WOI PreLC Preconfigure

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 44
  1. #1
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    WOI PreLC Preconfigure

    WOI PreLC Preconfigure
    WOI PreLC Preconfigure The setup is the same as WOILO and BOIOW

    Downloads:

    Client:
    https://mega.co.nz/#!59kX1JpJ!_3WJE5...zCH9zoVTiqV7dY

    Precongfigure OS:
    https://mega.co.nz/#!J01wVJgT!yJPkne...Hs9j3bsgo4prHo

    Linux (optional file if you have a server already):
    https://mega.co.nz/#!h5l10AoJ!tadr6o...sm7chCfs4wnEzs

    Window:
    https://mega.co.nz/#!o4NFCYRT!LEl840...nOx9804FjkqgeI

    Edit: Links updated

    Edit 2: Mssql uses the same db as BOI check BOI section for the db if your missing it.

    Fix Error for gameserver (line.exe) by @Barack Obama

    https://mega.co.nz/#!UF0XiSCL!6GcvEh...RGD00YbkHV5Auo


    OS Linux: CentOS 6.2

    Please reset the root passwd google is your friend.

    Client (included)

    If the links do not work please post here.

    *Was remove and move to MMO extra*

    Edit 3: Recommend running on wired, ethernet cable because somehow wireless doesn't not show your mssql ip (Window IP) if you look at the auth cmd on widow side where it said "(zoneid=904,aid=9) send AnnounceZoneid3 to
    au ok,blreset=1,version=1,ip1=0.0.0.0,ip2=127.0.0.1,ip3=254.128.0.0
    " because usually your window IP show be there, but its not when using wireless with bridge network on Vbox or VMware. It will run the server fine, but when you try to login you either going to get a error network message or timed out, unless someone know what is the problem stay away from wireless setup.
    Last edited by NanayaQ; 26-06-15 at 11:42 PM.


  2. #2
    Member Barack Obama is offline
    MemberRank
    Dec 2008 Join Date
    86Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    Quote Originally Posted by NanayaQ View Post
    WOI PreLC Preconfigure The setup is the same as WOILO and BOIOW

    Downloads:
    https://mega.co.nz/#fm/Qol2CYiB

    OS Linux: CentOS 6.2

    Please reset the root passwd google is your friend.

    Client (included)

    If the links do not work please post here.

    *Was remove and move to MMO extra*
    Mega link doesnt work. Just takes me to login screen.

  3. #3
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    @Barack Obama I'll check out the link, Thanks for notifying.

  4. #4
    Member Barack Obama is offline
    MemberRank
    Dec 2008 Join Date
    86Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    @NanayaQ Thanks for fixing the links.

    Fixed the 3 broken scripts loaded by GameServer:
    https://mega.co.nz/#!UF0XiSCL!6GcvEh...RGD00YbkHV5Auo
    Last edited by Barack Obama; 03-07-14 at 09:47 PM.

  5. #5
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    Quote Originally Posted by Barack Obama View Post
    @NanayaQ Thanks for fixing the links.

    Fixed the 3 broken scripts loaded by GameServer:
    https://mega.co.nz/#!UF0XiSCL!6GcvEh...RGD00YbkHV5Auo
    Extract and overwrite to GameServer folder.
    Nice I'll put your link on the post just in case anyone ask.

  6. #6
    Member domafa is offline
    MemberRank
    Jan 2013 Join Date
    32Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    im gonna cry =( hahaha i still dont know why i keep getting invalid password ... everything loks fine all the ip's are correct. Can anyone upload the mssql file to reestore the database please? because idk whats the problem and maybe thats it .. @NanayaQ

    *its not a firewall problem i alredy tried with the firewall turned off ..
    *and i dont think its a protocol problem too ..
    Last edited by domafa; 03-07-14 at 08:20 PM.

