Runes of Magic (神界之战)

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    Account Upgraded | Title Enabled! Mageoski is online now
    True MemberRank
    Jul 2015 Join Date
    247Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Runes of Magic (神界之战)
    Ok, the server generally is working. I can login and play. Although i think the item shop is kinda fuxored. It shows things in categorys where they do not belong to.

    Also i wasn't able to change language of the client. Its very hard to play with it. Also the navicat i didn't found out how to change language. I tried to copy a navicat server 15 over it, but until now it isn't working. But i guess it is a cracked navicat 11 since there dont seem to be a free version of it. Also i'm not at home on my pc :D

    The interessting thing here (at least for me) is, that it is able to start Zones manually (portable controller?).

    It is using

    start Zone.exe Zone_5.ini
    start Zone.exe Zone_6.ini
    start Zone.exe Zone_7.ini
    start Zone.exe Zone_10.ini
    start Zone.exe Zone_11.ini
    start Zone.exe Zone_33.ini

    in the batchfile. Wondering if this is compatible with non portable servers, so that you can start your server via batchfile. At least this would go faster as manually start switch, proxy etc.

  2. #17
    Let It Ride Mantios is offline
    True MemberRank
    Nov 2007 Join Date
    TexasLocation
    302Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by Mageoski View Post
    Ok, the server generally is working. I can login and play. Although i think the item shop is kinda fuxored. It shows things in categorys where they do not belong to.

    Also i wasn't able to change language of the client. Its very hard to play with it. Also the navicat i didn't found out how to change language. I tried to copy a navicat server 15 over it, but until now it isn't working. But i guess it is a cracked navicat 11 since there dont seem to be a free version of it. Also i'm not at home on my pc :D

    The interessting thing here (at least for me) is, that it is able to start Zones manually (portable controller?).

    It is using

    start Zone.exe Zone_5.ini
    start Zone.exe Zone_6.ini
    start Zone.exe Zone_7.ini
    start Zone.exe Zone_10.ini
    start Zone.exe Zone_11.ini
    start Zone.exe Zone_33.ini

    in the batchfile. Wondering if this is compatible with non portable servers, so that you can start your server via batchfile. At least this would go faster as manually start switch, proxy etc.

    Here is your fix with lang. ^^
    https://mega.nz/file/nBxA2DzA#4XLJBW...5syN9EeVLgyIYI

  3. #18
    Hardcore Member Beerpyrs is offline
    MemberRank
    Jul 2015 Join Date
    126Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by Mageoski View Post
    It is using
    start Zone.exe Zone_5.ini
    start Zone.exe Zone_6.ini
    start Zone.exe Zone_7.ini
    start Zone.exe Zone_10.ini
    start Zone.exe Zone_11.ini
    start Zone.exe Zone_33.ini

    in the batchfile. Wondering if this is compatible with non portable servers, so that you can start your server via batchfile. At least this would go faster as manually start switch, proxy etc.
    Yes you can start everything with a .bat file. You can even drag & drop the exe onto the ini to start everything, It's just slower. The controller & Monitor are only making a visual confirmation that everything is working & easier to use.

  4. #19
    Account Upgraded | Title Enabled! Mageoski is online now
    True MemberRank
    Jul 2015 Join Date
    247Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    @Mantios

    I just copied over my update.inf from my server. So its german and snowflake festival :D But thanks nevertheless.

  5. #20
    Let It Ride Mantios is offline
    True MemberRank
    Nov 2007 Join Date
    TexasLocation
    302Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by Mageoski View Post
    @Mantios

    I just copied over my update.inf from my server. So its german and snowflake festival :D But thanks nevertheless.
    To your client you mean you put that and rewrite Lol I change on english and for me working fine :D Hard to explain for you guys same for kids ^^

    https://ibb.co/6tQQdyf
    https://ibb.co/5jpYQvG

    Lol
    Quote Originally Posted by Mageoski View Post
    @Mantios

    What i mean was, you files were working. It was englisch than. A step forward. when i arrived at home i copied over my update.inf from my server, so its german then (prefered language for me).
    Why you not say before you want German ^^
    Now you need to use to to english :P
    Maybe later i will change.
    Last edited by Mantios; 29-09-20 at 06:44 PM.

  6. #21
    Account Upgraded | Title Enabled! Mageoski is online now
    True MemberRank
    Jul 2015 Join Date
    247Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    @Mantios

    What i mean was, you files were working. It was englisch than. A step forward. when i arrived at home i copied over my update.inf from my server, so its german then (prefered language for me).

