[Emulator] Rift Online

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
  1. #46
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    I have this version. It does not fit the entrance into the world.

    - - - Updated - - -



    - - - Updated - - -

    Overwrites the old client under format version 1.2

  2. #47
    Hardcore Member st-m4il is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    Left of LondonLocation
    121Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    I never had a problem with this: Strawberry-Pr0jcts-RiftEMU-a092605-v1

    You just need the proper launcher. Search around. I just logged in on my old laptop with a retail 2011 Disc based install worked fine, like I said before though, it's a major project and would require a LOT of work. If you can't even change the launcher code that you have your going to have some problems.

    You can even use and old version of Battleping to make it work with 1.3 and IIRC up to 1.5 or 1.6ish.
    http://web.archive.org/web/201109131...ad.php?tid=520

    There you go, your showing in your screenshot it works, you just need to do the heavy lifting now because the easy mode is not available online anymore.

  3. #48
    Account Upgraded | Title Enabled! Gaaaabg is offline
    True MemberRank
    Apr 2006 Join Date
    BulgariaLocation
    265Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Quote Originally Posted by st-m4il View Post
    I never had a problem with this: Strawberry-Pr0jcts-RiftEMU-a092605-v1

    You just need the proper launcher. Search around. I just logged in on my old laptop with a retail 2011 Disc based install worked fine, like I said before though, it's a major project and would require a LOT of work. If you can't even change the launcher code that you have your going to have some problems.
    What version is your 2011 client ? Bcs i tried allot clients and no one work .. Can you enter in world ?

    p.p I search allot for 1.2version English Client and nothing .. hope some one have it in hes old hdd..
    Last edited by Gaaaabg; 07-04-15 at 09:19 PM.

  4. #49
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts


    Last edited by DNC; 03-05-15 at 11:31 PM. Reason: Should had edited previous post. Still requires something posted aside from images.

  5. #50
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    I'm sorry, to repair the display characters. It remains to be adapted to the customer entrance to the old world.

  6. #51
    Account Upgraded | Title Enabled! Gaaaabg is offline
    True MemberRank
    Apr 2006 Join Date
    BulgariaLocation
    265Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Quote Originally Posted by DNC View Post
    @Vangan

    You need to Edit your post above this reply.
    It still requires something posted aside from images.
    Why are you posting images?
    What do they represent?
    Give some details so the merged post isn't removed.
    Do not just post another post, click Edit and update your previous post.
    as far as i know he is fix only display character (but what i seen its still buggu ) also we search from long long time for 1.2 client and nothing ..
    Vangan work on one client who is some pre-release of game.. and it give Duplicate Field Index .. i think bcs this we can't enter in world..

  7. #52
    Developer DNC is offline
    DeveloperRank
    Oct 2011 Join Date
    2,438Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Quote Originally Posted by Gaaaabg View Post
    as far as i know he is fix only display character (but what i seen its still buggu ) also we search from long long time for 1.2 client and nothing ..
    Vangan work on one client who is some pre-release of game.. and it give Duplicate Field Index .. i think bcs this we can't enter in world..
    That would make a lot more sense. Thanks for clarifying.
    I'm sure you've already tried searching, but were there any manual patches for the client he utilized?
    If you are talking to someone pretending to be me aka DNC, you're about to be scammed.
    Do not come to this forum complaining that you were scammed; when buying, selling, trading files is against forum rules.
    Don't point a finger at me, I am not talking with anyone.

  8. #53
    Account Upgraded | Title Enabled! Gaaaabg is offline
    True MemberRank
    Apr 2006 Join Date
    BulgariaLocation
    265Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Quote Originally Posted by DNC View Post
    That would make a lot more sense. Thanks for clarifying.
    I'm sure you've already tried searching, but were there any manual patches for the client he utilized?
    there is no manual patches .. i will ask vangan to share hes client .. he have one russian client (ho can easy be translated) hes version is 1.2 or 1.3.. but login protocol is other

  9. #54
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Emulator Vangan
    Download link: https://yadi.sk/d/1WGXzhA8fYTzH
    Functional versions 23-6a 28-9a 27-13a 28-20a
    Client 28-20a: https://yadi.sk/d/tIrpc_m2fYYmD

