[Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    Hardcore Member SGA is offline
    MemberRank
    May 2009 Join Date
    BulgariaLocation
    125Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Awesome, thank you for the update.
    Last edited by SGA; 30-08-18 at 03:57 AM.

  2. #17
    Member zmffls12 is offline
    MemberRank
    Aug 2015 Join Date
    82Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Where to download the ArcheAge client

  3. #18
    Member mqxxou is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    44Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Quote Originally Posted by zmffls12 View Post
    Where to download the ArcheAge client
    You can download the client on the ArcheRage.ro site it's compatible (tested and ok)

  4. #19
    Newbie c20h28o2 is offline
    MemberRank
    Dec 2008 Join Date
    3Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Hello, dear community!
    Sorry, if something wrong, I just need a little bit help.

    I'm trying to setup this ArcheAge server, just for fun, and I have some problems. This is not first time I'm doing these things, I already had some experience with WowEmu, Mangos, etc. So, I have a virtual machine with Wamp and AA emu 1.2.8 and 1.2.9. It looks like everything is done correctly - ip's, configs, database. But when I'm trying to connect, just after selecting server, I'm always getting a connection issue window. After that, 1.2.8 Gameserver is showing a disconnection and 1.2.9 usually is falling after that. I'm using ArcheRage 3.0.3 russian client. May be it differs from client version? Which client do I need to be able just to enter world?

    Here are my screenshots:




    Trying to connect, choosing server:


    And getting a connection issue window in client:


    Just after that 1.2.9 GameServer falls down:


    And if to repeat same actions but using 1.2.8, 1.2.8 GameServer keeps to be up, it is not falling. It is just showing that I'm disconnected.


    P.S. Also it is very strange, that StreamServer is showing StreamConnection at 127.0.0.1:1250, because it shoud be 192.168.1.51:1250, I made this changes to config-file.

    Any suggestions? Should I try to find and to try to use, for example, 1.0 client? Which client version has better chances?
    Also I would like to say thanks to dancers - your changes for string connection line helped me with solving unknown error :)
    Thanks in advance)
    Last edited by c20h28o2; 10-09-18 at 08:49 PM.

  5. #20
    Newbie c20h28o2 is offline
    MemberRank
    Dec 2008 Join Date
    3Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Can somebody help me how to change IP for StreamServer???

    Solution was found. 1.0 client also has been found.
    Last edited by c20h28o2; 13-09-18 at 06:00 PM.

  6. #21
    Alpha Member john007 is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2005 Join Date
    In MarsLocation
    2,069Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Great progress there, even though the official is at 4.5 I will try this 3.0+ out too. Hope more progress in the future. Anyone has time to up the clients to mediafire or GoogleDrive by split parts?

  7. #22
    Registered Jak37 is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    6Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Keep this project updated guys!!! I would love so much a local AA server to have fun with regrades, world bosses, professions and so on.

  8. #23
    Member JeyFrey is offline
    MemberRank
    Mar 2017 Join Date
    34Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Quote Originally Posted by john007 View Post
    Great progress there, even though the official is at 4.5 I will try this 3.0+ out too. Hope more progress in the future. Anyone has time to up the clients to mediafire or GoogleDrive by split parts?
    I can check if its possible to upload the clients on GoogleDrive - my connection is not the best, I have to admit, but I will see if I can handle it during the weekend. The ultimate goal is the support for several AA versions, but the developers yet have to see how possible that is.
    Quote Originally Posted by Jak37 View Post
    Keep this project updated guys!!! I would love so much a local AA server to have fun with regrades, world bosses, professions and so on.
    Our guys are trying their best, working hard on the project.
    There have been some small and bigger fixing steps within the last days and weeks. Its still a long road to go and any programmers help is appreciated.

  9. #24
    Member touchmywii is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    Under Your BedLocation
    96Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Nvm , Solved my issue.
    Last edited by touchmywii; 02-10-18 at 12:08 AM.

  10. #25
    Member JeyFrey is offline
    MemberRank
    Mar 2017 Join Date
    34Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    UPDATE:
    The main focus of the project is now on client version 1.0, additional versions might be added in the future.

    The programmers also made progress in character creation (you can create custom chars now) and keeping character information (the coordinates of the char location are now being saved. So they can be loaded whenever you log into your char).

    Also, each race starts at their usual starting location when a character is created.

    Feel free to check out the project on GitHub and join us on Discord.

  11. #26
    Newbie huquinho is offline
    MemberRank
    Jun 2013 Join Date
    3Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Does anyone have the client link that they are using?

  12. #27
    Member JeyFrey is offline
    MemberRank
    Mar 2017 Join Date
    34Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Quote Originally Posted by huquinho View Post
    Does anyone have the client link that they are using?
    Links to client 1.0 can be found here:
    MEGA: https://mega.nz/#F!Pc5FDCgR!fQeIdzcAREN2cIsOZ27gRw
    Mail.ru: https://cloud.mail.ru/public/cdaf4fb...notbox.com.rar

    EDIT: Any help with making mirros is really appreciated!
    Last edited by JeyFrey; 01-10-18 at 11:59 PM.

  13. #28
    Member mqxxou is offline
    MemberRank
    Oct 2011 Join Date
    44Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Hi! Thx for update,
    some questions:
    - i have an old database installed actually , if someone want : Archeage Database

    - i have update this with last SQL updates on github and it doesn't works.

    Someone have a working database ?
    Thanks a lot

  14. #29
    Azure subscription Hycker is offline
    SubscriberRank
    Dec 2010 Join Date
    /root/gameguardLocation
    1,446Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    what a thread! i keep my eyes on it and gotcha find ya guys in discord
    PW SCAMMERS SKYPE:mendax_mad, alexdevmmo
    im looking for that game: https://www.youtube.com/watch?v=UfB-l7ueyOg
    pick me on skype
    Spoiler:
    hyckerdev

  15. #30
    Newbie melin is offline
    MemberRank
    Oct 2018 Join Date
    1Posts

    Re: [Working] ArcheAge 3.0.3 EMU

    Really cool project! Maybe anyone can make a really short tutorial what to do with these files to get server running?
    Last edited by melin; 4 Weeks Ago at 10:23 PM.



Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Advertisement