[NEW] Point Blank i3core Server

Page 6 of 66 FirstFirst 12345678910111213141656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 979
  1. #76
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Quote Originally Posted by Denciok View Post
    how to fix this PLSSS..
    Attachment 119849
    goto pb_auth\configs\database.ini
    goto pb_game\configs\database.ini

    edit user and password mysl to your password. then you need restart server.

    Quote Originally Posted by john007 View Post
    to fix that is simple just go onto your configs files both auth and game change put a password which you used on your MySQL.

    example of mine lol

    [database]
    ; Äðàéâåð áàç äàííûõ.
    Driver=com.mysql.jdbc.Driver
    ; Ïóòü ê áàçå äàííûõ.
    Url=jdbc:mysql://localhost:3306/pb?useUnicode=true&characterEncoding=UTF-8&autoReconnect=true&autoReconnectForPools=true
    ; Ìàêñèìàëüíî ðàçðåøîííîå êîëè÷åñòâî ïîäêëþ÷åíèé ê áàçå äàííûõ.
    MaxConnections=50

    [access]
    ; Èìÿ è ïàðîëü ïîëüçîâàòåëÿ äëÿ áàçû äàííûõ.
    User=root
    Password=1234


    Xenoz or someone can you please translate the client? my server works good lol ty for the files and keep the work going bro.
    sorry i need to use tools to open the file i3pack and justify the language. but I so far have not been able to also open / extract files i3pack
    Last edited by xenoz; 24-12-12 at 07:01 AM.
    Nothing

  2. #77
    Member thanh06 is offline
    MemberRank
    Apr 2011 Join Date
    39Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by xenoz View Post
    I was making tools to edit inventory and shop :)
    just wait to release tools
    Thanks so much ! :)

  3. #78
    Hardcore Member Denciok is offline
    MemberRank
    Sep 2008 Join Date
    124Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Thanks man now ill play mg server xD but how to change in english i cant understand thnx
    Quote Originally Posted by john007 View Post
    to fix that is simple just go onto your configs files both auth and game change put a password which you used on your MySQL.

    example of mine lol

    [database]
    ; Äðàéâåð áàç äàííûõ.
    Driver=com.mysql.jdbc.Driver
    ; Ïóòü ê áàçå äàííûõ.
    Url=jdbc:mysql://localhost:3306/pb?useUnicode=true&characterEncoding=UTF-8&autoReconnect=true&autoReconnectForPools=true
    ; Ìàêñèìàëüíî ðàçðåøîííîå êîëè÷åñòâî ïîäêëþ÷åíèé ê áàçå äàííûõ.
    MaxConnections=50

    [access]
    ; Èìÿ è ïàðîëü ïîëüçîâàòåëÿ äëÿ áàçû äàííûõ.
    User=root
    Password=1234


    Xenoz or someone can you please translate the client? my server works good lol ty for the files and keep the work going bro.

  4. #79
    Alpha Member john007 is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2005 Join Date
    In MarsLocation
    2,027Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    i see :) i hope someday you or other devs can help out :)

  5. #80
    Hardcore Member Denciok is offline
    MemberRank
    Sep 2008 Join Date
    124Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Pls help icant understand the client anyones now how to change in english thnx

  6. #81
    Member thanh06 is offline
    MemberRank
    Apr 2011 Join Date
    39Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by Denciok View Post
    Pls help icant understand the client anyones now how to change in english thnx
    I will try translate it to Eng.with winhex.
    I think all string in game (String.i3Pack)

  7. #82
    Hardcore Member Denciok is offline
    MemberRank
    Sep 2008 Join Date
    124Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    tHNX FRIEND
    Quote Originally Posted by thanh06 View Post
    I will try translate it to Eng.with winhex.
    I think all string in game (String.i3Pack)

  8. #83
    Alpha Member john007 is offline
    Alpha MaleRank
    Dec 2005 Join Date
    In MarsLocation
    2,027Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by thanh06 View Post
    I will try translate it to Eng.with winhex.
    I think all string in game (String.i3Pack)
    If you able to do that we might have a section for Point Blank :)

  9. #84
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by Denciok View Post
    Thanks man now ill play mg server xD but how to change in english i cant understand thnx
    Do not change anything except

    User = root
    Password = 1234

    change user = YOUR USERNAME MYSQL?
    MYSQL password = YOUR PASSWORD!

