Tower Of Heroes (Mobile)

Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 70 of 70
  1. #61
    number14 ryruz is offline
    True MemberRank
    Mar 2011 Join Date
    Www.ryruz.phLocation
    525Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    how to translate to english?

  2. #62
    Registered jayrulez is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    18Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by ryruz View Post
    how to translate to english?
    You will have to translate the files manually or write a tool to do it automatically.

    You will also need to modify the images or recreate them with english text.

  3. #63
    Hardcore Member geralex88 is offline
    MemberRank
    Jan 2010 Join Date
    105Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    I agree. The source is full. And somehow you can make the launch of the game on android without unpacking the resources of the game?

  4. #64
    Registered jayrulez is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    18Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Yes. That is correct.

  5. #65
    Member Akatsuki Itachi is offline
    MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    33Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    I have tried to create this game file in Windows VPS and exchange IP and try to log on the successful Android ... I have not understood this game

  6. #66
    Registered mafikmail is offline
    MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    SeverskLocation
    18Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    can anyone make a video instruction how to run with their IP address?
    can anyone make a video instruction how to run with their IP address?

  7. #67
    Member Akatsuki Itachi is offline
    MemberRank
    Sep 2013 Join Date
    33Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)



    any can help me

  8. #68
    Account Upgraded | Title Enabled! webmaster_imds is offline
    True MemberRank
    Jan 2008 Join Date
    BrazilLocation
    217Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    the only problem I encountered in this game is that when you enter an account and then exit, when you log in again, the game will automatically create another character for the same user, meaning you will start from scratch again.
    Signature Rules Violation

    Kindly read our forum rules over again .

  9. #69
    Moderator GigaToni is offline
    ModeratorRank
    Aug 2009 Join Date
    GER / FRLocation
    2,089Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    Quote Originally Posted by webmaster_imds View Post
    the only problem I encountered in this game is that when you enter an account and then exit, when you log in again, the game will automatically create another character for the same user, meaning you will start from scratch again.
    Never had that. You must be doing something wrong. Was playing the game on my phone from level 1 to level 25 without any issue (except a crash on one of the first levels)

  10. #70
    GameLife's 4dmin kelvin2005 is offline
    True MemberRank
    Jul 2005 Join Date
    MalaysiaLocation
    434Posts

    Re: Tower Of Heroes (Mobile)

    I tested the server file , 1st , the character like bugged and the chinese doc stated that the character level need to be increased upto Lv10 so that the quest wont be bugged. then i went to modify the data - player > player upto lv10 and finally it allowed me to proceed that quest . then i went to create another account to try the game but the new created account logon the same character i was playing! I found the problem and i reset and delete all db and restart the server after several times of login fail and it does create a new db for the new account.

    note: no table or stored-procedure that "check" user table that store Login and password and i hope there will be a fix for that.
    note2: i also downloaded the source with PC client file which works, any idea how to use those took to edit and pack apk ?



Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Advertisement