    Still requires a client version 1.2. To continue development

    Sorry for my english (google translate)

  10. #55
    Delta Subscription Hycker is online now
    SubscriberRank
    Dec 2010 Join Date
    /root/gameguardLocation
    1,364Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Quote Originally Posted by Vangan View Post
    Emulator Vangan
    Download link: https://yadi.sk/d/1WGXzhA8fYTzH
    Functional versions 23-6a 28-9a 27-13a 28-20a
    Client 28-20a: https://yadi.sk/d/tIrpc_m2fYYmD



    Still requires a client version 1.2. To continue development

    Sorry for my english (google translate)
    whats working with your emu?
    PW SCAMMERS SKYPE:mendax_mad, alexdevmmo
    im looking for that game: https://www.youtube.com/watch?v=UfB-l7ueyOg
    pick me on skype
    Spoiler:
    hyckerdev

  11. #56
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Entrance users. Character Creation. It also requires some fine-tuning simulator for full-fledged entry into the world. Either the client version 1.2.

    Those who have a client version 1.1 or 1.2, and 1.2.1 with the emulator enters the world without modifications

  12. #57
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Nobody develops emulator?
    rift client for emulator
    https://yadi.sk/d/4r5vyAlqfZFmY

    Beta client rift for old version emulator
    https://yadi.sk/d/iyzKJQv4qVTCx

  13. #58
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Guys, need version rift 29037. I am sure that there ragezone.com who has a similar client.

    Rift emulator Vangan fixed for client version 28-20
    https://yadi.sk/d/QiqFvs2Vr9hMN

    Client 28-20 a

    https://yadi.sk/d/tIrpc_m2fYYmD

    Create three databases encoding utf 8



    Open a text document and change their access to, use.By the address Branches\Definitive\bin


    Open
    \Branches\Definitive\bin
    Open CharacterServer
    + create an account

    next open RealmServer
    and
    next open MapServer

    Open Client rift. Start the launcher as administrator and use

    Для русских
    Чтобы запустить сервер, вам нужны следующие программы:

    - Tortoise SVN: Скачать Tortoise x32/x64
    - Microsoft Visual C# 2010 Express: Скачать Microsoft Express
    - Navicat Lite: Скачать Navicat Lite
    - Mysql server: Скачать Mysql
    Last edited by Vangan; 20-04-16 at 04:26 PM.

  14. #59
    Hardcore Member st-m4il is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    Left of LondonLocation
    121Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Your version does not have full DB, and can not enter the world. My world DB is 90 MB yours is 300 KB.

    You are missing items like this...

    ('80CBA7E00201010101', 'Copper Halberd', 'uncommon', 'Polearm', 'Two-Handed', 1, 'Bind on equip', 0, '42114879-6f22-1000-b866-5729c870d8ec', NULL),
    Quests like this...

    (706822858, 'A Royal Raid', 10, '', '', 'Scarlet Gorge', '', 0, '', '', '', 0, 'Level: 10|Category: Scarlet Gorge', ' Defend Wardstones from the Gnar King\'s minions 0/3|Close Earth Rifts 0/10|Defeat Kayahan, the Gnar King ', ' ', 'The Gnar king Kayahan and his minions are invading Scarlet Gorge!', 'The minions of the Gnar King Kayahan are swarming over Scarlet Gorge! The Ascended must put an end to their ambitions!', 'The Ascended have prevailed!'),
    Mobs, NPCs, skills etc etc.

    It is a big job. I already did it before. And if we forget the DB problem you are starting with an old code base. Find the last developed code base. Then your last issue is, if you make any progress Trion Worlds will send a shut down notice.

    Good luck.

  15. #60
    Member Vangan is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    RussiaLocation
    42Posts

    Re: [Emulator] Rift Online

    Good afternoon, I think we will be able to adapt completely at the client emulator. If you can, your mysql database would be very useful in the future!










    We have no laws in Russia)
    Last edited by Vangan; 21-04-16 at 05:11 PM.




Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Advertisement