Dbo is possible to mount a server?

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Registered kiova24 is offline
    MemberRank
    Oct 2014 Join Date
    10Posts

    Dbo is possible to mount a server?


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Hello everyone. I took time looking for a way to mount a server dbo. Is that possible with the guidelines of the forum?


  2. #2
    Member Szczeepan is offline
    MemberRank
    May 2014 Join Date
    56Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    TW or KR?

  3. #3
    Member Adri1998 is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    BarcelonaLocation
    30Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    hello anyone know if there is any server to test dbo taiwan i could get the download link currently tw server files that all all

    I mean i also NPCs more things the server files dbo tw.

  4. #4
    Member Szczeepan is offline
    MemberRank
    May 2014 Join Date
    56Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    I think there isnt any public release with TW stable. There are many private projects, like DBO:Revelations, DBO:Global or some single developers (like Xanu in Ragezone).
    Mayby when i have some time i coud develop some C# Open Source TW Stable with basics (map, quest, mob, npc).

  5. #5
    Member Adri1998 is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    BarcelonaLocation
    30Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    How can i fix this. I have compiled these files if I entered the game i do not incia me with taiwan session has already created in the database mysql not me in the game

    does not let me to play with the account created in the mysql database algien I could pass to enter traditionally files.

    https://github.com/hazetgh/dboserver

  6. #6
    Member Adri1998 is offline
    MemberRank
    Oct 2015 Join Date
    BarcelonaLocation
    30Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    someone can help me because I get this. as I can resolve to enter the game with tw server files



  7. #7
    Registered Fabio Fuiano is offline
    MemberRank
    Jul 2016 Join Date
    20Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    i have the same problem i but i dont know if is the client dbog,server,failed compile, idk someone can pls help us with a little tutorial with correct files we are not a programmer, is hard to try understeand files to compile ty.

  8. #8
    Member Szczeepan is offline
    MemberRank
    May 2014 Join Date
    56Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    Client can be DBO:G
    but sources https://github.com/hazetgh/dboserver are not finished yet. U cannot login into the game. Let me some 2 weeks and i can finish basics :P

  9. #9
    Registered Fabio Fuiano is offline
    MemberRank
    Jul 2016 Join Date
    20Posts

    Re: Dbo is possible to mount a server?

    ok mate im hereee i wait it ^^




Advertisement