Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Register

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Registered

    Rank
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    11

    How can i play ragnarok offline??

    Hi....plz help me....i want to play ragnarok OFFLINE (only me and monsters), because i want to learn how to play it, so can anyone tell me what files i need?
    can i use programs like Emulators? i read a little about it, and i read that need a client and a server, which server and client should i download?
    what pc configuration i need?

    Pentium 4 1.8GHz
    128 RAM
    HD 1.5 Gb (master) and 40Gb (slave)----master will be a 20Gb....and the 40Gb is broken if it be master....
    VGA--S3 graphics pro savage ddr 32mb.....
    56KBPS --dial up connection

    maybe i can make my offline server but it need many stuffs right?
    so how can i make my own server to play offline and where i download a tutorial to it and files

    Anyway....i want to play ragnarok OFFLINE, and i need to know which way is better for me....i cannot download big files (56kbps--download speed = 4kbps).......

    so can Anyone tell me what should i do????

    thx a lot

  2. # ADS
    HyperFilter
    RaGEZONE Sponsor

    Rank
      Sponsor  
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    9000


     

  3. #2
    Member

    Rank
    Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Australia
    Posts
    39
    host a server like normally but set its ip's to 127.0.0.1

  4. #3
    Ultimate Member

    Rank
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Byalan Dungeon - Level 4
    Posts
    188
    Quote Originally Posted by Puro_Osso
    Hi....plz help me....i want to play ragnarok OFFLINE (only me and monsters), because i want to learn how to play it, so can anyone tell me what files i need?
    can i use programs like Emulators? i read a little about it, and i read that need a client and a server, which server and client should i download?
    what pc configuration i need?

    Pentium 4 1.8GHz
    128 RAM
    HD 1.5 Gb (master) and 40Gb (slave)----master will be a 20Gb....and the 40Gb is broken if it be master....
    VGA--S3 graphics pro savage ddr 32mb.....
    56KBPS --dial up connection

    maybe i can make my offline server but it need many stuffs right?
    so how can i make my own server to play offline and where i download a tutorial to it and files

    Anyway....i want to play ragnarok OFFLINE, and i need to know which way is better for me....i cannot download big files (56kbps--download speed = 4kbps).......

    so can Anyone tell me what should i do????

    thx a lot
    you need to have the game client w/c is about 750 MB if you want to play. so if you cant download it using your existing internet connection i'm afraid you cant play. not unless someone would send you client in cd through mail. :eh:

  5. #4
    Registered

    Rank
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by varik68
    you need to have the game client w/c is about 750 MB if you want to play. so if you cant download it using your existing internet connection i'm afraid you cant play. not unless someone would send you client in cd through mail. :eh:

    client w/c??? what is it??
    so my friends give me a cd with ragnarok (korean version), sakray and bRO patch game.....what else i need??? to play OFFLINE !!! thanks!

    thx

  6. #5
    Ultimate Member Jonatanwon's Avatar

    Rank
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Argentina
    Posts
    195
    YOU NEED........RAGNAROK CLIENT INSTALL NEXT SAKRAY
    UPGRADE FULL......CREATE IN RAGNAROK FOLDER......NEW FOLDER WITH NAME "Data"
    Download in this section sclientinfo.xlm and put in Data....Next open with notepad and change ip for your server
    In Server File put ip 127.0.0.1....In client same 127.0.0.1
    download in section too HexedRO.exe <------its Same a Launcher....for can play in private servers

  7. #6
    Ultimate Member Jonatanwon's Avatar

    Rank
    Member
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Argentina
    Posts
    195
    SORRY FOR DOUBLE POST....DONT WORK EDIT
    [Only registered and activated users can see links. ] <------Put in RO FOLDER C:/Program Files/GRAVITY/RO
    [Only registered and activated users can see links. ] <------Put in Data Folder C:/Program Files/GRAVITY/RO/DATA

    Sorry for my bad english ^^;;.......

  8. #7
    Registered

    Rank
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    11
    Oh Yeah.....thanks....but i have another trouble....
    1-i dont have sdata.grf (i dont have this file)
    2-when i click in run server.bat and open ragnarok (korean), it appear the update screen.....and this screen stay for....EVER!!! it isnt change....so....how do i fix this problem??

    thanks.....so i need those files:
    1-ragnarok korean version (i have)
    2-ragnarok expansion sakray (i have)
    3-sclientinfo.xml ( i downloaded...so i have)
    4-hexedRO.exe ( i will download)
    just it?? dont need to download client and server???
    just need these 4 files???

  9. #8
    Account Upgraded | Title Enabled! doraemon2000's Avatar

    Rank
    True Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    470
    That's because you need a translate patch which basically changes the skins, item names, item desc, skill etc... into english. You can get this patch in the Aegis forums or anyother private server patches.

    Also, 128MB RAM is not sufficient to run a server. You need about 384MB RAM or more to run a server as well as run RO on the same computer.

  10. #9
    Member

    Rank
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    [Only registered and activated users can see links. ]


    REfer to this post.... Download the translator files... and READ THE MANUAL !!!!!

  11. #10
    Newbie

    Rank
    Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Jonatanwon View Post
    SORRY FOR DOUBLE POST....DONT WORK EDIT
    [Only registered and activated users can see links. ] <------Put in RO FOLDER C:/Program Files/GRAVITY/RO
    [Only registered and activated users can see links. ] <------Put in Data Folder C:/Program Files/GRAVITY/RO/DATA

    Sorry for my bad english ^^;;.......

    Thanks for the link but then, how am i suppose to login? I dont have the username nor password..I mean, where should I actually need to register?
    I want to play alone but how?

    I have mRO Raganrok file but how?

  12. #11
    Newbie

    Rank
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1

    Re: How can i play ragnarok offline??

    does anyone know how to log in?

  13. #12
    My Life for Aiur majidemo's Avatar

    Rank
    True Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    localhost
    Posts
    667

    Re: How can i play ragnarok offline??

    Guys??? hahah! there is a retail version of ragnarok offline visit this site^__^

    [Only registered and activated users can see links. ] ^__^ no need to prob mysql etc.^__^
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  14. #13
    Newbie

    Rank
    Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Re: How can i play ragnarok offline??

    can i ask a question?
    How can i edit card effects?
    Its is easy?
    any one who know how d effect of assassin cross card change to auto EDP?
    Plz Tell me Thx

  15. #14
    Newbie

    Rank
    Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Re: How can i play ragnarok offline??

    please can anyone tell me where can i download the patch for ragnarok offline? not the ragnarok battle offline...cause everytime i try ro search for ragnarok offline i always see ragnarok battle offline.. please can anybody help....

  16. #15
    Newbie

    Rank
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1

    Re: How can i play ragnarok offline??

    how can i log in?

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HyperFilter
Sponsored by HyperFilter , secured by Incapsula , powered by LiteSpeed.
Mods by DBTech. All times are GMT +1. The time now is 12:44 AM.
Powered by vBulletin® Copyright , Jelsoft Enterprises Ltd.