Connection Issue

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Newbie Szabii is offline
    MemberRank
    Dec 2016 Join Date
    4Posts

    Connection Issue


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Hello Everyone!

    I decided to make a C9 server (without hamachi) and I got some kind of error. I can log in from my computer (localhost) but no one else can... So I'm the only one who can log in to the server. Everything is okay, except one thing: (picture) - never stop loading, I think, it might be a port error but I'm not sure... I was looking for solution almost everywhere but I didn't find it yet. Thank you in advance, I'm waiting for your reply guys, I rely on you!

    Imgur: The most awesome images on the Internet


  2. #2
    Ultimate Member Stunn is offline
    MemberRank
    Dec 2015 Join Date
    BrazilLocation
    183Posts

    Re: Connection Issue

    @Szabii did you make sure to config Sql configuration manager plus lms + ServerbaseConfig without errors in the ip and port ?
    :)

  3. #3
    Newbie Szabii is offline
    MemberRank
    Dec 2016 Join Date
    4Posts

    Re: Connection Issue

    I did everything to check it. I pinged the following IPs: 192.168.200.173 and 192.168.200.1. I got reply from both of them so this is the main reason why I dont understand. I've already overwrited the IP adresses in the files that you mentioned but nothing happened... I modified the IP addeesses in SQL Configuration Manager but nothing happened, as well. I can send you pictures about the ips and etc if it help a you. Any ideas? ķ ½ķø­

  4. #4
    Ultimate Member Stunn is offline
    MemberRank
    Dec 2015 Join Date
    BrazilLocation
    183Posts

    Re: Connection Issue

    @Szabii send me your facebook , so we can talk and i'll help you out.
    :)

  5. #5
    Newbie Szabii is offline
    MemberRank
    Dec 2016 Join Date
    4Posts

    Re: Connection Issue

    I sent that to you in pm :)

  6. #6
    Newbie Szabii is offline
    MemberRank
    Dec 2016 Join Date
    4Posts

    Re: Connection Issue

    Any ideas? :( I couldn't solve the problem :/




Advertisement