[NEW] Point Blank i3core Server

Page 4 of 66 FirstFirst 1234567891011121454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 979
  1. #46
    Good to be back. jyap1021 is offline
    True MemberRank
    Feb 2009 Join Date
    HellLocation
    788Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    oww maybe its time to request a pontblank forum ;)

  2. #47
    We Are The GAMERS ryandzzz is offline
    True MemberRank
    May 2012 Join Date
    MDOLocation
    239Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by xenoz View Post
    if you encounter problems when using weapon. try to check on folder "pack". make sure there are all of these files.



    and if you do not have these files. you should take weaponpfiles of ProjectBlackout Pack folder. and replace weaponfile to PointBlankPTS Pack folder

    Project Blackout Client = http://client.pbdev.ru/files/pb/new_...PointBlank.rar
    weaponpfiles of ProjectBlackout Pack folder. and replace weaponfile to PointBlankPTS Pack folder

    eror this -_-
    Click image for larger version. 

Name:	1.JPG 
Views:	330 
Size:	89.5 KB 
ID:	119820

    i continue
    Click image for larger version. 

Name:	2.JPG 
Views:	1269 
Size:	95.6 KB 
ID:	119821

    thx b4..

  3. #48
    Hardcore Member yoganeh is offline
    MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    113Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by ryandzzz View Post
    weaponpfiles of ProjectBlackout Pack folder. and replace weaponfile to PointBlankPTS Pack folder

    eror this -_-
    Click image for larger version. 

Name:	1.JPG 
Views:	330 
Size:	89.5 KB 
ID:	119820

    i continue
    Click image for larger version. 

Name:	2.JPG 
Views:	1269 
Size:	95.6 KB 
ID:	119821

    thx b4..
    you have to download new client 712mb not using old 500mb client
    your screenshoot seems like using 500mb client loading

    ----------------------------------------------------------------------

    Click image for larger version. 

Name:	errorpb2.png 
Views:	141 
Size:	227.1 KB 
ID:	119822

    hei I try to setup again on my computer but
    when i do select server
    the client freeze and bug trap
    here is the screenshot of the server
    when client freeze

    I try to change the IP of the network
    and config on client still same

  4. #49
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by ryandzzz View Post
    weaponpfiles of ProjectBlackout Pack folder. and replace weaponfile to PointBlankPTS Pack folder

    eror this -_-
    Click image for larger version. 

Name:	1.JPG 
Views:	330 
Size:	89.5 KB 
ID:	119820

    i continue
    Click image for larger version. 

Name:	2.JPG 
Views:	1269 
Size:	95.6 KB 
ID:	119821

    thx b4..
    it means there is a problem on the sound.

    try to replace the file Sound.i3Pack up to Sound_Weapon_Throw_WP_Smoke.i3Pack
    make sure you overwrite all files named weapon and all files named sound :)
    Nothing

  5. #50
    Alpha Member john007 is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2005 Join Date
    In MarsLocation
    2,020Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by Arievlis View Post
    Server (RAM): Less than 100.00 K
    Client (RAM): Less than 1.000.00 K

    The client used is Russian, and you can change some specs as voices, some parts os interfaces just replacing for archives of other client.
    I3Core is the name of the team.



    Gabriel "Oroch" Silveira - Arievlis "Oroch" Leirbag

    Server (RAM): Less than 100.00 K
    Client (RAM): Less than 1.000.00 K ??

    here we use 2GB -64GB what do you mean by 100.00K and 1.000.00K? or do you 100KB and 1MB?

  6. #51
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    please wait. I'm uploading the file server release version 1.4 .
    will at least reduce this error

    Nothing

  7. #52
    CPP/C#/PHP/ASM Naty48 is offline
    True MemberRank
    Apr 2009 Join Date
    IsraelLocation
    656Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by xenoz View Post
    please wait. I'm uploading the file server release version 1.4 .
    will at least reduce this error


    well , in fact im pretty much into fps game now.

    and this one is pretty good , if you got the c# source (emu) i would like to develop it too..

    if you have skype send me at pm ;) .

    He who can, does.
    He who cannot, teaches.

