Tower Of Heroes (Mobile)

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 67
  1. #16
    Member pasztor7 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    HungaryLocation
    57Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by jayrulez View Post
    I'm uploading to my google drive right now. I'll amend this post with the link shortly.

    My internet connection is pretty shit so I think it will be about a hour before the upload is complete.

    Update 2:

    And here we go: https://drive.google.com/file/d/1bYy...ew?usp=sharing

    Compiling is simple. You need cmake and visual studio (2010 or 2012 I think. Don't remember right now). There's also instructions for compiling for android and IOS but that's in chinese. You can translate and compile for those platform.

    I compiled the game for and played in windows.

    To run the server, you just need mysql. You just need to create a blank database, the server will create the tables for you the first time it is run so no need to create them from the sql files manually.

    If anyone would like to collaborate and translate it to English then let me know.

    ****
    Also, I'm not keeping the link up permanently (just for a few days at most) so If anyone wants to mirror it then please do soon.

    visual studio 2013 required

  2. #17
    Hardcore Member walter307 is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    120Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by pasztor7 View Post
    Play online game 100% working.
    Server Settings : C:\FBYXServer\Server\php\server.php <-- change ip 192.168.1.107
    Now we edit the apk file.
    APK Settings
    name apk file : 风暴英雄.apk let's name it Games or anything else.
    Unpacking APK for Apktool
    Attention! pack it out as you renamed
    Now look for the following files
    \assets\KBK\Media\Lua\config\serverlistpbConfig.lua <-- change ip 10.0.2.2
    \assets\KBK\Media\Lua\config\serverlistConfig.lua <-- change ip 10.0.2.2
    \assets\KBK\Media\Lua\config\serverlistappsConfig.lua <-- change ip 10.0.2.2
    \assets\KBK\Media\Lua\ui\login.lua <-- change ip 127.0.0.1
    Now we pack it back for Apktool
    If you have done everything well then you have to work
    Comment: create a gift database , bkb_guild outside
    Here's the information below: USERS DATA for PLAYER / GM DATA for ACCOUNT
    do not try to use it in the account section because it will always start the game from the beginning.
    you must first create the account that you can play in the PLAYER section.
    you can then create the gm rights.
    Install android emulator Nox or smartphone
    Good Development.

    Picture:
    https://prntscr.com/k0ded4https://prntscr.com/k0dfad
    https://prntscr.com/k0df74

    Video
    Hello, i did what you instructed but it seems the game can't connect to the server.


    i change these to 127.0.0.1 to test it

    \assets\KBK\Media\Lua\config\serverlistpbConfig.lua <-- change ip 10.0.2.2\assets\KBK\Media\Lua\config\serverlistConfig.lua <-- change ip 10.0.2.2\assets\KBK\Media\Lua\config\serverlistappsConfig.lua <-- change ip 10.0.2.2

  3. #18
    Registered jayrulez is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    18Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    res/client/Media/Lua/ui/login.lua The ip address is hardcoded there. Change it there too.

  4. #19
    Member pasztor7 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    HungaryLocation
    57Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by walter307 View Post
    Hello, i did what you instructed but it seems the game can't connect to the server.


    i change these to 127.0.0.1 to test it


    it will not work properly 127.0.0.1 root address android is a linux system can not be used for nox or mobile installations because it only uses the core of the system.


    if you do not know how to do a physical virtual net then test it on virtualbox or wmvare and put it in ip


    do not ever use 127.0.0.1 ip on a stand-alone system

    but u can use it @Jayrulez so u do not have to install android
    Last edited by pasztor7; 05-07-18 at 12:06 PM.

  5. #20
    Registered AcekY is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    12Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by pasztor7 View Post
    it will not work properly 127.0.0.1 root address android is a linux system can not be used for nox or mobile installations because it only uses the core of the system.
    if you do not know how to do a physical virtual net then test it on virtualbox or wmvare and put it in ip
    do not ever use 127.0.0.1 ip on a stand-alone systembut u can use it @Jayrulez so u do not have to install android

    Hi pasztor, my english is a bit vague.

    I also tried with the ip 127.0.0.1 in windows .. and it did not work, the apk in nox remained in the home screen with 0% load ...Is there any way to do it in windows?
    Or how is the theme with VIrtualBox? <- (I used it to create a Metin2 server but as a guide, since I did not handle it much) ....
    Can you tell me how to do it? or how to configure it for windows if possible ...
    From already thank you very much!

    One more doubt, with respect to creating the database.
    As I enter from Navicat (what to put in root and pass)?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by jayrulez View Post
    I'm uploading to my google drive right now. I'll amend this post with the link shortly.

    My internet connection is pretty shit so I think it will be about a hour before the upload is complete.

    Update 2:

    And here we go: https://drive.google.com/file/d/1bYy...ew?usp=sharing

    Compiling is simple. You need cmake and visual studio (2010 or 2012 I think. Don't remember right now). There's also instructions for compiling for android and IOS but that's in chinese. You can translate and compile for those platform.

    I compiled the game for and played in windows.

    To run the server, you just need mysql. You just need to create a blank database, the server will create the tables for you the first time it is run so no need to create them from the sql files manually.

    If anyone would like to collaborate and translate it to English then let me know.

