[TUTORIAL]Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Online

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
  1. #16
    rAm sadicolas is offline
    True MemberRank
    Jul 2010 Join Date
    Málaga, SpainLocation
    247Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by Crytex View Post
    sadicolas, i have the same problem, i cant connect to the Server using the Windows LAN IP.

    well for the first, maybe i typed wrong IP - can u tell me where to get my LAN IP (just to get sure i typed the correct one)

    MY PC is connected via LAN to the Internet and its Running Win 7 on it.

    I tried one IP, but im not sure if thats the correct one, when i click on Connect there open a message asking me for a password.
    i typed root password, same msg appear again =(

    thats the msg that pops up.

    http://www.bilder-hochladen.net/files/d6ul-1y.png

    mm you are connected via lan to the ethernet, but it doesn´t matter as long as your IP is right...

    to find out your LAN IP on your linux machine (or vmware)
    need this program ¨Knemo¨

    download command:

    sudo apt-get install knemo


    then just go to Applications- Internet - Knemo
    and you'll see a new icon on your upper panel with the image of 2 PCs connected... click on it and it shows your LAN IP

    and to find out your WAN IP just need to go (ON YOUR LINUX MACHINE) to your browser and type this url

    http://www.mywanip.com/

    then set the config files as this:

    alrdy posted it on another thread earlier today:

    http://forum.ragezone.com/f601/ip-bridged-687896/

    ---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

    Quote Originally Posted by metalmf View Post
    metalmf@unknown:~/login$ ./login_server
    bash: ./login_server: Permission denied
    metalmf@unknown:~/game$ ./game_server
    ERROR: PID file [game_server.pid] already existed.
    LOGIN_SERVER and GAME_SERVER are making problems :S db_game works :s help me i maked files read only but nothing :S they give the same problem agan please help
    all you need to do is go to the folder

    /game and delete the file ¨game_server.pid¨

  2. #17
    Account Upgraded | Title Enabled! Crytex is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    GermanyLocation
    627Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    thank you for the reply sadicolas, but i have Knemo installed.
    My Problems is: that i cannot test the connection to the server where i need to put the server files on you know.
    Cob (the guy who made the video tutorial, testing the server connection in the second part of "Talizman Online Setup Private Server - Install and Configure Software Part 2"

    --> YouTube - Talizman Online Setup Private Server - Install and Configure Software Part 2

    You see in the video he type the IP: 192.168.1.8 (at 3min, 48ssec)

    And Knemo shows him the IP: 192.168.52.120 (at 3min, 12sec)

    You explained me the thing that i marked green here.
    (That is for editing later the config files)

    But i need to know the IP that i marked red in this post.
    How do i get the IP to test my server sonnection, like Cob alias tomspec22 does it.
    Thats my Problem you know?


    In the other Thread you said:

    FIRST: redirect all your portfowarded ports to you LAN linux IP!
    how do i make that? - Maybe thats the reason for my Problem

    (a Step by Step tut would be very nice for that point)

    thanks in advance
    Last edited by Crytex; 25-08-10 at 10:58 PM.

  3. #18
    Account Inactive mytu is offline
    InactiveRank
    Sep 2010 Join Date
    24Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    Quote Originally Posted by Crytex View Post
    thank you for the reply sadicolas, but i have Knemo installed.
    My Problems is: that i cannot test the connection to the server where i need to put the server files on you know.
    Cob (the guy who made the video tutorial, testing the server connection in the second part of "Talizman Online Setup Private Server - Install and Configure Software Part 2"

    --> YouTube - Talizman Online Setup Private Server - Install and Configure Software Part 2

    You see in the video he type the IP: 192.168.1.8 (at 3min, 48ssec)

    And Knemo shows him the IP: 192.168.52.120 (at 3min, 12sec)

    You explained me the thing that i marked green here.
    (That is for editing later the config files)

    But i need to know the IP that i marked red in this post.
    How do i get the IP to test my server sonnection, like Cob alias tomspec22 does it.
    Thats my Problem you know?


    In the other Thread you said:



    how do i make that? - Maybe thats the reason for my Problem

    (a Step by Step tut would be very nice for that point)

    thanks in advance






    the second ip is his home ip..the pc ip..where he connect on desktop..the first one..at 3:12 is the linux ip address...
    Last edited by mytu; 15-09-10 at 07:42 PM.

