[CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

Page 72 of 72 FirstFirst ... 2262646566676869707172
Results 1,066 to 1,080 of 1080
  1. #1066
    Member idextroyer is offline
    MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    31Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    ^Do you have some new files bro?:)

  2. #1067
    Ultimate Member yokohiro is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    176Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    What added news channels for server... Ty a lot.

  3. #1068
    Newbie helience is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    use @genz cilent and server, but no good at quest level 10, stuck inside the cave, cant complete the quest, any help?
    Last edited by helience; 26-03-18 at 04:32 PM.

  4. #1069
    Ultimate Member yokohiro is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    176Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    this area is dead :(

  5. #1070
    Newbie helience is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    this area is dead :(
    can you help me with my problem bro? ahah


    --------------

    nevermind, fixed changing Language to EN in config.ini in the server and changin server time to 2016, dunno why but I think the server time always back to original time (now)
    Last edited by helience; 26-03-18 at 05:39 PM.

  6. #1071
    Ultimate Member yokohiro is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    176Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by helience View Post
    can you help me with my problem bro? ahah


    --------------

    nevermind, fixed changing Language to EN in config.ini in the server and changin server time to 2016, dunno why but I think the server time always back to original time (now)
    [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    follow this steps?

  7. #1072
    Newbie 3sai is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    3Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    please help, i did all the tutorials but when i start to run the server, i can not connect at all
    reason: my internet is very slow when i play online "aeria/ak.to/asia" i always get disconnected that is why i need offline so i can play solo
    im using a laptop with a specs of core i3 2.5mhz, 750HDD space, 8GB RAM ,win 7 profession 64bit
    i installed VMware and installed "CentOS 6.5 Minimal" https://imgur.com/sxuvX6C
    >ifup eth0 >ifconfig to check my ip result:192.168.92.132

    i installed SecureCRT, set it up connected https://imgur.com/5JvEE1E
    > download and installed "postgresql.org/...." made super user "postgres"
    bash4-1$ (9.3.22)

    i installed winSCP, set it up connected
    >place the "server files" in "/root" directory https://imgur.com/sw2XQLz
    > made adjustment for tcp and firewall https://imgur.com/S7mFwSZ https://imgur.com/hqn8YWB https://imgur.com/wpCPx3B

    SecureCRT: created and encode initdb for [FFacount.FFmember,FFdb1,Itemmall] " \c " and allocated there .sql file directory " \i "

    i installed Navicat, set it up and connected https://imgur.com/whltl4k
    the sql files has been loaded and can be edit

    I change the IP in to the current IP in "settings.ini" of "server files" using [winSCP] and change the "connect.ini" of "client files" using windows

    when finish i tried to run the server "/root/hxsy/start" https://imgur.com/TguS1eF https://imgur.com/C6IR7Fd https://imgur.com/FEGcfFq
    waited until 500 counts and open the game launcher

    while inside the game "Connection to the server failed. (1)" https://imgur.com/dtueTos https://imgur.com/jxyA9Rk

    need help, if doing the HEx i dont know how and i dont have a tool that works for it
    Last edited by 3sai; 4 Weeks Ago at 06:07 AM.

  8. #1073
    Registered aliegeriza665 is offline
    MemberRank
    Oct 2017 Join Date
    NOWHERELocation
    7Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by 3sai View Post
    please help, i did all the tutorials but when i start to run the server, i can not connect at all
    Quote Originally Posted by 3sai View Post
    reason: my internet is very slow when i play online "aeria/ak.to/asia" i always get disconnected that is why i need offline so i can play solo
    im using a laptop with a specs of core i3 2.5mhz, 750HDD space, 8GB RAM ,win 7 profession 64bit
    i installed VMware and installed "CentOS 6.5 Minimal" https://imgur.com/sxuvX6C
    >ifup eth0 >ifconfig to check my ip result:192.168.92.132

    i installed SecureCRT, set it up connected https://imgur.com/5JvEE1E
    > download and installed "postgresql.org/...." made super user "postgres"
    bash4-1$ (9.3.22)

    i installed winSCP, set it up connected
    >place the "server files" in "/root" directory https://imgur.com/sw2XQLz
    > made adjustment for tcp and firewall https://imgur.com/S7mFwSZhttps://imgur.com/hqn8YWBhttps://imgur.com/wpCPx3B

    SecureCRT: created and encode initdb for [FFacount.FFmember,FFdb1,Itemmall] " \c " and allocated there .sql file directory " \i "

    i installed Navicat, set it up and connected https://imgur.com/whltl4k
    the sql files has been loaded and can be edit

