Cabal EP8 using Hamachi Not working

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered colonnade is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    11Posts

    Cabal EP8 using Hamachi Not working


    RaGEZONE Recommends

    RaGEZONE Recommends

    Good day to everyone in the community of ragezone..

    I have some problems connecting WAN players in my server even though i already install and connect Hamachi in Centos and windows..

    Can Anybody knows how to fix this...

    Info: i have a router which port forwarding does not work
    if i use only LAN no problem playing the game..everything working
    all IP change to Hamachi IP. (cabal_config , internal.txt)
    installed hamachi in centos using guide on the google..( old centos hamachi files link not working.
    centos , windows(database) and another PC(cabal client) connected on Hamachi.. cannot log in
    i can provide some screenshot and logs if needed..thanks

    Please help me..thanks


  2. #2
    Nothing Personal xFly is offline
    True MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    421Posts

    Re: Cabal EP8 using Hamachi Not working

    internal.txt should use hamachi ip. not wan ip

  3. #3
    Registered colonnade is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    11Posts

    Re: Cabal EP8 using Hamachi Not working

    already change to hamachi ip in internal.txt

  4. #4
    Nothing Personal xFly is offline
    True MemberRank
    Jan 2014 Join Date
    421Posts

    Re: Cabal EP8 using Hamachi Not working

    what about worldsrvr? what ip u use?

  5. #5
    Registered colonnade is offline
    MemberRank
    Feb 2013 Join Date
    11Posts

    Re: Cabal EP8 using Hamachi Not working

    worldsvr i use hamachi IP

    in cabal_config

    mssql IP = hamachi IP in windows

    ip server to connect = hamachi IP in centos

    still not working

    all service is running

  6. #6
    Registered samus is offline
    MemberRank
    Aug 2014 Join Date
    Managua, NicaraLocation
    19Posts

    Re: Cabal EP8 using Hamachi Not working

    is all bad ,you will use like this

    sql ip = lan ip windows 192.168.x.x
    centos ip= hamachi ip = internal.txt or language.dec




Advertisement