  4. #19
    Account Inactive nXGanja is offline
    InactiveRank
    Jan 2010 Join Date
    10Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    my KNEMO is wrong

  5. #20
    Member sahmat01 is offline
    MemberRank
    Aug 2010 Join Date
    74Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    Hello: I have one problem When ı am intalling Ubuntu from Vmware it says in loding ubuntu files (Network Conettiction part - you are not using DHCP or your dhcp slow or bad conettion) when ı skip this error in last part ubuntu didint connct internet what can ı do please HELP ME! thanks

  6. #21
    Account Inactive thetaz911 is offline
    InactiveRank
    Jun 2011 Join Date
    1Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    Quote Originally Posted by Crytex View Post
    sadicolas, i have the same problem, i cant connect to the Server using the Windows LAN IP.

    well for the first, maybe i typed wrong IP - can u tell me where to get my LAN IP (just to get sure i typed the correct one)

    MY PC is connected via LAN to the Internet and its Running Win 7 on it.

    I tried one IP, but im not sure if thats the correct one, when i click on Connect there open a message asking me for a password.
    i typed root password, same msg appear again =(

    thats the msg that pops up.

    http://www.bilder-hochladen.net/files/d6ul-1y.png
    i got the same problem. I probably don't write the good ip.Where i can find my linux IP adress?

  7. #22
    Account Upgraded | Title Enabled! Crytex is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    GermanyLocation
    627Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    the step can be passed dont need to conenct to this workgroup bullshit thing

  8. #23
    Account Inactive goyasin is offline
    InactiveRank
    May 2011 Join Date
    13Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    hello if i install the sudo apt-get install no-ip... then i config it...why he did not creat the file for no-ip..somebody help me... this is for registration...

    ---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

    director@ubuntu:~$ sudo apt-get install no-ip
    [sudo] password for director:
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    Note, selecting noip2 instead of no-ip
    The following NEW packages will be installed:
    noip2
    0 upgraded, 1 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
    Need to get 0B/85.8kB of archives.
    After this operation, 266kB of additional disk space will be used.
    Preconfiguring packages ...
    Selecting previously deselected package noip2.
    (Reading database ... 139182 files and directories currently installed.)
    Unpacking noip2 (from .../noip2_2.1.9-3_i386.deb) ...
    Processing triggers for man-db ...
    Processing triggers for ureadahead ...
    ureadahead will be reprofiled on next reboot
    Setting up noip2 (2.1.9-3) ...

    Auto configuration for Linux client of no-ip.com.

    No hosts are available for this user.
    Go to No-IP - Dynamic DNS, Static DNS for Your Dynamic IP and create some!

    Configuration file can NOT be created.

    * Creating a read-write copy of the noip2 configuration... cp: cannot stat `/var/lib/noip2/noip2.conf': No such file or directory
    [fail]
    * Starting No-IP.com dynamic address update noip2 Can't locate configuration file /var/lib/noip2/noip2.conf. (Try -c). Ending!

    [fail]

    ---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

    but no host are available... i creat account for no-ip.. but he say to me no host are available..please help me...

  9. #24
    Account Inactive goyasin is offline
    InactiveRank
    May 2011 Join Date
    13Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    Please specify whether noip2 should not attempt to detect the external │
    │ IP address of this computer. │
    │ │
    │ If in doubt, you should leave the default choice. │
    │ │
    │ Disable Network Address Translation (NAT)? │
    │ │
    │ <Yes> <No>

  10. #25
    Registered aliminatora is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    21Posts

    Re: Video and Text :Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Onli

    pls help me what ubuntu should i download there are 2


    i386 and amd64 can you help me

  11. #26
    Account Inactive Flashy2013 is offline
    InactiveRank
    Feb 2013 Join Date
    31Posts

    Re: [TUTORIAL]Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Online

    Unable to mount windows share

  12. #27
    Hardcore Member dakico1432 is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    Hard DriveLocation
    124Posts

    Re: [TUTORIAL]Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Online

    Sharing is not enabled on your windows ...

  13. #28
    Account Inactive Flashy2013 is offline
    InactiveRank
    Feb 2013 Join Date
    31Posts

    Re: [TUTORIAL]Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Online

    Unable to Mount Windows Share :((

  14. #29
    Ultimate Member ivanosvsky1 is offline
    MemberRank
    Jan 2011 Join Date
    167Posts

    Re: [TUTORIAL]Setting VMware and Linux to get started with server Talisman Online

    first try how root
    metalmf@unknown:~ sudo -s
    roo@unknown:~ then go to your golden login and deleted login_server.pid
    root@unknown:~./login_server




Page 2 of 2 FirstFirst 12

Advertisement