MapleBit Support Thread

Page 9 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 121 to 135 of 145
  1. #121
    Member Bomberman20 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    25Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    MapleBit Support Thread
    Quote Originally Posted by JustAGame View Post
    Anyone know how to fix GDCreate.php? ><
    What kind of version of maplebit you use?

    I know the gd not working on 1.30 version onli in 1.2 version

  2. #122
    Hardcore Member JustAGame is offline
    MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    Corrupted PlaceLocation
    147Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by Bomberman20 View Post
    What kind of version of maplebit you use?

    I know the gd not working on 1.30 version onli in 1.2 version
    Oh damnn, Im using 1.3

  3. #123
    Member Bomberman20 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    25Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by JustAGame View Post
    Oh damnn, Im using 1.3
    Try use version 1.20 it will work!

    I hope he will fix the gd in newer version too...

  4. #124
    very green greenelfx is offline
    True MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    1,322Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    GD works in all versions of maplebit. there is some issue on your end, without logs or information I can't figure out what's going on. But, I know this works with PHP7 on latest maplebit.

  5. #125
    Member Bomberman20 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    25Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by greenelfx View Post
    GD works in all versions of maplebit. there is some issue on your end, without logs or information I can't figure out what's going on. But, I know this works with PHP7 on latest maplebit.
    Here what i did

    I use the same heavenms i install maplebit v1.20 the gd work

    After i delete the bit_ table from the sql and reinstall maplebit 1.30 the gd in ranking show x

    And i try again delete the bit_ table from my sql and install maplebit 1.20 the gd pocture in ranking are working

    (I doo it serval time in different machines same problem)

    I am not complaining the i think the maplebit is the best ms cms

  6. #126
    Hardcore Member JustAGame is offline
    MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    Corrupted PlaceLocation
    147Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by greenelfx View Post
    GD works in all versions of maplebit. there is some issue on your end, without logs or information I can't figure out what's going on. But, I know this works with PHP7 on latest maplebit.
    For mine, Im running on Ubuntu Nginx, with php7.2 installed. There's only 1 character GD that is generated successfully, and idk why that character can be generated

    Edit: Using MapleBit v1.30
    Last edited by JustAGame; 16-05-20 at 09:28 AM.

  7. #127
    Member Bomberman20 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    25Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    What version of maplebit you use?

  8. #128
    Hardcore Member JustAGame is offline
    MemberRank
    Dec 2010 Join Date
    Corrupted PlaceLocation
    147Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by Bomberman20 View Post
    What version of maplebit you use?
    v1.30

  9. #129
    Member Bomberman20 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    25Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by JustAGame View Post
    For mine, Im running on Ubuntu Nginx, with php7.2 installed. There's only 1 character GD that is generated successfully, and idk why that character can be generated

    Edit: Using MapleBit v1.30
    You mean onli 1 chercter regenerated and the others not?

    And try 1.2 version and tell me if all gd are working!

  10. #130
    Member Kigobon is offline
    MemberRank
    May 2020 Join Date
    37Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    I keep getting the connection failed error from SQL connection check...anyone knows a solution for this? :(
    For questions, contact me on discord: Kigobon#8264

  11. #131
    Member Bomberman20 is offline
    MemberRank
    Mar 2020 Join Date
    25Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by Kigobon View Post
    I keep getting the connection failed error from SQL connection check...anyone knows a solution for this? :(
    Give us information before we can answer
    What you puting in in the rows in sql setteng?
    You use wamp i guess?
    And what type of ms server you use, heavenms?mappeland? Lithium?

    I give you commen settings

    Put in the host "localhost"
    In username put "root"
    In password ussely keep blank (if you have pasword put it)
    In database name put your ms privet server sql database name ( of course you need fully functional ms server before...

    Click next

  12. #132
    Account Upgraded | Title Enabled! Snopboy is offline
    True MemberRank
    Sep 2011 Join Date
    Kerning PQLocation
    1,009Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by Kigobon View Post
    I keep getting the connection failed error from SQL connection check...anyone knows a solution for this? :(
    MapleBit has literally no issues with database connection, if anything - it's on your server's end, or otherwise, the Database server isn't accepting the connection for some reason, usually this means the credentials you entered are incorrect.

    Are you hosting the website on the same server as your Database (MySQL)?
    If not, then it means you're trying to perform a remote connection, therefore it requires enabling/whitelisting the IP in the settings, depending on your configuration. Also, this requires opening the port of the Database server (usually 3306).
    PHP<3
    Looking for PHP developers for code reviews, PM me

  13. #133
    Registered yossidanilov is offline
    MemberRank
    Apr 2020 Join Date
    12Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by CreatedM View Post
    i solved the first issue. now another issue.
    edit : how do i fix it?
    solved? i have same problem

  14. #134
    Interesting... SharpAceX is offline
    Alpha MaleRank
    Oct 2008 Join Date
    2,008Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Your CSS isn't being loaded.
    https://mapleme.me/
    The memes of the Maple community all in one place.

  15. #135
    Registered yossidanilov is offline
    MemberRank
    Apr 2020 Join Date
    12Posts

    Re: MapleBit Support Thread

    Quote Originally Posted by SharpAceX View Post
    Your CSS isn't being loaded.
    anyidea how to fix?



Advertisement