  8. #53
    Hardcore Member Denciok is offline
    MemberRank
    Sep 2008 Join Date
    124Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    i cant install data baseis always says The system cannot find the patch specified pls help me thnx

  9. #54
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by Denciok View Post
    i cant install data baseis always says The system cannot find the patch specified pls help me thnx
    simple question.

    you have to open "pb_database\setup.cmd" using notepad. and edit the location mysql / username / password.
    Edit location mysql "C:\xampp\MySQL\bin\mysql.exe" to your mysql bin/exe location

    and make sure you have activated your mysql
    like this

    pb_database\setup.cmd
    Code:
    set mysql="C:\xampp\MySQL\bin\mysql.exe"  <----------- YOUR MYSQL BIN EXE LOCATION
    set user=root <----------- YOUR MYSQL USER
    set pass=      <----------- YOUR MYSQL PASSWORD
    set DBHost=localhost
    set DBname=pb          <--------- do not change this
    Nothing

  10. #55
    Alpha Member john007 is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2005 Join Date
    In MarsLocation
    2,020Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    @xenoz good job bro, if you can update ur main post with system requirements for running and hosting server at the same time, it's a plus for newbies to knows and wants to host it and try it out. this look better than CS GO lol because at least you can change your chars outfits and stuff. CS GO just like the old CS with new graphics.

    VOTE for a section for PB server is possible if we have the client in English too.

  11. #56
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by Naty48 View Post
    well , in fact im pretty much into fps game now.

    and this one is pretty good , if you got the c# source (emu) i would like to develop it too..

    if you have skype send me at pm ;) .
    get on with it :)
    Source C# : PointBlankServer C# - Project.rar

    Quote Originally Posted by john007 View Post
    @xenoz good job bro, if you can update ur main post with system requirements for running and hosting server at the same time, it's a plus for newbies to knows and wants to host it and try it out. this look better than CS GO lol because at least you can change your chars outfits and stuff. CS GO just like the old CS with new graphics.

    VOTE for a section for PB server is possible if we have the client in English too.
    thanks for your advice,I have updated the new version in the first thread. do not forget to like thread :)
    just wait for the next version.

    thanks for your advice
    I will try to give the best for you :D
    Last edited by xenoz; 24-12-12 at 03:31 AM.
    Nothing

  12. #57
    Hardcore Member jerojm is offline
    MemberRank
    Dec 2012 Join Date
    119Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    please help ..
    another map did not exist ... still 2 only

    Click image for larger version. 

Name:	PointBlank_20121224_101645.jpg 
Views:	768 
Size:	284.5 KB 
ID:	119825

  13. #58
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by jerojm View Post
    please help ..
    another map did not exist ... still 2 only

    Click image for larger version. 

Name:	PointBlank_20121224_101645.jpg 
Views:	768 
Size:	284.5 KB 
ID:	119825
    use cmd map <number map> in AI.MODE room chat . then click start game

    example : cmd map 9

    map 9 is crackdown

    List of maps
    Code:
    1 Port Akba
    2 Squareindo
    3 Library
    4 manstation
    5 kickpoint
    6 Shopping Center
    7 burning hall
    8 d-squad
    9 crackdown
    10 saints manstion
    11 estern road
    12 Downtown
    13 Luxiville
    14 boom city
    15 stormtube
    16 Giran [NEW]
    17 Breakeown	
    18 Training Camp
    19 Sentry Base
    20 Desert Camp [ Mini Indonesia ]
    21 Kick Point
    22 Martyr Ridge
    23 Supply Base
    24 SandStorm
    25 Downtown
    26 Luxville
    27 Outpost
    28 Boom City
    29 Stormtube
    30 Sentry Bse
    31 Hospital
    31 Hospital
    32 Closure
    33 Shopping Center
    34 SandStorm
    35 Breakdown
    36 ERROR
    37 Giran [NEW]
    38 Helispot
    39 BlackCat 
    40 TheNest [ DINO]
    41 Inasion
    42 Dino Breakdown
    43 ERROR
    44 Tutorial Mode [NEW]
    45 Shopping Center
    46 Safari
    47 ERROR
    48 Machu Picchu
    49 CargoShip
    50 High Rise
    
    cmd map <map number>
    Do you like it? :)
    Nothing

  14. #59
    Hardcore Member Denciok is offline
    MemberRank
    Sep 2008 Join Date
    124Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    thankyou sir :) and how to make account ?

  15. #60
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    you can edit Point Blank Client "PBRunner.cmd"

    PBRunner.cmd
    Code:
    @echo OFF
    start pointblank.exe user pass
    exit
    "user" = your username / ID
    "pass" = your password

    you can edit username and password in PBRunner.cmd using notepad.
    when you open PBRunner.cmd, the id and password automatically registered into the database.
    Nothing




Advertisement