    I change the IP in to the current IP in "settings.ini" of "server files" using [winSCP] and change the "connect.ini" of "client files" using windows

    when finish i tried to run the server "/root/hxsy/start" https://imgur.com/TguS1eFhttps://imgur.com/C6IR7Fdhttps://imgur.com/FEGcfFq
    waited until 500 counts and open the game launcher

    while inside the game "Connection to the server failed. (1)" https://imgur.com/dtueToshttps://imgur.com/jxyA9Rk

    need help, if doing the HEx i dont know how and i dont have a tool that works for it


    Theres no AKTOOL for convert connection ips to hex. Eperty's aktool is dead too, he need fix it... (both of them v1 and v2)

  9. #1074
    Newbie 3sai is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    3Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    thank you

  10. #1075
    Newbie ethoxethane is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    3Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Hi
    Please could someone re upload Eperty's english client (first page) ?
    The 3 links I found on the forum are all dead :
    ( https://mega.nz/#!6M9XCKBZ!CipCLuU9y...cdIxoUPGG4ltvI
    https://mega.nz/#!uAVHWATD!FrwIK6eCf...2zFoCU4j3HGt8M
    https://mega.nz/#!2clkmSLR!CipCLuU9y...cdIxoUPGG4ltvI )

    And someone gave a link on an other topic but I checked and it's for Hycker's client.

    Thanks

  11. #1076
    Member babugatel is offline
    MemberRank
    Aug 2015 Join Date
    25Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Use this client, this is same as eperty, maybe some change a little bit

    https://mega.nz/#!BhYAWKzQ!d05riD_70...SRHgoyUsdeMlac

    - - - Updated - - -

    Use this online tools to convert ip to hex

    https://www.miniwebtool.com/ip-addre...hex-converter/

    And for edit use hex editor and find ip in hex mode, change first search result into your hex ip, and second one into your hex ip.

    if monster not move, set your server date at least in 2016 dont forget to turn off your ntp service, it will cause your database rolling back and messed up dungeon, item expiration, monster wont move and many more.

    to make it online, change your ip in database with deferent port ex. 127.0.0 5060 for internal, dont use same port for external.

    if you want to make an update, dont forget to downgrade all 3D NIF into your version, client and server have identical files.
    Last edited by babugatel; 3 Weeks Ago at 12:23 PM.

  12. #1077
    Newbie ethoxethane is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    3Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Thanks a lot !

    I'm currently merging new client contents to this old client but still have to figure how to unlock some of them IG after having merged all the necessary files (db/NIF etc...) such as weapon masteries (specialization).
    Not sure at all of what is missing, if it comes from the UI or not.
    Anyways i'll tell if i find it~~

  13. #1078
    Newbie dirtgames is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    1Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Please someone give me the updated download link? Why the links are offline.

  14. #1079
    Newbie ethoxethane is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    3Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Look some pages behind (around p50) there might be some links to Genz's client + server files with zone/worldserver packed so same as Eperty's server files.

    ----------------------------
    I've been struggling hard on a "bug", if someone has a hint so I can look in the right direction, it would be really great..
    The problem is about the jumpcasting system which allows to cancel skill animations so the character can make auto attacks while also launching skills. To do that you have to jump and just before landing on the ground you cast a skill.
    I tried with a packed server (100Mo bins) but it wont work at all, in addition to another same problem that cancel an auto attack or a skill when the character jumps so no damage dealt... and impossible to cast a skill or land an auto attack untill next "reset time" of the jump+autoattack animation. All of this happens when the character jumps.
    I already tried to merge all files from an other server where there aren't these bugs (ini, animation files,... almost all files except game.bin and server side binaries).
    So now I'm wondering if the problem doesn't come from one of these bin files. I would have searched deeper in this side but I literally know nothing about hexing bin files and the things that are already posted on the forum don't help that much : I don't know what to search in these bin files with hex editor to find the parts related to -> jump/actions when jumping/animations when jumping etc..
    So if someone could help me or at least tell me where to search I would be really greateful !
    Last edited by ethoxethane; 3 Weeks Ago at 03:05 AM.

  15. #1080
    Member babugatel is offline
    MemberRank
    Aug 2015 Join Date
    25Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Jumping and attack, basicly no problem with eperty original client, i made this game once and experienced same problem, then im recheck all animation, effect, texture alson client side script and server side script, sometime that file are not loaded properly.



Advertisement