Getting +110 Armors to work/display

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered VisUban is online now
    MemberRank
    Jan 2017 Join Date
    8Posts

    Getting +110 Armors to work/display

    Hi Guys

    I have manage to get +110 Armors to show, so from Battle Suit to Mythology Armor

    I can get Deadly Armor to display in my inv, but nothing happens when i wear it, i have used the right da number, and copied the armor files from a new kpt client, when i get it on i get nude suit on/01.inf

    I have added armor as well in Playmodel.h

    Have anyone got it to work?


    Best Regards

    - - - Updated - - -

    I can get 112 Armor to show on ks when i use Cma001.ini and armor, but when i copy it and change name it wont work



  2. #2
    Registered VisUban is online now
    MemberRank
    Jan 2017 Join Date
    8Posts

    Re: Getting +110 Armors to work/display

    Quote Originally Posted by VisUban View Post
    Hi Guys

    I have manage to get +110 Armors to show, so from Battle Suit to Mythology Armor

    I can get Deadly Armor to display in my inv, but nothing happens when i wear it, i have used the right da number, and copied the armor files from a new kpt client, when i get it on i get nude suit on/01.inf

    { sinDA1 | sin30, "Deadly Armor", "DA129", ITEMSIZE * 3, ITEMSIZE * 4, "Defense", ITEM_CLASS_ARMOR, "da129", INVENTORY_POS_ARMOR, SIN_SOUND_ARMOR },

    I have added armor as well in Playmodel.h
    "mA026.ini", "mA027.ini", "Cma001.ini",

    mA026 is myth armor, and cma001 is being displayed on Deadly Armor
    Have anyone got it to work?


    Best Regards

    - - - Updated - - -

    I can get 112 Armor to show on ks when i use Cma001.ini and armor, but when i copy it and change name it wont work


    Same with this:



Advertisement