[CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

Page 73 of 73 FirstFirst ... 2363656667686970717273
Results 1,081 to 1,095 of 1095
  1. #1081
    Newbie dirtgames is offline
    MemberRank
    Apr 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Please new download links for the client?

  2. #1082
    Newbie xellllex is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    @OP Is there new links for the server files and client files the links are all dead :(

  3. #1083
    Ultimate Member yokohiro is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    185Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server


  4. #1084
    Newbie xellllex is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by yokohiro View Post
    Whats the difference between a merge server and client between the standard ?

  5. #1085
    Newbie kriscannabis is offline
    MemberRank
    Mar 2018 Join Date
    1Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Hi! I have a problem. All players is GM! o_o Does anyone know how to fix?

  6. #1086
    Ultimate Member yokohiro is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    185Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by kriscannabis View Post
    Hi! I have a problem. All players is GM! o_o Does anyone know how to fix?
    Open ZoneServer folder and delete this files: GMCmd

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by xellllex View Post
    Whats the difference between a merge server and client between the standard ?
    [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server
    Last edited by yokohiro; 10-06-18 at 05:26 PM.

  7. #1087
    Newbie JoaoEscudero is offline
    MemberRank
    Aug 2016 Join Date
    1Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    How can i add an admin account?

  8. #1088
    Ultimate Member yokohiro is offline
    MemberRank
    Jan 2007 Join Date
    NarniaLocation
    185Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by JoaoEscudero View Post
    How can i add an admin account?
    Aura Kingdom GM Command

  9. #1089
    Newbie leomendesm is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    1Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    the server and database really need to stay at the same machine?

  10. #1090
    Azure subscription Hycker is offline
    SubscriberRank
    Dec 2010 Join Date
    /root/gameguardLocation
    1,444Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Who said that? You can separate em as you want
    Quote Originally Posted by leomendesm View Post
    the server and database really need to stay at the same machine?
    Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    PW SCAMMERS SKYPE:mendax_mad, alexdevmmo
    im looking for that game: https://www.youtube.com/watch?v=UfB-l7ueyOg
    pick me on skype
    Spoiler:
    hyckerdev

  11. #1091
    Newbie moha010201 is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    I need help guys, i have pretty much been able to make the server, i can enter the channels, but when it try to make a char, it says cannot create profile, i tried multiple steps, including using AKtools to hex the files all over again, but i cant seem to get away from this error, i got tired of it, so i chose to create an account by using the database, i made it, nothing major, but when i logged on my account to enter the game, my game wouldnt start, i press on start, it is just stuck on char screen. Anyone know why this is an issue? Could it be the way i created the char or?

    If someone could help me fix the "could not create profile" and the start error, i would really appreciate it.

  12. #1092
    Azure subscription Hycker is offline
    SubscriberRank
    Dec 2010 Join Date
    /root/gameguardLocation
    1,444Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by moha010201 View Post
    I need help guys, i have pretty much been able to make the server, i can enter the channels, but when it try to make a char, it says cannot create profile, i tried multiple steps, including using AKtools to hex the files all over again, but i cant seem to get away from this error, i got tired of it, so i chose to create an account by using the database, i made it, nothing major, but when i logged on my account to enter the game, my game wouldnt start, i press on start, it is just stuck on char screen. Anyone know why this is an issue? Could it be the way i created the char or?

    If someone could help me fix the "could not create profile" and the start error, i would really appreciate it.
    That mostly like worldserver issue. Clear and or delete world server and REHEX again also check your database too

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    PW SCAMMERS SKYPE:mendax_mad, alexdevmmo
    im looking for that game: https://www.youtube.com/watch?v=UfB-l7ueyOg
    pick me on skype
    Spoiler:
    hyckerdev

  13. #1093
    Newbie moha010201 is offline
    MemberRank
    Jun 2018 Join Date
    2Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    Quote Originally Posted by Hycker View Post
    That mostly like worldserver issue. Clear and or delete world server and REHEX again also check your database too

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

    This maybe could be the reason, im using other game files, cuz mega wont download and it takes ages for some reason, you know the 4 hrs extended time. I have tried to hex world server again, and i still get the same issue. Anything else that could cause this?

  14. #1094

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    How to unlock all map and skip main quest ?
    i do this [Tutorial] Access All Maps In-Game
    But not work Sorry for my english bad

  15. #1095
    Registered smoogle is offline
    MemberRank
    May 2016 Join Date
    21Posts

    Re: [CentOS] Setting up your Aura Kingdom Server

    This method doesnt work anymore, since the game logic got a change.



Advertisement