  7. #7
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    @domafa check your authd.out file in your /WOI/auth/Build (linux) if there is a error when you open it; it means your mssql cannot connect to it, other reason is that make sure your IP is correct in your table.xml file. On Window side open Auagent Folder and Make sure your Run.bat does NOT have compactau.exe.

    run.bat:
    Code:
        @echo off
    start compactau.exe
    "%JAVA_HOME%\bin\java" -Xms512m -Xmx768m -cp jio.jar;log4j-1.2.9.jar;auagent.jar Auagent auagent.conf
    Pause
    to
    Code:
        @echo off
    "%JAVA_HOME%\bin\java" -Xms512m -Xmx768m -cp jio.jar;log4j-1.2.9.jar;auagent.jar Auagent auagent.conf
    Pause
    Table.xml
    Code:
    <connection name="auth0" poolsize="8" url="jdbc:microsoft:sqlserver://YOURWINDOWIP:1433;databasename=YOUR MSSQL DB" username="sa" password="YOUR MSSQL PASSWD"/>
    <driver name="com.microsoft.jdbc.sqlserver.SQLServerDriver" />
    
    <cache name="account_by_id" type="reference" ip="226.1.1.1" port="4444" local_ip="YOUR LINUX IP" size="262144" partition="0"/>
    <cache name="account_by_name" type="reference" ip="226.1.1.1" port="4445" local_ip="YOUR LINUX IP" size="262144" partition="0"/>
    
    <cache name="function_by_id" type="direct" ip="226.1.1.2" port="4446" local_ip="YOUR LINUX IP" size="262144" partition="0"/>
    <cache name="forbid_by_id" type="direct" ip="226.1.1.3" port="4447" local_ip="YOUR LINUX IP" size="262144" partition="0"/>
    <cache name="matrix_by_uid" type="direct" ip="226.1.1.4" port="4448" local_ip="YOUR LINUX IP" size="262144" partition="0"/>
    
    <cache name="phoneuser_by_phone" type="direct" ip="226.1.1.5" port="4449" local_ip="YOUR LINUX IP" size="262144" partition="0"/>
    <cache name="userinfo_by_id" type="direct" ip="226.1.1.6" port="4450" local_ip="YOUR LINUX IP" size="131072" partition="0"/>
    P.S Add port 1433 in your window advance firewall in the out/inbound

  8. #8
    Member zysus is offline
    MemberRank
    Nov 2006 Join Date
    33Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    Quote Originally Posted by NanayaQ View Post
    WOI PreLC Preconfigure The setup is the same as WOILO and BOIOW

    Downloads:
    [All-in-One]
    https://mega.co.nz/#fm/Qol2CYiB

    Mega link doesnt work. Just takes me to login screen.



    ¡¡¡¡¡¡¡¡ SOLVED!!!!!!!!!!
    Last edited by zysus; 18-07-14 at 08:27 AM.

  9. #9
    Newbie Alu is offline
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    3Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    every one can help me how to fix de bloodline and pet soul in WOI database?

    the pet soul orbs and the bloodline all disappearing when my logout

    Help....... Please......

  10. #10
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    Quote Originally Posted by Alu View Post
    every one can help me how to fix de bloodline and pet soul in WOI database?

    the pet soul orbs and the bloodline all disappearing when my logout

    Help....... Please......
    There should not be any problem with it I been using these files for months and I don't have problem with it. Check for errors in your logs on both linux and window side you probly have a corrputed db or something.

  11. #11
    Hardcore Member Toss Last is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    ThailandLocation
    131Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    where is woi database or can use boiow database?

  12. #12
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    Quote Originally Posted by Toss Last View Post
    where is woi database or can use boiow database?
    which db? if your talking about linux one I already fix that db should work (not the same as BOIOW) but if your talking about the mssql one yeah you can use the same db as Boi barely any changes.

  13. #13
    Hardcore Member Toss Last is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    ThailandLocation
    131Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    Quote Originally Posted by NanayaQ View Post
    which db? if your talking about linux one I already fix that db should work (not the same as BOIOW) but if your talking about the mssql one yeah you can use the same db as Boi barely any changes.
    i talking about linux mysql db. can you give me a link only mysql db.

  14. #14
    Newbie abarai is offline
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    kedahLocation
    1Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    hello ... I would like to ask .. how can I create a server ?? My new boy ... please anyone teach me .. please ....

  15. #15
    QuoteShiek Member NanayaQ is offline
    True MemberRank
    Jul 2012 Join Date
    793Posts

    Re: WOI PreLC Preconfigure

    @Toss Last if you still have WOI LO old database it should work as well as of now I can't really grab it since I'm working on other project, here the link [Dev] BOI Website Premium just search for my name with the woi dump db.



Page 1 of 3 123 LastLast

Advertisement