[Release] FrostBlock Shinobi Server

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 61 to 75 of 92
  1. #61
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    708Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    [Release] FrostBlock Shinobi Server
    @josjos2

    Use this:

    39974|GM Test Helmet|GM Test HP Helmet|
    39975|GM Test DMG/HP Helmet|GM Test DMG/HP Helmet|

    GM Candys:

    39544|Super HP Candy|This increases HP to the max after using. |
    39545|Super DMG Candy|This increases DMG to the max after using. |
    39546|Super CRIT Candy |This increases CRIT to the max after using. |
    39547|Super SPD Candy|This increases SPD to the max after using. |
    39548|Super DEF Candy|This increases DEF to the max after using. |
    39549|Super EVA Candy|This increases EVA to the max after using. |
    39550|Super CRIT DMG Candy|This increases CRIT DMG to the max after using.|
    39551|Super ACC Candy|This increases Accuracy to the max after using.|
    39552|Super Healing Candy|This increases Healing Rate to the max after using. |
    39553|Super Running SPD Candy |This increases Running SPD to the max after using. |


    enjoy

  2. #62
    Registered josjos2 is offline
    MemberRank
    Nov 2019 Join Date
    ManadoLocation
    24Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    @yokohiro NANI... KOONO CHIKARA GA.. UP UP UP KARADA WA .. Watashi hayaku TSUYOI DesU!!
    This GM power is great and sometimes kinda Scary.. .. i might use it to fight other GM that hacking my server by theway Recently i'm playing with item combo (T_ItemCombo.ini) and trying to get understand about it..
    then i found that item combo is very useful thing. I know this is not too Over Power like Super Candy and GM equipment, but i think need to share about this.. with Item combo, I can even made a lordswarth armor with both imperial and bestial inside of it. Or even use both imperial and bestial on its core, and add light element in green armor before joining into light element+bestial+imperial rare armor.
    For example: /clone_item 16389 2146 2133
    16389 = Item ID of lordswarth armor from T_Item.ini
    2146 = Imperial
    2133 = Bestial
    But you cant use like this (/clone_item 16389 2133 2133) if you want to have +6% mov speed.. it would only give you +3%.. if you want +6% then you need to do like this (/clone_item 16389 2114 2146) because 2114 is another imperial number..
    And the very interesting parts are
    if you use
    /clone_item 16389 1200 1200
    you will get 30k HP!!!!!
    /clone_item 16389 375 375
    you will get 8k-10k DMG!!!
    and . . this thing from T_ItemCombo.ini might be help for future..
    "
    2596|Retaliatory |
    2597|Retaliatory |
    2598|Retaliatory |
    2599|Retaliatory |
    2600|Retaliatory |REFLECT 10% dmg
    2601|Retaliatory | REFLECT 13% dmg
    2602|Assailing |
    2603|Assailing |
    2604|Assailing |
    2605|Assailing |
    2606|Assailing |
    2607|Assailing | DMG +8%
    2608|Precise |
    2609|Precise |
    2610|Precise |
    2611|Precise |
    2612|Precise |
    2613|Precise | ACC +8%
    2614|Mending |
    2615|Mending |
    2616|Mending |
    2617|Mending |
    2618|Mending |
    2619|Mending | HEAL +8%
    2620|Critical |
    2621|Critical |
    2622|Critical |
    2623|Critical |
    2624|Critical |
    2625|Critical | crit rate +8
    2626|Spirited |
    2627|Spirited |
    2628|Spirited |
    2629|Spirited |
    2630|Spirited |
    2631|Spirited | CRIT DMG 14%
    2632|Resolute |
    2633|Resolute |
    2634|Resolute |
    2635|Resolute |
    2636|Resolute |
    2637|Resolute | DMG RECEIVED -8%
    2638|Eluding |
    2639|Eluding |
    2640|Eluding |
    2641|Eluding |
    2642|Eluding |
    2643|Eluding | EVA 8%
    2644|Nimble |
    2645|Nimble |
    2646|Nimble |
    2647|Nimble |
    2648|Nimble |
    2649|Nimble | +14% Movement speed
    2650|Dogged |
    2651|Dogged |
    2652|Dogged |
    2653|Dogged |
    2654|Dogged |
    2655|Dogged | Chance of taking crit dmg -8%
    2656|Gallant |
    2657|Gallant |
    2658|Gallant |
    2659|Gallant |
    2660|Gallant |
    2661|Gallant | Crit dmg taken -14%
    2662|Smooth |
    2663|Smooth |
    2664|Smooth |
    2665|Smooth |
    2666|Smooth |
    2667|Smooth | increase att speed and all skill reduce cooldown by 13%
    "
    and i also need to know that you still cant use (/clone_item 16389 2649 2649) to get +28% mov speed .. because every "nimble" that you use , so does "assailing", "gallant", etc..., only counted one per use.
    but you can add imperial(2146/2114) within it...it would be counted.