    ****
    Also, I'm not keeping the link up permanently (just for a few days at most) so If anyone wants to mirror it then please do soon.
    After I sent the other message I saw this ...Could you open it for windows?
    Could you tell me how and if you put a mini-guide with the steps to follow?

  6. #21
    Hardcore Member walter307 is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    120Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by jayrulez View Post
    res/client/Media/Lua/ui/login.lua The ip address is hardcoded there. Change it there too.
    Quote Originally Posted by pasztor7 View Post
    it will not work properly 127.0.0.1 root address android is a linux system can not be used for nox or mobile installations because it only uses the core of the system.
    if you do not know how to do a physical virtual net then test it on virtualbox or wmvare and put it in ip
    do not ever use 127.0.0.1 ip on a stand-alone system
    but u can use it @Jayrulez so u do not have to install android
    oh right. can't use 127.0.0.1 haha silly me.

    Another question;
    will it be ok to use the 192 ip address? i cant use vm machine because my pc is trash so im using my own os then use nox to test it out.

  7. #22
    Registered AcekY is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    12Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by walter307 View Post
    oh right. can't use 127.0.0.1 haha silly me.

    Another question;
    will it be ok to use the 192 ip address? i cant use vm machine because my pc is trash so im using my own os then use nox to test it out.
    Hi walter...

    Yesterday I tried it on my PC (windows 10) ... and I used the local ip (127.0.0.1) thinking that it was going to work ...But now that I see your comment, I thought to use the loop (since for other servers I use it) ...

  8. #23
    Member pasztor7 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    HungaryLocation
    57Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by walter307 View Post
    oh right. can't use 127.0.0.1 haha silly me.

    Another question;
    will it be ok to use the 192 ip address? i cant use vm machine because my pc is trash so im using my own os then use nox to test it out.

    yes good 192 ip

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by AcekY View Post
    Hi walter...

    Yesterday I tried it on my PC (windows 10) ... and I used the local ip (127.0.0.1) thinking that it was going to work ...But now that I see your comment, I thought to use the loop (since for other servers I use it) ...

    loop can be solved

  9. #24
    Hardcore Member walter307 is offline
    MemberRank
    Feb 2007 Join Date
    120Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by pasztor7 View Post
    yes good 192 ip
    Hello pasztor7. I still can't register? i did change it to 192 and recompile/reinstall the game. feelsbadman

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by AcekY View Post
    Hi walter...

    Yesterday I tried it on my PC (windows 10) ... and I used the local ip (127.0.0.1) thinking that it was going to work ...But now that I see your comment, I thought to use the loop (since for other servers I use it) ...
    Hello AcekY.

    Sorry but i don't know what the "loop" is :( im still a newb on this

  10. #25
    Registered AcekY is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    12Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    try to activate the windows loop ... (I still check it because I'm not with the PC where I have the files)

    This link-> https://answers.microsoft.com/es-es/...d-9be33ea2b08a


    !!A loopback address is "connected" to a virtual network card in your machine, which is called the loopback adapter.Anything sent to the virtual loopback adapter comes to the right of the back of it. It is how it is "connected to itself."
    Last edited by AcekY; 06-07-18 at 05:35 PM.

  11. #26
    Member pasztor7 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    HungaryLocation
    57Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by walter307 View Post
    Hello pasztor7. I still can't register? i did change it to 192 and recompile/reinstall the game. feelsbadman
    do not forget that the game data went to the sd card which is a virtual card for nox.

    virual sdcard search KBK and kbksettings delete folder and reinstall game

  12. #27
    Registered AcekY is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    12Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Hi, pasztor7
    With the topic you mentioned to create the databases, is it necessary?Where do I have to create them?And what are the data to enter the navicat?

  13. #28
    Member pasztor7 is offline
    MemberRank
    Sep 2012 Join Date
    HungaryLocation
    57Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by AcekY View Post
    Hi, pasztor7
    With the topic you mentioned to create the databases, is it necessary?Where do I have to create them?And what are the data to enter the navicat?
    kbk_guild this is the default
    can be added to any database, it must be transcribed only in the server settings
    .

  14. #29
    Registered AcekY is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    12Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    It could be that I could not enter the navicat because of the ip theme (I was using 127.0.0.1 yesterday) ... can it be accessed without a password?

    I still do not understand where to create the database .. (sorry for my ignorance)
    I do not understand this at all:

    Comment: create a gift database, bkb_guild outside
    Here's the information below: USERS DATA for PLAYER / GM DATA for ACCOUNT
    do not try to use it in the account section because it will always start the game from the beginning.
    you must first create the account that you can play in the PLAYER section.
    you can then create the gm rights.
    Install android emulator Nox or smartphone
    Good Development

    Thank you in advance and I look forward to your help XD
    Last edited by AcekY; 06-07-18 at 09:31 PM.

  15. #30
    Registered AcekY is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    12Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    @pasztor7 Yesterday I tried the loop, and I was able to enter calmly ..But I miss this error in the server executor:
    https://prntscr.com/k3mfr3
    Trying to enter the Navicat I get this error:
    https://prntscr.com/k3mcgt

    Last edited by AcekY; 07-07-18 at 12:18 PM.



Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Advertisement