development 3.5 cfg server

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 62
  1. #16
    Member kungfulon is offline
    MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    30Posts

    Re: development 3.5 cfg server


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by vietnamese View Post
    Yes..Im softwares. How you know???:D

    I dont like to default..password can be changed...
    I know you're because I'm Vnese too.
    Sorry I was wrong. It's atum callweb, not sa 123456.
    Use this xorkey @34ns%<<fdsa(Tflsd!sndsa^#)fndsla$nvsa$fndsla&nfdsJak(fnldsa!#F to encrypt your username and password.

  2. #17
    Member vietnamese is offline
    MemberRank
    Jun 2011 Join Date
    80Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Preserver have an error..Client cant to connect to Preserver. AllServer is working but Preserver show reinstall client 0.0.0.0
    Last edited by vietnamese; 30-09-12 at 10:42 AM.

  3. #18
    Hardcore Member pegasus82 is offline
    MemberRank
    Jan 2012 Join Date
    117Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    i put into atum2_db_account but the same error.
    09-30 15:28:20|[ERROR] fail to call m_cPetDataManager.LoadDBData()
    some one can help me with this error?

  4. #19
    Ultimate Member SHREC is offline
    MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    187Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Quote Originally Posted by kungfulon View Post
    Maybe we should try with SQL 2012 I think...
    P/s: pet petinfo petlevel should be putted in atum2_db_account.
    !!! creating procedure in db acc and shared your db!!!

    Quote Originally Posted by pegasus82 View Post
    i put into atum2_db_account but the same error.
    09-30 15:28:20|[ERROR] fail to call m_cPetDataManager.LoadDBData()
    some one can help me with this error?
    insert variables db pet petinfo petlevel

    Quote Originally Posted by vietnamese View Post
    Preserver have an error..Client cant to connect to Preserver. AllServer is working but Preserver show reinstall client 0.0.0.0
    Working people Working to some error!

  5. #20
    Hardcore Member pegasus82 is offline
    MemberRank
    Jan 2012 Join Date
    117Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    "insert variables db pet petinfo petlevel" what variables?

  6. #21
    Ares Online killburne is offline
    True MemberRank
    Aug 2010 Join Date
    GermanyLocation
    413Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    try to think on your on what you have to put in there

  7. #22
    Member vietnamese is offline
    MemberRank
    Jun 2011 Join Date
    80Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Quote Originally Posted by SHREC View Post
    !!! creating procedure in db acc and shared your db!!!



    insert variables db pet petinfo petlevel


    Working people Working to some error!
    Here..My client cant to connent to server. Preserver is errored..return version 0.0.0.0.I configed versions.cfg but its not work!
    Click image for larger version. 

Name:	launch.png 
Views:	71 
Size:	261.6 KB 
ID:	114733
    Last edited by vietnamese; 02-10-12 at 02:21 AM.

  8. #23
    Member kungfulon is offline
    MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    30Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Quote Originally Posted by pegasus82 View Post
    "insert variables db pet petinfo petlevel" what variables?
    Insert some random values into these tables.

  9. #24
    Account Inactive DarkAces is offline
    InactiveRank
    Jul 2012 Join Date
    31Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    u cant restore EP3.5 datebase with sql 2008 .... only with SQL 2012 and also dont make new datebase file with atum2_db_1 bla ...
    just restore and got it and u can restore it , but if u dont know how even to restore go learn from W0 Topic

  10. #25
    Member kungfulon is offline
    MemberRank
    Apr 2012 Join Date
    30Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    ERR_PROTOCOL_INVALID_CHARACTER_UNIQUENUMBER
    What's this?

  11. #26
    Ultimate Member SHREC is offline
    MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    187Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Quote Originally Posted by vietnamese View Post
    Here..My client cant to connent to server. Preserver is errored..return version 0.0.0.0.I configed versions.cfg but its not work!
    Click image for larger version. 

Name:	launch.png 
Views:	71 
Size:	261.6 KB 
ID:	114733
    you client 3.5???

  12. #27
    Member vietnamese is offline
    MemberRank
    Jun 2011 Join Date
    80Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Quote Originally Posted by SHREC View Post
    you client 3.5???
    Yes...Now Server is working...But client cant connect to server.....Im using ace online (suba) newest version

    Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	51 
Size:	71.5 KB 
ID:	114859
    Click image for larger version. 

Name:	2.png 
Views:	16 
Size:	4.4 KB 
ID:	114860
    Last edited by vietnamese; 03-10-12 at 07:29 AM.

  13. #28
    Ares Online killburne is offline
    True MemberRank
    Aug 2010 Join Date
    GermanyLocation
    413Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    wrong ace.atm

  14. #29
    Member vietnamese is offline
    MemberRank
    Jun 2011 Join Date
    80Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Quote Originally Posted by killburne View Post
    wrong ace.atm
    so. What is ACEonline.atm file???Im using ACEonline.atm version 3.5 (Aceonline Subagame)

  15. #30
    Retired (Goddamn idiots) DragonLord is offline
    True MemberRank
    Dec 2003 Join Date
    /dev/urandomLocation
    553Posts

    Re: development 3.5 cfg server

    Well, that was amusing. NAAO use 3.6.
    Insanity - Doing the same thing over and over again, expecting different results - Albert Einstein


    R.I.P. Akaruz - We miss ya buddy




Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Advertisement