Kinda working TW

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered Ucksa is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    16Posts

    Kinda working TW


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    So im on my test server and TW worked -i could sign up and attack Pve- But this happens when go to do tw pvp or sign up for our second TW

    was wondering if any1 knew how to fix it

    https://www.youtube.com/watch?v=wQbg...ature=youtu.be

    edit; forgot to say this is the 1378 files with kytos/psychea
    Last edited by Ucksa; 22-04-15 at 05:02 AM.


  2. #2
    Member ankree is offline
    MemberRank
    Jan 2010 Join Date
    48Posts

    Re: Kinda working TW

    Video private. I can't watch it.

  3. #3
    Registered Ucksa is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    16Posts

    Re: Kinda working TW

    Quote Originally Posted by ankree View Post
    Video private. I can't watch it.
    fixed it sorry should work now

  4. #4
    Assassin Valkyrie is offline
    ModeratorRank
    Feb 2012 Join Date
    Brisbane, AUSLocation
    366Posts

    Re: Kinda working TW

    Think it might be something to actually do with the game. E.g. You must own x amount of Primarys before attacking a Secondary and you must own x amount of Secondarys before attacking a Senior

  5. #5
    Registered Ucksa is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    16Posts

    Re: Kinda working TW

    Well me and my other dev both took 1 primary then when we went to attack the second primary it came up with this

    its deffiantly a bug its suppose to let u attack the tws next to ur own but its saying i can attack some nowhere near my owned tw

  6. #6
    Member cystal is offline
    MemberRank
    Oct 2012 Join Date
    TangerangLocation
    93Posts

    Re: Kinda working TW

    server file v1378 is really suck with many bug. include bid tw bug, thats reaseon why didn't use v1378 but i dont know if the problem can solve.
    Click image for larger version. 

Name:	Untitled-1.jpg 
Views:	23 
Size:	326.4 KB 
ID:	158303
    i use v1330 and 1345 is work fine. you can find




Advertisement