Digimon RPG Online KR Emulator

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
  1. #31
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by PaulXOXO View Post
    Ok so with the official client :

    - you don't have gameguard problem,
    - the official client doesn't make : ShellExecuteA(0, "open", "http://www.digimonrpg.com", 0, 0, 5);,
    - you only have to redirect the connection (to 127.0.0.1 for example).


    But I can't make an account on the official website.

    And what is the last official client version? 2.20 6.64?
    Well you can force client start with DOS but i dont know how pass the Password to the memory of client o know only this paraments : C:\MoveGames\DigimonRPG\DigimonRPG.bin id year-month-day hour:minute int exemple : C:\MoveGames\DigimonRPG\DigimonRPG.bin tes 2015-01-01 10:00 1 with this you will be able to launcher client but not to loginserver of my emulator because there will miss password.

  2. #32
    Member PaulXOXO is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    40Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Launcher (useless) = DigimonRPG.exe
    Client = DigimonRPG.bin (packed with AsProtect 2.3 SKE) (and this DigimonRPG.bin launches "game guard")

    The official server adress that must be patched is : 118.130.130.146.

    The game client I downloaded :
    With the version i have,
    apparently the game cannot be in window mode (only fullscreen).
    The game client option.ini parsing (no window option whatsoever in the game client code) :
    Spoiler:



    Can you tell us how you made the game in a window?

    The version i have uses the old KERNEL32.DLL trick of removing the image base (maybe because of AsProtect)
    so the image base simply needs to be reset, or we nop the code that removes the image base.

    I have no time to spend on this, sorry. I tried to help. Good luck with the project!

    Why don't you share your full updated client?
    (because mine keeps crashing after 20 seconds, doesn't have the window mode, and removes the image base)

  3. #33
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Quote Originally Posted by PaulXOXO View Post
    Launcher (useless) = DigimonRPG.exe
    Client = DigimonRPG.bin (packed with AsProtect 2.3 SKE) (and this DigimonRPG.bin launches "game guard")

    The official server adress that must be patched is : 118.130.130.146.

    The game client I downloaded :
    With the version i have,
    apparently the game cannot be in window mode (only fullscreen).
    The game client option.ini parsing (no window option whatsoever in the game client code) :
    Spoiler:



    Can you tell us how you made the game in a window?

    The version i have uses the old KERNEL32.DLL trick of removing the image base (maybe because of AsProtect)
    so the image base simply needs to be reset, or we nop the code that removes the image base.

    I have no time to spend on this, sorry. I tried to help. Good luck with the project!

    Why don't you share your full updated client?
    (because mine keeps crashing after 20 seconds, doesn't have the window mode, and removes the image base)
    this version you using too old the right version now dont have gameguard or anything of protection. well when you on the game you can change the game to windows mode. Well my internet not so good to upload 5GB client haha.

    I will try to upload my client folder with all last update and also the clientinstall.exe
    Last edited by vergil250493; 18-12-16 at 02:08 PM.

  4. #34
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Hello make a link to game setup.exe this in first post more later i will update with a link with my client folder with all last updates.

  5. #35
    Member PaulXOXO is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    40Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Thanks.

    The comparison
    of the file I downloaded yesterday
    and your file I downloaded today :

    DigimonRPG_setup.exe : Size=1 178 918 844 bytes MD5=0b561f9877910d97c1b1f0dd8945eaaa
    DigimonRPG_setup.exe : Size=1 178 918 844 bytes MD5=0b561f9877910d97c1b1f0dd8945eaaa

    So sadly they don't update this installer.

    I hope you (or someone who can make an account on the official website)
    can upload the updated client.

  6. #36
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Quote Originally Posted by PaulXOXO View Post
    Thanks.

    The comparison
    of the file I downloaded yesterday
    and your file I downloaded today :

    DigimonRPG_setup.exe : Size=1 178 918 844 bytes MD5=0b561f9877910d97c1b1f0dd8945eaaa
    DigimonRPG_setup.exe : Size=1 178 918 844 bytes MD5=0b561f9877910d97c1b1f0dd8945eaaa

    So sadly they don't update this installer.

