[Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Hardcore Member Z41N is offline
    MemberRank
    Aug 2008 Join Date
    134Posts

    Re: [Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption

    [Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption
    Thank you, @Eric!!

    I was able to get the encryption working, but everytime I hit a mob I dc with the following error:


    I suspect this is because I did not touch my List.wz, but I'm unsure how to save list.wz with my encription, considering it opens like this:


    Best
    Last edited by Z41N; 2 Weeks Ago at 09:30 AM.

  2. #17
    Tsun.getDere(f); Tsundere is online now
    True MemberRank
    May 2011 Join Date
    426Posts

    Re: [Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption

    Quote Originally Posted by Z41N View Post
    Thank you, @Eric!!

    I was able to get the encryption working, but everytime I hit a mob I dc with the following error:


    I suspect this is because I did not touch my List.wz, but I'm unsure how to save list.wz with my encription, considering it opens like this:


    Best
    I don't think List.wz can crash you like that after you already got in game and can see mobs, also you never need to update your List.wz when WZ editing honestly. Did you WZ edit a new mob?

    Possible issues, you didn't save your Mob.wz in the new encryption, you messed up the memory addresses in the client, one of your packets in the source is sending an invalid WZ path of an element, you WZ editted something incorrectly, or your WZ repacker doesn't save your WZ properly and is corrupting it.
    Last edited by Tsundere; 2 Weeks Ago at 05:42 PM.

  3. #18
    Hardcore Member Z41N is offline
    MemberRank
    Aug 2008 Join Date
    134Posts

    Re: [Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption

    Update:

    It appears the images are not parsing correctly.
    To test, I took my newly encrypted map.wz > reencrypted to GMS > tried in game, and it gave me a blank screen, then error'd out to DLL invalid (DLL is confirmed edited with correct key and IV).

    Any ideas?
    Last edited by Z41N; 2 Weeks Ago at 02:49 AM.

  4. #19
    Hardcore Member Z41N is offline
    MemberRank
    Aug 2008 Join Date
    134Posts

    Re: [Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption

    Good to go!

    Now... to try my hand at IDA T__T
    Last edited by Z41N; 1 Week Ago at 10:09 PM.

  5. #20
    Hardcore Member Z41N is offline
    MemberRank
    Aug 2008 Join Date
    134Posts

    Re: [Tutorial] Implementing Custom WZ Encryption

    Alright so running into an issue just with mob.wz
    When taking a GMS encryption file then saving as my own encryption, it appears some mob images disappear
    I checked in the repacker to see if the node has the image, and it indeed has no image (but strangely, its not ALL mob nodes that are missing)

    I debugged the solution and it gave me the following:


    Hoping someone could help out here, not sure how to handle a null issue with bitmap



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Advertisement