[Help] Server Not Detected

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Registered Stromacube is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    7Posts

    [Help] Server Not Detected

    Hey Everyone


    i recently did my server and after i connect to my account and go to the server select , well there is nothing and i've never seen this problem before , i've checked everything and everything seems to be fine , if someone knows what to do i'll thank him a lot


    thanks


  2. #2
    Quit Developing Ketchup is offline
    SubscriberRank
    Jan 2009 Join Date
    696Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    3 posts within 24hrs with the same exact issue is considered a rule violation, let this be a warning to not continue to spam otherwise i will have to infract you.

    I suggest you read a guide such as: Flyff Server Setup Guide [v15]
    I am no longer developing and have moved on to better things.

  3. #3
    Registered Stromacube is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    7Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    i know that i posted 3 messages my bad i didn't do that on purpose , i know how to build a server really it's just that with the files that i have i got this problem so i want to know how to fix it cause i don't know

  4. #4
    Quit Developing Ketchup is offline
    SubscriberRank
    Jan 2009 Join Date
    696Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    What files are you using?
    I am no longer developing and have moved on to better things.

  5. #5
    Registered Stromacube is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    7Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    V11 Fame files

  6. #6
    Ultimate Member n0tso1ee7 is offline
    MemberRank
    Nov 2015 Join Date
    150Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    perhaps a screenshot or something to better understand your issue, as it stands right now I have no idea what you're on about.....


    Wait a moment do you mean your Addtail server listings inside the AccountServer.ini

    AddTail( -1, 1, "WhyRUCrap", "127.0.0.1", 0, 1, 1000 );
    AddTail( 1, 1, "RandomCrap", "127.0.0.1", 1, 1, 1000 );

    this?
    Last edited by n0tso1ee7; 06-05-18 at 01:23 AM.

  7. #7
    Registered Stromacube is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    7Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    na man it's like when it get into the game and pass the first window (account and PW) i get like always to the server select and this is the problem i'ts that there is no server/channel to go on


    https://ibb.co/d3SVm7

  8. #8
    Ultimate Member n0tso1ee7 is offline
    MemberRank
    Nov 2015 Join Date
    150Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    sounds like what I described but meh the hell do I know I'm not a Dev. well Good luck with your issue.

  9. #9
    Registered Stromacube is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    7Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    thanks man , anyone else who can help ?

  10. #10
    Quit Developing Ketchup is offline
    SubscriberRank
    Jan 2009 Join Date
    696Posts

    Re: [Help] Server Not Detected

    If i was you i would just use a v15 and remove features to go back to v11. You would save yourself a massive headache, would have a source and wouldn't have as many issues.
    I am no longer developing and have moved on to better things.



Advertisement