Apache

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,086Posts

    Apache

    Apache
    to install the website in centos7 do I have to install only Apache or also MariaDB?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like


  2. #2
    Trying to be developer ^^ Dens666 is offline
    True MemberRank
    Jul 2010 Join Date
    PolandLocation
    1,067Posts

    Re: Apache

    Why would you need MariaDB?

  3. #3
    Cabal.RED PwrDex is offline
    True MemberRank
    Jul 2011 Join Date
    /var/log/cabalLocation
    726Posts

    Re: Apache

    Quote Originally Posted by Dens666 View Post
    Why would you need MariaDB?
    Maybe for forums or other shit :)
    Apache need and the modules for mssql. If on the same server as the game and database than the FreeTDS already installed, you have to just enable it.
    RED

  4. #4
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,086Posts

    Re: Apache

    Quote Originally Posted by PwrDex View Post
    Maybe for forums or other shit :)
    Apache need and the modules for mssql. If on the same server as the game and database than the FreeTDS already installed, you have to just enable it.
    how can i enable it and the first time i install apache in centos7?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  5. #5
    Account Upgraded | Title Enabled! Myster Dev is offline
    True MemberRank
    Apr 2014 Join Date
    127.0.0.1Location
    764Posts

    Re: Apache

    put xampp on root folder and run this two command

    sudo tar xvfz xampp* -C
    /optsudo /opt/lampp/lampp restart

  6. #6
    Member kengamer is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    AustraliaLocation
    28Posts

    Re: Apache

    I think xampp is better than apache , but apache more simple
    Back to Cabal again Wish to bring back the Cabal community once again all together no matter how old you are!

    Join discord for Testing/Gamimg and Dev together - https://discord.gg/tQ4ZNVN

  7. #7
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,086Posts

    Re: Apache

    I have tried 10 times I put the site in www / html and it is not displayed I don't know how to do it anymore
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  8. #8
    Member kengamer is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    AustraliaLocation
    28Posts

    Re: Apache

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    I have tried 10 times I put the site in www / html and it is not displayed I don't know how to do it anymore
    normally you open port 80 and put that machine ip on browser it will show the index.php ... you put 192.xxx.xx.xx/index.php or your publicip/index.php , but make sure you have port forward towards your machine ip on your router. and have to make sure you start apache service from cmd.

    For example, if you put in my ip http://60.228.80.18 , you should be able to see my page.
    Last edited by kengamer; 09-07-20 at 04:28 PM.
    Back to Cabal again Wish to bring back the Cabal community once again all together no matter how old you are!

    Join discord for Testing/Gamimg and Dev together - https://discord.gg/tQ4ZNVN

  9. #9
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is offline
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,086Posts

    Re: Apache

    can someone make a guide to install Apache and put the website online?
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  10. #10
    Newbie Casteris is offline
    MemberRank
    Jun 2020 Join Date
    Texas, USALocation
    4Posts

    Re: Apache

    You can follow any type of online guide for installing Apache on Cent. You can just type in google "how to install apache centos7"

  11. #11
    Member kengamer is offline
    MemberRank
    Jul 2013 Join Date
    AustraliaLocation
    28Posts

    Re: Apache

    Back to Cabal again Wish to bring back the Cabal community once again all together no matter how old you are!

    Join discord for Testing/Gamimg and Dev together - https://discord.gg/tQ4ZNVN



Advertisement