    [22:18:07 ERRO] CLoginSession::Init: Register FAILED.
    [22:18:07 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the login [192.168.0.19.9002].
    [22:18:07 INFO] object leak 0

    and too with 9002

    is same:

    onnected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the login server successfully.
    [22:18:07 INFO] Register FAILED
    [22:18:07 ERRO] Receive error_cmd (1001) from login
    [22:18:07 ERRO] CLoginSession::Init: Register FAILED.
    [22:18:07 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the login [192.168.0.19.9003].
    [22:18:07 INFO] object leak 0
    and too with 9002 T_T

    nothing T_T i cant

  14. #14
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    alpesh76 , can u make 1 video tutorial please, i have same error. or can u help me please.. Thank u brother

  15. #15
    Account Inactive frfooosh is offline
    InactiveRank
    Sep 2010 Join Date
    467Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    Quote Originally Posted by ivanosvsky1 View Post
    ops i have same problem,, server 2 cant conecctec port 9002 T_T

    onnected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the db server successfully.
    [22:18:06 INFO] Connected to the login server successfully.
    [22:18:07 INFO] Register FAILED
    [22:18:07 ERRO] Receive error_cmd (1001) from login
    [22:18:07 ERRO] CLoginSession::Init: Register FAILED.
    [22:18:07 ERRO] CGameServer::Init: Can not connect to the login [192.168.0.19.9003].
    [22:18:07 INFO] object leak 0

    and too in 9002
    make sure to edit this too

    [log_db]

    BindIP = ""

    BindPort = ""

    ConnectIp = "127.0.0.1"

    ConnectPort = "9007"

    alpesh76 i have question for you ..
    u said "delete account.sql file

    Note :- dont attach db_account1 in navicate"

    and why to delete db_account.sql??

    and i was thinking in case we need to run server using different game_server.evp .. like one server high rate and other low rate so we can also do that ...




Page 1 of 3 123 LastLast

Advertisement