  7. #22
    Let It Ride Mantios is offline
    True MemberRank
    Nov 2007 Join Date
    TexasLocation
    302Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by Mageoski View Post
    @Mantios

    What i mean was, you files were working. It was englisch than. A step forward. when i arrived at home i copied over my update.inf from my server, so its german then (prefered language for me).
    I change mind ^^ I finish preconfiguring 6.4.2 on portable version already. So soon i will share it in new post :D

    https://ibb.co/KNw76z8

    https://ibb.co/K0cSTk9
    Some screenshots :P

    Portable RoM Server 6.4.2

    Last edited by Mantios; 01-10-20 at 01:09 PM.

  8. #23
    Member jacent is offline
    MemberRank
    Sep 2011 Join Date
    30Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Does anyone have the english language file for the client of this 4.0 server?

  9. #24
    Hardcore Member shadow66 is offline
    MemberRank
    Feb 2014 Join Date
    C#,SQL,C++Location
    116Posts

    sad Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by deli39 View Post
    unzip the client to the server disk D, D: \ ROMclientrun D: \ ROMclient \ Start 1Click the green arrow to start the server, and then start the sequence 2,3,4, wait one minute to start 5 clientfrom With the account password 111111, the mall currency inside has been modified(note that he explained that the secondary password inside is wrong, see below for correct)


    Integrate the database, just log in directly, start 1 mile tool-database tool database user: SA database password: 123456 click to log in


    Open the table ROM_World--User Table--Roledata , you can add accounts, modify role names, experience, gold coins, etc.Remember your role ID


    Link:https://pan.baidu.com/s/1ZEr8gqi3neK3UqPwJwuLTg


    Extraction code: j90j

    all is nice game works server works fine, but first i can't buy any item from cash shop and second how change this language to EN
    any one can help

    Ok i get language what i want, but any one can tell me how i can get second password to buy anything from Item Shop

    Ok all is fine after create new account :) i set second password and looks like all works perfect but some one make a lots off mess inside Item Shop.

    Guys if you dont have idea what are you doing please dono't do anything. Stop making mess in all release.

    And this client have some issue with all background sound no misic nothing but should like on this video



    but is totally mess inside this client

    and this client dont have any background sound like music, gathering and many other sound not play, i change music.fdb and sound.fdb and still mothing look like someone make mess in some files.

    All sound in setting are on and set to 100 and nothing only some really small part of sound are on
    Last edited by shadow66; 08-01-21 at 04:40 PM.

  10. #25
    Hardcore Member shadow66 is offline
    MemberRank
    Feb 2014 Join Date
    C#,SQL,C++Location
    116Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by cinus View Post
    Lol share this client file from Baidu :Dmaybe its somthing not right in files.4.0.0.2470 china . not worth it download. but if someone want ^^
    i download this and i run this in any language i want al most all is on place one thing what this need be fix is Item shop because some one make there a lots of mess and the client don't have background sound like music, wind and some other sounds but looks nice and works nice. i will try run this on my second machine (server machine)

  11. #26
    Hardcore Member cinus is offline
    MemberRank
    May 2020 Join Date
    143Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Quote Originally Posted by shadow66 View Post
    i download this and i run this in any language i want al most all is on place one thing what this need be fix is Item shop because some one make there a lots of mess and the client don't have background sound like music, wind and some other sounds but looks nice and works nice. i will try run this on my second machine (server machine)
    Lol Go complain china guy who sahre that on them web . someone share here and dont touch nothing . be happy and fix yourself . by the way with fix shop its 5 minutes to clean that mess lol :D

  12. #27
    Hardcore Member shadow66 is offline
    MemberRank
    Feb 2014 Join Date
    C#,SQL,C++Location
    116Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    i not complain i just telling what i see (please dont be rude) to Fix Item Shop is ok but what with sound in background? i try chage files in fdb folder and nothing still silent in background this is the worst problem i i dont know where to start.



    OK now i know why this client dont have background sound at all. this problem is inside Ispania.exe i put orginal Client.exe from wersion 4.0.2 and i get background sound, but i get whorse problem now i can't login i get info unnone error.

    :)
    Last edited by shadow66; 11-01-21 at 11:37 PM.

  13. #28
    Registered Nijom is offline
    MemberRank
    Nov 2020 Join Date
    10Posts

    Re: Runes of Magic (神界之战)

    Here a mirror

    Paste

    Password is always RoMrUlEz
    Last edited by Nijom; 2 Weeks Ago at 11:31 PM.
    Always downloading with JDownlaoder 2 and using OpenJDK x64 windows hotspot



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Advertisement