  3. #63
    Registered semedo92 is offline
    MemberRank
    Sep 2020 Join Date
    11Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    any know how to increased dungeons entrty ? and max stack boxes and items

    thanks

  4. #64
    Account Upgraded | Title Enabled! kbnnlan is offline
    True MemberRank
    Feb 2016 Join Date
    357Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    I try patch zone server behind router but can't find
    Find: 0F 84 94 01 00 00 BF 18 00 00 00 4C 8D A4 24 E0
    Replace with: 0F 85 94 01 00 00 BF 18 00 00 00 4C 8D A4 24 E0
    anyone know can help me
    Last edited by kbnnlan; 23-09-20 at 04:33 PM.

  5. #65
    Account Upgraded | Title Enabled! Eperty123 is offline
    True MemberRank
    Dec 2013 Join Date
    DenmarkLocation
    374Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by kbnnlan View Post
    I try patch zone server behind router but can't find
    Find: 0F 84 94 01 00 00 BF 18 00 00 00 4C 8D A4 24 E0
    Replace with: 0F 85 94 01 00 00 BF 18 00 00 00 4C 8D A4 24 E0
    anyone know can help me
    It's:
    Code:
    E8 A7 29 FF FF 49 89 C7 44 89 F0 25 FF FF FF 00 3D
    for WS.
    Last edited by Eperty123; 24-09-20 at 02:26 AM.

  6. #66
    Account Upgraded | Title Enabled! kbnnlan is offline
    True MemberRank
    Feb 2016 Join Date
    357Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by Eperty123 View Post
    It's:
    Code:
    E8 A7 29 FF FF 49 89 C7 44 89 F0 25 FF FF FF 00 3D
    for WS.
    still not work mate .

  7. #67
    Registered bochinh1410 is offline
    MemberRank
    Aug 2017 Join Date
    14Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    How fix this ?
    it not display product list / Color selection .

  8. #68
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    708Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by bochinh1410 View Post
    How fix this ? it not display product list / Color selection .
    DressRoom Maker - V0.1

  9. #69
    Registered 5931282019 is offline
    MemberRank
    Sep 2020 Join Date
    5Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    i can't use gold skill it said You are not the right level to use but im already lv 85

  10. #70
    Registered hnjylyd is offline
    MemberRank
    Dec 2018 Join Date
    8Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    so, how to patch login server,mission server ,zone server and world server about new files? Thanks!

  11. #71
    Newbie kioriky is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    3Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    im stuck at quest lvl 10.. cant get reward, and idk how i can fix that. i trying to change server time to 2013 and 2016 but thats not gives anything, before that quest all works good.
    already tryed to pick different eidos at start but thats not help
    there screen with quest and mission log
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails game.bin_2020-10-01_16-05-34.jpg   MobaXterm_2020-10-01_16-07-36.jpg  

  12. #72
    Account Upgraded | Title Enabled! yokohiro is offline
    True MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    708Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by kioriky View Post
    im stuck at quest lvl 10.. cant get reward, and idk how i can fix that. i trying to change server time to 2013 and 2016 but thats not gives anything, before that quest all works good.
    already tryed to pick different eidos at start but thats not help
    there screen with quest and mission log

    check and compare; c_mission whit s_misison
    if or check the id item, maybe the item not exist.

  13. #73
    Registered goodcccc is offline
    MemberRank
    Apr 2020 Join Date
    24Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by kioriky View Post
    im stuck at quest lvl 10.. cant get reward, and idk how i can fix that. i trying to change server time to 2013 and 2016 but thats not gives anything, before that quest all works good.
    already tryed to pick different eidos at start but thats not help
    there screen with quest and mission log
    This is because you guys using different data/db file on your server and your client. The file from the Arks Client is way higher version than the server file, that is why some quest or item is bugged.

    So what you have to do now is open your S_Mission.ini from your server and paste it into your C_Mission.ini. And also do it for the whole file.

  14. #74
    Account Upgraded | Title Enabled! Eperty123 is offline
    True MemberRank
    Dec 2013 Join Date
    DenmarkLocation
    374Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by hnjylyd View Post
    so, how to patch login server,mission server ,zone server and world server about new files? Thanks!
    Use the .bak files of WS and ZS, convert
    Code:
    51.38.64.0
    to hex, find it in the hex editor, replace and profit.

  15. #75
    Member 3unni is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    56Posts

    Re: [Release] FrostBlock Shinobi Server

    Quote Originally Posted by DamSF View Post
    Just tried the files @yokohiro posted and they work perfectly.
    Try this:
    >open navicat
    >open ffaccount
    >open public
    >go to Queries and press "New Query"
    >open fortune_bag from yokohiro files with a text editor and copy all the code inside
    >paste the code inside the New Query window in Navicat and press "Run"
    >wait until Navicat process all the code
    >repeat the process for the other files
    Oh GOSH thank you ! Ive been trying to get it in but kept getting error.
    I got it in ! buuut it's not reflecting unfortinately ..... any ideas ?
    Last edited by 3unni; 23-11-20 at 05:01 AM.



Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Advertisement