"Load MapInfoTable Failed" ? :[

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Account Inactive urby is offline
    InactiveRank
    Dec 2008 Join Date
    35Posts

    "Load MapInfoTable Failed" ? :[


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Can anyone tell me how to fix this error please?

    For some reason when I try to run the Hexed client, this error comes up.

    All the .bats load up fine, no errors there.

    However, in my Ragnarok DB in MySQL, it lacks a "mapinfo" table.. is there supposed to be one?

    I followed Fox's guide step-by-step.

    All help appreciated :]


  2. #2
    Account Inactive johnnycartoon is offline
    InactiveRank
    May 2009 Join Date
    28Posts

    Re: "Load MapInfoTable Failed" ? :[

    I found whats the prob already. Just add 1=sdata.grt to ur data.ini in ur ro file

  3. #3
    Account Inactive Unknown06 is offline
    InactiveRank
    Dec 2008 Join Date
    PhillipinesLocation
    335Posts

    Re: "Load MapInfoTable Failed" ? :[

    you've got mistake at your conf. re configure it...

  4. #4
    Registered killernoise is offline
    MemberRank
    Mar 2009 Join Date
    14Posts

    Re: "Load MapInfoTable Failed" ? :[

    what you mean re-config. also i looked ant it does say 1 in my data.ini. still getting the problem.

  5. #5
    G'day Deadpool is offline
    The OmegaRank
    Jul 2005 Join Date
    Perth, WesternLocation
    4,977Posts

    Re: "Load MapInfoTable Failed" ? :[

    Quote Originally Posted by johnnycartoon View Post
    I found whats the prob already. Just add 1=sdata.grt to ur data.ini in ur ro file
    That's the fix. According to him.


  6. #6
    Account Inactive bdriza is offline
    InactiveRank
    Jul 2010 Join Date
    2Posts

    Re: "Load MapInfoTable Failed" ? :[

    so.. how to reconfigure this game??




Advertisement