    Quote Originally Posted by thanh06 View Post
    I will try translate it to Eng.with winhex.
    I think all string in game (String.i3Pack)
    if you can give me string.i3pack,an edited?
    Nothing

  10. #85
    Hardcore Member Denciok is offline
    MemberRank
    Sep 2008 Join Date
    124Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    xenoz how to changed in english coz i cont understand russia xD

  11. #86
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Quote Originally Posted by Denciok View Post
    xenoz how to changed in english coz i cont understand russia xD
    ignore all the Russian language and Russian language was not all work.
    you need to do is change the user = YOUR MYSQL USER / password = YOUR MYSQL PASSWORD

    pb_auth\configs\database.ini
    pb_game\configs\database.ini
    Code:
    [database]
    Driver=com.mysql.jdbc.Driver
    Url=jdbc:mysql://localhost:3306/pb?useUnicode=true&characterEncoding=UTF-8&autoReconnect=true&autoReconnectForPools=true
    MaxConnections=50
    
    [access]
    User=root
    Password=1234
    Last edited by xenoz; 24-12-12 at 12:07 PM.
    Nothing

  12. #87
    Member RTX Alfaz is offline
    MemberRank
    Nov 2012 Join Date
    26Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    how to change map please

  13. #88
    | Java | C# | C++ | VB | xenoz is offline
    True MemberRank
    Aug 2011 Join Date
    In Your HeartLocation
    200Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    use cmd map <number map> in AI.MODE room chat . then click start game

    example : cmd map 9

    map 9 is crackdown

    List of maps
    Code:
    1 Port Akba
    2 Squareindo
    3 Library
    4 manstation
    5 kickpoint
    6 Shopping Center
    7 burning hall
    8 d-squad
    9 crackdown
    10 saints manstion
    11 estern road
    12 Downtown
    13 Luxiville
    14 boom city
    15 stormtube
    16 Giran [NEW]
    17 Breakeown	
    18 Training Camp
    19 Sentry Base
    20 Desert Camp [ Mini Indonesia ]
    21 Kick Point
    22 Martyr Ridge
    23 Supply Base
    24 SandStorm
    25 Downtown
    26 Luxville
    27 Outpost
    28 Boom City
    29 Stormtube
    30 Sentry Bse
    31 Hospital
    31 Hospital
    32 Closure
    33 Shopping Center
    34 SandStorm
    35 Breakdown
    36 ERROR
    37 Giran [NEW]
    38 Helispot
    39 BlackCat 
    40 TheNest [ DINO]
    41 Inasion
    42 Dino Breakdown
    43 ERROR
    44 Tutorial Mode [NEW]
    45 Shopping Center
    46 Safari
    47 ERROR
    48 Machu Picchu
    49 CargoShip
    50 High Rise
    
    cmd map <map number>
    Do you like it? :))
    Nothing

  14. #89
    Hardcore Member yoganeh is offline
    MemberRank
    Jun 2009 Join Date
    113Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    cmd map <code of map>

    enter on chat when in ai mode room

    xenoz since you can change ai mode to shotgunmatch
    if it possible play bom mission with ai ?
    and what is code for dino mode ?
    thanks

  15. #90
    Member D@CMOS is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    Chiang Mai, ThaLocation
    55Posts

    Re: [NEW] Point Blank i3core Server

    Click image for larger version. 

Name:	24-12-2555 16-25-57.jpg 
Views:	948 
Size:	97.5 KB 
ID:	119857Click image for larger version. 

Name:	untitled.JPG 
Views:	217 
Size:	160.9 KB 
ID:	119856

    i can't create charector

    how to fix it ?

    Thank you.




Advertisement