Tngh (Swordsman) v246 - fix

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
  1. #16
    Newbie joy0507 is offline
    MemberRank
    Oct 2019 Join Date
    1Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Tngh (Swordsman) v246 - fix
    I can't Reg the account. Could not connect to IP 192.168.1.103. WinSCP also could not connect to the server

  2. #17
    Newbie grachoff is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    RussiaLocation
    3Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    anyone know how to add cash / sycee on this version or server?

    "INSERT INTO usecashnow (userid, zoneid, sn, aid, point, cash, status, creatime) VALUES ($ID, 1, 1, 23, 9999, 9999, 3, '$TIME')"

    call zx.usecash(176, 1, 1, 23, 99, 1, 3, @ERROR);


    does not work

    tnx

  3. #18
    Newbie xifeng134 is offline
    MemberRank
    Nov 2020 Join Date
    4Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    How do you guys connect to 192.168.1.103? It won't let me

  4. #19
    Newbie grachoff is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    RussiaLocation
    3Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Quote Originally Posted by xifeng134 View Post
    How do you guys connect to 192.168.1.103? It won't let me
    what is the problem connecting to the server?

    config ip server
    vim /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens33

    change ip if necessary
    grep -rl '192.168.1.103' /www | xargs sed -i 's/192.168.1.103/192.168.66.241/g'

    serverlist.xml
    <server name="241" zoneid="2350" load="70" promotion="true" new="true">
    <address ip="192.168.66.241" name="EU Link" port="9223"/>
    </server>

    client:
    ip 192.168.66.149
    mask 255.255.255.0
    Gateway 192.168.66.254

    server
    ip 192.168.66.241
    mask 255.255.255.0
    Gateway 192.168.66.254

    configure ports 22 9223 or disable Windows Network Firewall

    sorry i am using google translate :)
    Last edited by grachoff; 07-11-20 at 04:24 PM.

  5. #20
    Newbie xifeng134 is offline
    MemberRank
    Nov 2020 Join Date
    4Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Quote Originally Posted by grachoff View Post
    what is the problem connecting to the server?

    config ip server
    vim /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens33

    change ip if necessary
    grep -rl '192.168.1.103' /www | xargs sed -i 's/192.168.1.103/192.168.66.241/g'

    serverlist.xml
    <server name="241" zoneid="2350" load="70" promotion="true" new="true">
    <address ip="192.168.66.241" name="EU Link" port="9223"/>
    </server>

    client:
    ip 192.168.66.149
    mask 255.255.255.0
    Gateway 192.168.66.254

    server
    ip 192.168.66.241
    mask 255.255.255.0
    Gateway 192.168.66.254

    configure ports 22 9223 or disable Windows Network Firewall

    sorry i am using google translate :)
    no like when i open webbrowser and type the IP it says site can not be reached, will it work if im trying this in the US?
    Last edited by xifeng134; 07-11-20 at 09:27 PM.

  6. #21
    Newbie grachoff is offline
    MemberRank
    May 2019 Join Date
    RussiaLocation
    3Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Quote Originally Posted by grachoff View Post
    anyone know how to add cash / sycee on this version or server?

    "INSERT INTO usecashnow (userid, zoneid, sn, aid, point, cash, status, creatime) VALUES ($ID, 1, 1, 23, 9999, 9999, 3, '$TIME')"

    call zx.usecash(176, 1, 1, 23, 99, 1, 3, @ERROR);


    does not work

    tnx
    fix, I use the server authd and it worked. thanks Bola!

    https://drive.google.com/drive/folde...BX?usp=sharing

  7. #22
    Cypher WireShark is offline
    True MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    Planet Earth xDLocation
    941Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Theres a new version of the files around in some cn forums version 256 i will update the post for this files soon.

    Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

  8. #23
    Registered esn23 is offline
    MemberRank
    Nov 2020 Join Date
    11Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    i searched for english v246 and can't find a working one does anyone have a copy they can send me?

  9. #24
    Member Matar is offline
    MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    51Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Quote Originally Posted by WireShark View Post
    Theres a new version of the files around in some cn forums version 256 i will update the post for this files soon.

    Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    great w8ing for it

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by esn23 View Post
    i searched for english v246 and can't find a working one does anyone have a copy they can send me?
    replace package folder files with English client files i use V310 i think i forget
    google it its a privet server

  10. #25
    Registered esn23 is offline
    MemberRank
    Nov 2020 Join Date
    11Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    i can't seem to download the full client it takes days and then stops downloading and says failed to connect can someone please upload it on mega google or something thanks...

  11. #26
    Member jedon3 is offline
    MemberRank
    Jul 2019 Join Date
    38Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Does any body has RAM shortage and able to run the server on 6GB of Memory in VMware? =)

  12. #27
    Registered shadowboy222 is offline
    MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    21Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    I can't connect xshell to the server, pinging it through cmd spits out a "ping request timed out" error. Not sure what to do at this point. Disabling the firewall did nothing, switching between bridged, NAT and host-only networks didn't seem to do anything either. Pinging my other virtual machines work just fine though.

  13. #28
    Member taralonger is offline
    MemberRank
    May 2010 Join Date
    33Posts
    There are 2 possible clients to use for V246. They are the client SwordsmanID. and the Reborn V37 or v40. Just need to change the serverlist.xml file with your correct IP. If you use the Reborn files there are some cash shop items that cant be bought probably due to mismatched shops.

    Quote Originally Posted by grachoff View Post
    fix, I use the server authd and it worked. thanks Bola!

    https://drive.google.com/drive/folde...BX?usp=sharing
    Adding Cash
    you could add cash using the Console Commands.

    This command adds cash to the market

    d_delcmd 168 1000000
    Last edited by PyroSamurai; 01-03-21 at 03:37 PM.

  14. #29
    Retired Developer Magenik is offline
    True MemberRank
    Jun 2005 Join Date
    next to youLocation
    782Posts

    Re: Tngh (Swordsman) v246 - fix

    Quote Originally Posted by taralonger View Post
    Adding Cash
    you could add cash using the Console Commands.

    This command adds cash to the market

    d_delcmd 168 1000000
    that correct don't forget the calculation work with the formula 2.5

    so if you want to send 1000 sycee you have to run 1000*2.5 = 2500
    Working on Fairy Dreams 3dMobile Game



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Advertisement