[TUTORIAL]2 servers in game

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
  1. #16
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    frfooosh. if you try with same folder game same to same2 (dont edit nothing no shop or game_server) the conecction is succ. but when edit, i cant login.
    anyone know how public 2 web with 1 ip public? i have 2 pc with ubuntu server. and i want public, but i have only 1 ip public, i try edit apache and make virtualhost or virtualname ,but nothing, port 8080,6969 and nothing

  2. #17
    Account Inactive frfooosh is offline
    InactiveRank
    Sep 2010 Join Date
    467Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    u mean by 2 webs in same ip like with different dns??
    coz i have idea like first wep u can make it like >>> www.ur-web.com/2012 .. and the other /2011 or use names :D

  3. #18
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    for example i have 2 pc (pcA and pcB) with ubuntu server and 2 domain web www,web1,com and www,web2,com and 1 ip public 190.222.xx.xx
    but only i can public for port 80 1 web........ in my router config 190.222.xx.xx :80 PCA , i need public mi web2.com in my pcB for other port.
    i try :
    190.222.xxx.xxx :8080 -PCB

  4. #19
    Registered nhactre8x2 is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    14Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    alpesh76 , can u make 1 video tutorial please, i have same error. or can u help me please.. Thank u brother:(
    Quote Originally Posted by alpesh76 View Post
    first u need to copy DB, DB_ & Game folder
    now rename it DB1, DB_1 & game1
    then go in DB_1
    delete account.sql file
    now rename all files for example game.sql to game1.sql
    now all database attach in navicate with lastword "1" (Without quaot)
    Note :- dont attach db_account1 in navicate
    now go in login folder
    login_user.ini

    [db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006"

    now u need to add new lines after this

    [db1]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9007"



    save & close


    now go in game1 folder
    server_user.ini

    [client]
    Capability = "2000"
    UseGate = "false"
    ListenIp = "192.168.2.4"
    ListenPortal = "192.168.2.4"
    ListenPort = "8886" <-- put here 8887 port
    [game_db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006" <-- put here 9007 port
    [log_db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006" <---- put here 9007 port

    save & close

    now go in db1 folder
    db_server_usr.ini

    [dbserver]
    ListenIp = "localhost"
    ListenPort = "9006" <--- put here 9007 port
    [db_login]
    Server = "localhost"
    Port = 3306
    Database = "db_account"
    UserName = "root"
    Password = "22021982"
    [db_game]
    Server = "localhost"
    Port = 3306
    Database = "db_game" <--- put here db_game1
    UserName = "root"
    Password = "22021982"
    [db_log]
    Server = "localhost"
    Port = 3306
    Database = "db_log" <--- put here db_log1
    UserName = "root"
    Password = "22021982"

    Note:- Dont change db_account

    save & close

    now run
    db --->./db_server
    db1 --->./db_server
    login --->./login_server
    game --->./game_server
    game1 --->./game_server

    now ur private server have 2 servers

    best of luck

  5. #20
    Member WizeOne is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    In a HoleLocation
    73Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    Yup, I finally figured it out and it was a real duh moment. Make sure you use the 127.0.0.1 loopback address. I will probably do a low rate server soon.

  6. #21
    Account Upgraded | Title Enabled! testt is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    235Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    so what you did to make it work?
    thx for explanation :)

  7. #22
    Account Upgraded | Title Enabled! vdc is offline
    True MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    202Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    Solved...............
    Last edited by vdc; 24-05-12 at 11:34 PM.

  8. #23
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    humm. in all ip local use 127.0.0.1? for example my is 192.168.0.10 change all for 127.0.0.1?

  9. #24
    Newbie comedor1 is offline
    MemberRank
    Nov 2011 Join Date
    3Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    Not work, error in port 9002, please make video tuturial or another tuturial.

  10. #25
    Member WizeOne is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    In a HoleLocation
    73Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    Sorry, have not been on in a couple days. Do exactly as he says. Just when you do it the
    [server]
    Capability = "64"
    ListenIp = "127.0.0.1"
    ListenPort = "9002"
    In the login/login_user file use the 127.0.0.1 address there and wherever you see the ListenPort = "9002" make sure the address is 127.0.0.1 ok?

    There is so much more to it, if you want to put it into practice on your server.
    Especially if you want to use two different game servers. I am working on it and will post my findings.
    Last edited by WizeOne; 27-05-12 at 12:17 AM.

  11. #26
    Account Upgraded | Title Enabled! testt is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    235Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    it doesn't work

  12. #27
    Member WizeOne is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    In a HoleLocation
    73Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    This ones the Login/login_user file


    [list]
    Capability = "3000"
    ListenIp = "192.168.52.128"
    ListenPort = "8888"
    [user]
    Capability = "2000"
    ListenIp = "192.168.52.128"
    ListenPortal = "192.168.52.128"
    ListenPort = "8885"
    StateLev1 = 500
    StateLev2 = 1000
    [server]
    Capability = "64"
    ListenIp = "127.0.0.1" << Here <<
    ListenPort = "9002"
    [db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006"
    [billing]
    use = false
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9020"
    [guard]
    Description = ""
    GuardPort = "8002"
    UseGuard = "false"
    [Login]
    Name="login_OPT"
    Accept="a7aaaa"
    [autostat]
    Enable = false
    [licenseport]
    port = 9101
    [licenseserver]
    sv1 = "192.168.52.128"

    This is the Game/server_user file



    [client]
    Capability = "2000"
    UseGate = "false"
    ListenIp = "192.168.52.128"
    ListenPortal = "192.168.52.128"
    ListenPort = "8886"
    [login]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1" << Here <<
    ConnectPort = "9002"
    [game_db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006"
    [log_db]
    BindIP = ""
    BindPort = ""
    ConnectIp = "127.0.0.1"
    ConnectPort = "9006"
    [server]
    Description = "poland_test_server"
    name = "Server"
    location = "192.168.52.128"
    Idx = 1
    Order = 1
    ListPv = 0
    [anti_robot]
    OpenFlag = "false"
    ClientDetect = "false"
    StartAuto = "false"
    EctypeAskFlag = "false"
    [licenseport]
    port = 9101
    [licenseserver]
    sv1 = "192.168.52.128"
    sv2 = "192.168.52.128"
    sv3 = "192.168.52.128"
    Last edited by WizeOne; 28-05-12 at 08:59 PM. Reason: forgot something

  13. #28
    Account Upgraded | Title Enabled! testt is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    235Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    i see this files are for 1 server not for 2 servers .
    its only 1 db there at login file.
    this help with nothing , yea it will be connected but server 2 will give again port error.

  14. #29
    Member TalismanPH is offline
    MemberRank
    Dec 2011 Join Date
    PhilippinesLocation
    37Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    lol..you guys try over again.. read carefully.. i made it easily..:D

  15. #30
    Account Upgraded | Title Enabled! testt is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    235Posts

    Re: [TUTORIAL]2 servers in game

    yea but if same game_server -.-
    we wanna run it with different game_server's
    READ IT




Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Advertisement