    I hope you (or someone who can make an account on the official website)
    can upload the updated client.
    In 25 minutes my upload of client folder will ends but ! bro i use a original game account to launcher the game since i could not make a custom launcher yet hope you guys can help with dissabling client or something like this.

    I just update the main post my last client folder link.
    Last edited by vergil250493; 19-12-16 at 01:37 AM. Reason: Main post update with my client folder

  7. #37
    Member PaulXOXO is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    40Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    A few file names in your .rar are not in unicode.
    (3 in GUI and 14 in Map)
    Example in the GUI folder :
    Spoiler:
    Can you reupload only these 17 files? (2 399 546 bytes)

    For me the game client insta-crashes.

    Otherwise, yes this new version is not packed, so it's very good.

    And it uses game guard and hack shield.

    The server IPs that are present in the .exe (the DigimonRPG.bin) :
    "118.130.130.134"
    "118.130.130.135"
    "118.130.130.146"
    "118.130.130.147"
    "118.130.130.148"
    "118.130.130.149"
    "118.130.130.151"
    "118.130.130.154"
    Last edited by PaulXOXO; 19-12-16 at 02:50 PM.

  8. #38
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Quote Originally Posted by PaulXOXO View Post
    A few file names in your .rar are not in unicode.
    (3 in GUI and 14 in Map)
    Example in the GUI folder :
    Spoiler:
    Can you reupload only these 17 files? (2 399 546 bytes)

    For me the game client insta-crashes.

    Otherwise, yes this new version is not packed, so it's very good.

    And it uses game guard and hack shield.

    The server IPs that are present in the .exe (the DigimonRPG.bin) :
    "118.130.130.134"
    "118.130.130.135"
    "118.130.130.146"
    "118.130.130.147"
    "118.130.130.148"
    "118.130.130.149"
    "118.130.130.151"
    "118.130.130.154"
    well here theses files also with that's names, send me your skype in private message
    Last edited by vergil250493; 19-12-16 at 03:05 PM. Reason: skype request

  9. #39
    Member PaulXOXO is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    40Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    The error :
    "Interface\cursor_normal.spr"
    is because the
    "File Loading (sub_43FC60)" function
    uses the path of the
    "Regedit (sub_42F8B0)" function.

    So people who downloaded your latest client files need to make the right path in their registry :
    Spoiler:
    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\DIGITALIC]

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\DIGITALIC\DigimonRPG]
    "Path"="D:\\DigimonRPG"



    The games takes 459 Mb of memory on my computer.

    The old 6.64 version used DirectDraw,
    this 7.39 version uses Direct3D.

    The 7.39 client is in windows mode.

    Apparently the "GameGuard" and "HShield" folders can be deleted.

    Do you have text where I put the red boxes?
    Is that the servers list? Like PVP/PVE?
    Spoiler:
    DigitalWorld Link1 tries to connect to : 118.130.130.146:7004 <--- Connect to the emulator.
    DigitalWorld Link2 tries to connect to : 118.130.130.146:7002
    DigitalWorld Link3 tries to connect to : 118.130.130.146:7000

    BattleZone Link1 tries to connect to : 118.130.130.146:7005
    BattleZone Link2 tries to connect to : 118.130.130.146:7003
    BattleZone Link3 tries to connect to : 118.130.130.146:7001

    And sorry I don't use skype.



    When I get to this screen, no button works,
    I have to end the game with the task manager.
    So I'm blocked (I think it's because I've put wrong values for the digimons in the database, but otherwise I'm logged in the game).

    And I don't have any text anywhere in the game (because of Win XP I think).
    Spoiler:

    The executable hexed in 2 seconds :

    If you guys want to import the DigimonRPG.sql,
    don't change any type
    (like don't change the SMALLINT in INT).

    DigimonRPG_setup.exe is not useful now that we have your latest client.

