[Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 46 to 60 of 108
  1. #46
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Yeahh, i manage fix skill bug ..
    Now im trying to add some items ..


  2. #47
    Hardcore Member xAkira is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    DreamSKYLocation
    143Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Quote Originally Posted by Mospeada View Post
    Yeahh, i manage fix skill bug ..
    Now im trying to add some items ..
    Would you care to share how you do it?

  3. #48
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    I just edit & change somethings inside database .. I could share my database here if anyone need it ..
    Anyway, can you help me add items & new skill .. I really appreciate if you can help or just give some hint .


  4. #49
    Registered chris9x is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    6Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    i cant connect to my server. I had change all the ip to ipv4 but i still cant connect (it display connection failed)

    Edit: NVM, i got it working already.
    Last edited by chris9x; 01-07-14 at 10:50 AM.

  5. #50
    Hardcore Member xAkira is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    DreamSKYLocation
    143Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Quote Originally Posted by Mospeada View Post
    I just edit & change somethings inside database .. I could share my database here if anyone need it ..
    Anyway, can you help me add items & new skill .. I really appreciate if you can help or just give some hint .
    I'm guessing that you change the database so the skill bought from shop will directly give you a high level (trained) skill already am I right?
    If that so then the skill trainer NPC is still buggy. But good effort anyway, If you share the DB here that'll help a lot of people ..

    For items, you have to add it on the itemlist.bin both serverside and clientside, then the database. Make sure you linked it right to where the icons and models are. I'm not sure for the skills, but should be similar.

  6. #51
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Yeah, i did exactly as you said but it still failed .
    Like you said need to add at database, how to do that ? can explain more ?
    Nope, Skill trainer dont have any bug . You should try it first . Here link for my fresh database .
    https://www.mediafire.com/?9za47r5tud6ec7p
    Please share with other as well . But the good news is, i got a new map ..
    But it seem trouble as well because i need to add npc teleporter ..


  7. #52
    Hardcore Member xAkira is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    DreamSKYLocation
    143Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Quote Originally Posted by Mospeada View Post
    Yeah, i did exactly as you said but it still failed .
    Like you said need to add at database, how to do that ? can explain more ?
    Nope, Skill trainer dont have any bug . You should try it first . Here link for my fresh database .
    https://www.mediafire.com/?9za47r5tud6ec7p
    Please share with other as well . But the good news is, i got a new map ..
    But it seem trouble as well because i need to add npc teleporter ..
    I dont have a server running of this game atm, so I cannot test it. But, put your link on the first post and let some people know.
    Great job btw! If i'm not mistaken theres an item specific table on the database that is similar to itemlist.bin but on the database side.
    I'm not too sure since I havent been developing this game in almost a year now.

  8. #53
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Now in Ramadhan im stop dev for a while, im fasting lol ..
    Later i'll continue i let you know .. You should put that link on first post lol,
    This is your thread .. Okay i found the database dude, thnx a lot ..


  9. #54
    Registered chris9x is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    6Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Can anyone tell me how to open pak file? I want to import some model to my server. :)

  10. #55
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    You need a tools to open that file, but i got it .
    Unfortunately the link already dead, so im gonna reupload again .
    I'll post the link later .


  11. #56
    Registered chris9x is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    6Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    Mospeada, since i cant pm you so i post here. Im waiting for the tool :p
    I need some help in finding skill name. I dont speak chinese. The skill is from Sky Online. A fire skill where the character jump then lots of fire appear spinning doing aoe damage. The skill icon is fire bursting from ground.

  12. #57
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    I can translate chinese/japanese/korean, just let me know if need help ..
    Here link for Model Editor newly reupload ..
    https://www.mediafire.com/?tub3xvcypkzm4qr
    By the way, can you share skilllist.bin for Sky Online ?


  13. #58
    Registered chris9x is offline
    MemberRank
    Jul 2014 Join Date
    6Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    I had found the skill but i will give u anyway :)
    http://www.mediafire.com/download/1h.../SkillList.bin
    The skill name is Hon Lonh.
    I want to tell u something about the database u upload. When i restore all the table is null and i got error when i try to open table in mhgame

  14. #59
    Account Upgraded | Title Enabled! Mospeada is offline
    True MemberRank
    Mar 2013 Join Date
    RootLocation
    207Posts

    Re: [Tutorial] Azuga: Age of Chaos server set up

    The database is empty, mean it fresh .
    So you need to copy from Database that xAkira release and paste to it ..
    This table totally empty and you need to fill this first TB_OPERATOR, TB_OPERIP, TB_OPERIPGAME ..
    But i success to use these 3 Database without any error ..


  15. #60
    WORK. demz123 is offline
    True MemberRank
    Apr 2010 Join Date
    C:/wamp/www/Location
    336Posts
    I got this while setup please help thanks!!
    I set all localhost ip including client side but it seems not worked at all... I started distributed server 1st, second agent server, map 17, monitoring server shortcuts 1 then rmtool server.. are I have done wrong here? Please ur reply is appreciated most!!!











    Last edited by demz123; 09-07-14 at 12:19 AM. Reason: Adding stuff



Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Advertisement