How to set developer or game master in ROW?

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Giga Gaming Network WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    In Ur Heart xDLocation
    576Posts

    ! How to set developer or game master in ROW?


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    how to set developer or game master in ROW?

    I try to set on dbo.AdminList UID = MyChar UID which is 1, and Level = 5, but i cant do GM Command in game


    Anyone?


  2. #2
    Account Upgraded | Title Enabled! RonaldinhoR9 is offline
    True MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    402Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Depending your version, levels are 1, 2 and 3
    5 dont work in 1022 version. Try to put 3, and i think it will work.

  3. #3
    Giga Gaming Network WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    In Ur Heart xDLocation
    576Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Quote Originally Posted by RonaldinhoR9 View Post
    Depending your version, levels are 1, 2 and 3
    5 dont work in 1022 version. Try to put 3, and i think it will work.
    thank you will try I used server ROW 1105

  4. #4
    Giga Gaming Network WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    In Ur Heart xDLocation
    576Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    How to go back when you used /gmform ? Im an akkan combatant when I used /gmform I form into a mage and I can't make it back to an akkan class when I do /pcform I became a human class wtf?

  5. #5
    Account Upgraded | Title Enabled! RonaldinhoR9 is offline
    True MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    402Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    all players have this, not only gm...

  6. #6
    Giga Gaming Network WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    In Ur Heart xDLocation
    576Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    What do you mean all players have this? Not only gm can you explain more so that I can understand im sorry and thank you for your replies

    Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

    Mu Origin 2.6.9 (Android/ENG) Server with CrossServer/LuckyWheel/CustomFeatures/LatestWings/LatestItems/WebPanel

  7. #7
    Member alejonas is offline
    MemberRank
    Aug 2008 Join Date
    30Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Quote Originally Posted by WireShark View Post
    What do you mean all players have this? Not only gm can you explain more so that I can understand im sorry and thank you for your replies

    Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
    I try to do some comands with Admin level 3 like levelup [char] [level] and givegold but doesn't work, sometimes I got client error and game close. It's a bug or the problem are only here?

  8. #8
    Giga Gaming Network WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    In Ur Heart xDLocation
    576Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    I think its only on 1105 Row I got the same errors as you I did /Levelup and /givegold give a client error then disconnect you to the game. I also have adminlevel 3 enabled didnt test out level 1,2 priviledged I just want to develop a good server for ROW if anyone here can give me a hand using 1105 I got the server files I did set it up and running but I'm just new to Ryl development

    Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

    Mu Origin 2.6.9 (Android/ENG) Server with CrossServer/LuckyWheel/CustomFeatures/LatestWings/LatestItems/WebPanel

  9. #9
    Account Upgraded | Title Enabled! RonaldinhoR9 is offline
    True MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    402Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Quote Originally Posted by WireShark View Post
    What do you mean all players have this? Not only gm can you explain more so that I can understand im sorry and thank you for your replies

    Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
    Create a normal player, like if you was a normal player, not Gm or admin...You can use this command too: /gmform and become a human, and to back to normal, need relog char

  10. #10
    Giga Gaming Network WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    In Ur Heart xDLocation
    576Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Quote Originally Posted by RonaldinhoR9 View Post
    Create a normal player, like if you was a normal player, not Gm or admin...You can use this command too: /gmform and become a human, and to back to normal, need relog char
    Good thank you

  11. #11
    Account Upgraded | Title Enabled! RonaldinhoR9 is offline
    True MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    402Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Evo files with a lot of bugs....

  12. #12
    Account Upgraded | Title Enabled! RonaldinhoR9 is offline
    True MemberRank
    Jan 2009 Join Date
    402Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Quote Originally Posted by c7469616 View Post
    thiết kế web tại thietkewebchuyen. Com theo yêu cầu trọn gói chỉ 1.990.000 vnd -  0934150770 (viber) - 0978106552 (zalo)(mr. Hoàng)

    trang web sẽ thiết kế giao diện theo yêu cầu riêng, hợp sở thích, phong thủy, vận mệnh… để giói thiệu sản phẩm, dịch vụ, công ty, cửa hàng … để bạn phát triển kinh doanh không ngừng.

    Trang web sẽ được bảo hành vĩnh viễn.

    Hãy liên hệ thông tin bên dưới ngay ( không bình luận thắc mắc vào bài viết này vì mình không xem lại tin nhắn tại đây)

    + 0934150770 (viber) - 0978106552 (zalo)(mr. Hoàng) ( bạn có thể nhắn tin để yêu cầu gọi lại miễn phí)

    + email: Hohoanganh205@ yahoo. Com - skype: Hohoanganh205

    + website: Thietkewebchuyen. Com
    what is this? I can't read nothing here>...

  13. #13
    Newbie tien2vinhs is offline
    MemberRank
    Jun 2016 Join Date
    1Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    SHOP CHUYÊN BÁN ĐIỆN THOẠI CỔ & ĐỘC UY TÍN HANOIGIARE.COMChúng tôi chuyên kinh doanh những mẫu điện thoại độc - điện thoại nắp gập - điện thoại trượt đã từng một thời đình đámVỚI CHẾ ĐỘ BÁN HÀNG UY TÍN GIAO HÀNG TẬN NHÀ NHẬN HÀNG THU TIỀN TRỰC TIẾPĐẢM BẢO AN TOÀN CHO KHÁCH HÀNG KHI MUA HÀNGMọi Thông Tin Xin Liên Hệ Theo Số Điện ThoạiHotline : 0466.759.662 - 090.2277.552 - 0979.013.387Hoặc Zalo , Vỉber : 090.2277552Địa Chỉ Xem Hàng : 77 Đường Trung Văn - Thanh Xuân - Hà NộiĐể Xem Nhiều Sp hơn Mời Các Bạn Truy Cặp Web ===> HANOIGIARE.COMNokia 8850 chính hãng : Giá Bán : 1.200.0000 vnđ
    Bảo Hành : 03 tháng

  14. #14
    Member dedyucok is offline
    MemberRank
    Jan 2012 Join Date
    65Posts

    Re: How to set developer or game master in ROW?

    Quote Originally Posted by RonaldinhoR9 View Post
    Evo files with a lot of bugs....
    that's true
    ROW [Developer]




Advertisement