    I don't have the time to work on the emulator.
    Last edited by PaulXOXO; 19-12-16 at 11:10 PM.

  10. #40
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Quote Originally Posted by PaulXOXO View Post
    The error :
    "Interface\cursor_normal.spr"
    is because the
    "File Loading (sub_43FC60)" function
    uses the path of the
    "Regedit (sub_42F8B0)" function.

    So people who downloaded your latest client files need to make the right path in their registry :
    Spoiler:
    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\DIGITALIC]

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\DIGITALIC\DigimonRPG]
    "Path"="D:\\DigimonRPG"



    The games takes 459 Mb of memory on my computer.

    The old 6.64 version used DirectDraw,
    this 7.39 version uses Direct3D.

    The 7.39 client is in windows mode.

    Apparently the "GameGuard" and "HShield" folders can be deleted.

    Do you have text where I put the red boxes?
    Is that the servers list? Like PVP/PVE?
    Spoiler:
    DigitalWorld Link1 tries to connect to : 118.130.130.146:7004 <--- Connect to the emulator.
    DigitalWorld Link2 tries to connect to : 118.130.130.146:7002
    DigitalWorld Link3 tries to connect to : 118.130.130.146:7000

    BattleZone Link1 tries to connect to : 118.130.130.146:7005
    BattleZone Link2 tries to connect to : 118.130.130.146:7003
    BattleZone Link3 tries to connect to : 118.130.130.146:7001

    And sorry I don't use skype.



    When I get to this screen, no button works,
    I have to end the game with the task manager.
    So I'm blocked (I think it's because I've put wrong values for the digimons in the database, but otherwise I'm logged in the game).

    And I don't have any text anywhere in the game (because of Win XP I think).
    Spoiler:

    The executable hexed in 2 seconds :

    If you guys want to import the DigimonRPG.sql,
    don't change any type
    (like don't change the SMALLINT in INT).

    DigimonRPG_setup.exe is not useful now that we have your latest client.

    I don't have the time to work on the emulator.
    Hello bro nice work you doing haha just weird why your client messed Up lol that funny ! with did you injected the password of account to client !? Sorry about later reply was without Internet. And Yes my client show text maybe because i just launcher it right way. And yeah i guess it because Windows XP but you can install language Packet Least Asiatic problem will be solved i think.
    Last edited by vergil250493; 23-12-16 at 04:06 AM.

  11. #41
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    There would be nice if we find a good man to unpacker client to we !

  12. #42
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    I just update main post with all tools i got ! What include : Sprite Viewer with source means can add features to extract it to edit,digimon.bin dumped,Custom Launcher To open the game remember use always MD5 in password i still did not make the launcher to convert it,New and Old Project Source,Tool to translate,Digimon Custom Logger.

  13. #43
    Member PaulXOXO is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    40Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    The same file as before,
    but with the game server IP also hexed (not only the logging server) : When I try the translating tool I get this error :
    Spoiler:

  14. #44
    Earth is Beautiful. vergil250493 is offline
    Gold SubscriberRank
    Jul 2009 Join Date
    brazilLocation
    410Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    Quote Originally Posted by PaulXOXO View Post
    The same file as before,
    but with the game server IP also hexed (not only the logging server) : When I try the translating tool I get this error :
    Spoiler:
    Thanks for hexed ! just delete options.drpgsettings file and configure the path of this all again!

  15. #45
    Member PaulXOXO is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    40Posts

    Re: [Release] Digimon RPG Online KR Emulator

    The game is using DDRAW, not D3D, sorry.

    All the packets begin with 0xcc.
    So if a packet begins with 0xcc 0x03,
    the type of the packet is 0x03, not 0xcc 0x03.

    I've hexed the "session server IP" (it was allusioned in an OutputDebugString, so why not),
    used the english patch,
    and modified a few things (like the message when you open the .exe without a parameter).
    There is no need for another hexadecimal edit i think.

    Someone can verify if the texts are in english?
    Now we have a clean client.




Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Advertisement