Add New Runes - RCR, RCD, RSA

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Cabal.RED PwrDex is offline
    True MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    /var/log/cabalLocation
    721Posts

    Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Add New Runes - RCR, RCD, RSA
    Hello

    i'm tried to add new runes for Resist Critical Rate, Resist Critical Damage, Resist Skill Amp.
    The runes cannot be added. Probably something need to be edited in WorldSvr.

    IF you edit other rune to those force id's and values than it work well, so only the attaching have problems.
    Tested these force id's which not work: 97, 98, 99, 112.

    If i add new runes with example HP Auto Heal (Force 37) than working fine

    The error which it give:
    [Tue Apr 21 2020 13:33:04.909750 3890277232]: [##ERROR##] 'PassiveAbilityAttach' fail (Proc/SoulAbility.cpp:1224)
    [Tue Apr 21 2020 13:33:04.909792 3890277232]: [##ERROR##] UsrMap Fail : MainCmd(1060) Ret(4C8:0:1224) Addr(IP) CharIdx(8)
    RED


  2. #2
    Hardcore Member Liper is offline
    MemberRank
    Aug 2010 Join Date
    123Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by PwrDex View Post
    Hello

    i'm tried to add new runes for Resist Critical Rate, Resist Critical Damage, Resist Skill Amp.
    The runes cannot be added. Probably something need to be edited in WorldSvr.

    IF you edit other rune to those force id's and values than it work well, so only the attaching have problems.
    Tested these force id's which not work: 97, 98, 99, 112.

    If i add new runes with example HP Auto Heal (Force 37) than working fine

    The error which it give:
    [Tue Apr 21 2020 13:33:04.909750 3890277232]: [##ERROR##] 'PassiveAbilityAttach' fail (Proc/SoulAbility.cpp:1224)
    [Tue Apr 21 2020 13:33:04.909792 3890277232]: [##ERROR##] UsrMap Fail : MainCmd(1060) Ret(4C8:0:1224) Addr(IP) CharIdx(8)
    I'm having the same problem as you when trying to add these runes with these force ids, if I understand correctly what the error mentions and that the server doesn't support resistance yet. In the ep.8 that started the tests it was only improved in the later episodes.

  3. #3
    Cabal.RED PwrDex is offline
    True MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    /var/log/cabalLocation
    721Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by Liper View Post
    I'm having the same problem as you when trying to add these runes with these force ids, if I understand correctly what the error mentions and that the server doesn't support resistance yet. In the ep.8 that started the tests it was only improved in the later episodes.
    It support.. Try to change your EXP rune force id (after you learned it) to the resist rate example. It will work :)
    Only the attach as new rune not work
    RED

  4. #4
    Account Upgraded | Title Enabled! DWBaHu0 is offline
    True MemberRank
    Jun 2006 Join Date
    213Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    I making some tests about these runes, but without success for now. I will let you know here if i find something.

  5. #5
    Hardcore Member Rostfrei is offline
    MemberRank
    Oct 2018 Join Date
    130Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by PwrDex View Post
    It support.. Try to change your EXP rune force id (after you learned it) to the resist rate example. It will work :)Only the attach as new rune not work
    You can stop trying it. I tried to do that few months ago. Even if u disable the checks to make the resist runes learn and upgradeable it is not working. It shows the values inside C panel but it dont takes effect on server side. Means that even if u get 200% resist dmg rune and values apply on client side character still receives same amount of damage.

  6. #6
    Member rageupxhach is offline
    MemberRank
    Dec 2019 Join Date
    76Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by Rostfrei View Post
    You can stop trying it. I tried to do that few months ago. Even if u disable the checks to make the resist runes learn and upgradeable it is not working. It shows the values inside C panel but it dont takes effect on server side. Means that even if u get 200% resist dmg rune and values apply on client side character still receives same amount of damage.
    You mean those runes is just visual? uhmmm so I guess ep8 doesn't support 'resists' runes.

  7. #7
    Hardcore Member hatriks123 is offline
    MemberRank
    Aug 2012 Join Date
    NevarethLocation
    146Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Serverside Rune System old.
    Need add new ForceID in code Bin file.
    https://ibb.co/wMbMX5W

  8. #8
    Hardcore Member ZiiZii is online now
    MemberRank
    Jan 2013 Join Date
    122Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by hatriks123 View Post
    Serverside Rune System old.
    Need add new ForceID in code Bin file.
    https://ibb.co/wMbMX5W
    Easy extreme i will relase free

  9. #9
    Hardcore Member Rostfrei is offline
    MemberRank
    Oct 2018 Join Date
    130Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by hatriks123 View Post
    Serverside Rune System old.
    Need add new ForceID in code Bin file.
    https://ibb.co/wMbMX5W
    Yes. Without knowledge of editing bins its not possible. Default its not doable.

  10. #10
    Cabal.RED PwrDex is offline
    True MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    /var/log/cabalLocation
    721Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by Rostfrei View Post
    Yes. Without knowledge of editing bins its not possible. Default its not doable.
    Yeah and im still noob for asm, simply that is not my world..
    RED

  11. #11
    Hardcore Member Rostfrei is offline
    MemberRank
    Oct 2018 Join Date
    130Posts

    Re: Add New Runes - RCR, RCD, RSA

    Quote Originally Posted by PwrDex View Post
    Yeah and im still noob for asm, simply that is not my world..
    ASM is first lvl language above machine code. Most ppl simple dont need it anymore because of higher programming languages today. Thats why noone learns it anymore :D
    Last edited by Rostfrei; 02-05-20 at 09:24 PM.



Advertisement