[NEW] Point Blank i3core Server

Page 3 of 66 FirstFirst 12345678910111353 ... LastLast
Results 31 to 45 of 979
  1. #31
    Registered tawatong is offline
    MemberRank
    Nov 2012 Join Date
    11Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	667 
Size:	317.8 KB 
ID:	119797

    weapon

  2. #32
    We Are The GAMERS ryandzzz is offline
    True MemberRank
    May 2012 Join Date
    MDOLocation
    239Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    need help

    Click image for larger version. 

Name:	eror login.JPG 
Views:	420 
Size:	96.2 KB 
ID:	119798

    how to fix it?

    thx b4..

  3. #33
    Account Inactive Arievlis is offline
    InactiveRank
    Jun 2012 Join Date
    ...Location
    62Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    ryandzzz,
    This is some content of server that you client doesn't have.
    Get a look into the server files of weapons and contents and look if your client have this.



    Gabriel "Oroch" Silveira - Arievlis "Oroch" Leirbag

  4. #34
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by ryandzzz View Post
    need help

    Click image for larger version. 

Name:	eror login.JPG 
Views:	420 
Size:	96.2 KB 
ID:	119798

    how to fix it?

    thx b4..

    if you encounter problems when using weapon. try to check on folder "pack". make sure there are all of these files.



    and if you do not have these files. you should take weaponpfiles of ProjectBlackout Pack folder. and replace weaponfile to PointBlankPTS Pack folder

    Project Blackout Client = http://client.pbdev.ru/files/pb/new_...PointBlank.rar
    Last edited by xenoz; 23-12-12 at 06:39 PM.
    Nothing

  5. #35
    Account Inactive Arievlis is offline
    InactiveRank
    Jun 2012 Join Date
    ...Location
    62Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    xenoz,
    I'm already use JDK 6 (JDK 1.6). Downloaded again and re-instaling, but, i'm get the same error wen I try compiling. :/
    You know what can be?



    Gabriel "Oroch" Silveira - Arievlis "Oroch" Leirbag

  6. #36
    Registered mviilways is offline
    MemberRank
    Jan 2012 Join Date
    5Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    @arievlis
    compile as follow : global, auth, game, dao , script

    @xenoz can u help me how to play dino mode with ai ?

  7. #37
    Registered mviilways is offline
    MemberRank
    Jan 2012 Join Date
    5Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    @arievlis
    compile as follow : global, auth, game, dao , script

    @xenoz can u help me how to play dino mode with ai ?

  8. #38
    Account Inactive Gruceing is offline
    InactiveRank
    Dec 2012 Join Date
    28Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    @Arievlis :
    you must download some files also to run the server and then you must have the client
    ....

  9. #39
    Account Inactive Arievlis is offline
    InactiveRank
    Jun 2012 Join Date
    ...Location
    62Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    My problem is in thying compile the source. ^^
    I already have the server running.
    Heres a pic of wen I try to compile:
    http://imageshack.us/a/img6/933/erroeclipse.png
    Already using JDK 6.

    I think I'm trying compile in a wrong way.



    Gabriel "Oroch" Silveira - Arievlis "Oroch" Leirbag

  10. #40
    Alpha Member john007 is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2005 Join Date
    In MarsLocation
    2,035Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Can i ask how much Memory(RAM) to run this server and client at the same time and the client it's 100% in English? from the screenshots i see russian languages :) what i3core means for this game? do i need an I3 core intel to host it? or it's the team's name who created this emulator or server files?

  11. #41
    Account Inactive Arievlis is offline
    InactiveRank
    Jun 2012 Join Date
    ...Location
    62Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Server (RAM): Less than 100.00 K
    Client (RAM): Less than 1.000.00 K

    The client used is Russian, and you can change some specs as voices, some parts os interfaces just replacing for archives of other client.
    I3Core is the name of the team.



    Gabriel "Oroch" Silveira - Arievlis "Oroch" Leirbag

  12. #42
    Hardcore Member yoganeh is offline
    MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    113Posts

    Re: Point blank i3core server

    testing it now nice release dude
    I REPEAT BEST RELEASE 2012

    how to play shotgun match / rpg match / dino mode
    with ai ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails error PBoffline.jpg  
    Last edited by yoganeh; 23-12-12 at 10:44 PM.

  13. #43
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by mviilways View Post
    @arievlis
    compile as follow : global, auth, game, dao , script

    @xenoz can u help me how to play dino mode with ai ?
    see below :) ,change value the MAP to 41(map dino) and the MODE 43(mode dino). then do the swap team and play game

    Quote Originally Posted by Arievlis View Post
    xenoz,
    I'm already use JDK 6 (JDK 1.6). Downloaded again and re-instaling, but, i'm get the same error wen I try compiling. :/
    You know what can be?



    Gabriel "Oroch" Silveira - Arievlis "Oroch" Leirbag
    you've seen the video tuturotial?
    you can build java following

    1) Global
    2) Auth
    3) Game
    4) Dao
    5) Script

    sequence of numbers 1. :)
    NOTE : be sure to shut down the server before compiling the source

    SEE IT





    Quote Originally Posted by yoganeh View Post
    testing it now nice release dude
    I REPEAT BEST RELEASE 2012

    how to play shotgun match / rpg match / dino mode
    with ai ?
    you have to use winhex / cheat engine.
    like this

    1. Login game and create room AI MODE. ( Map Portacaba )
    2. Open Cheat Engine and select target PointBlank.exe
    3. Scan type "Array of Bytes" Value "08 00 00 08" ( NEW SCAN )


    4. if completed scan, then change the maps 2. and change value "08 00 00 08" in cheat engine
    to value "10 00 00 08". click ( NEXT SCAN ) and you would found 1 address. see it



    5. Click right on address found. then click "Browse this memory region"





    6. see picture above. change value "78 ( ALL WEAPON )" to "97 (RPG mode 1) or 98 (RPG mode 2)"

    8A (RPG)
    7A (SHOTGUN)
    04 (PUNCH)
    10 (KNIFE)
    30 (PISTOL)
    51 (SNIPER)

    7. after replacing value. change AI.mode level or number of bots before start game (to work).
    8. ENJOY PLAYING GAME :)
    Last edited by xenoz; 26-12-12 at 06:17 PM.
    Nothing

  14. #44
    CPP/C#/PHP/ASM Naty48 is offline
    True MemberRank
    Apr 2009 Join Date
    IsraelLocation
    656Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    good thing it's java ;).

    nice work mate! , usefull server files for change...

    - im building a launcher (smalll and effective with auto updater [FTP Only for now]).
    i will release once it done .

    features :

    - login using username and password .
    - register from the website only (required files changing [server side]).
    - auto updater [FTP Only for now] .
    - server status (online/offline).
    - replaceable image .
    - encrypted settings.ini file (version,lang,etc,ip,ftp info) .
    - editable texts from a file called launcher_text.ini .
    - makes game startable only using this launcher .


    some files will be replaced at server side too in order to make it work correctly.

    if you guys want to add something - this is the time :) .
    Last edited by Naty48; 24-12-12 at 02:11 AM.

    He who can, does.
    He who cannot, teaches.

  15. #45
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    I also have a server with java and C# :)
    just choose,
    but it is better to use java

    wow. thanks Naty48 . I am waiting for your job done :)
    Yes. server still not right. needs improvement
    and I am very hard to fix

    maybe you can help
    Last edited by xenoz; 24-12-12 at 02:27 AM.
    Nothing




Advertisement