X-Pasa Rune

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,280Posts

    X-Pasa Rune

    X-Pasa Rune
    someone to solve the runes problem? if you try to upload from 1 to 2 the client closes solution?

    even the AP Saver don't work
    Last edited by sasuke; 28-07-20 at 03:42 PM.
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like


  2. #2
    Hardcore Member Rostfrei is offline
    MemberRank
    Oct 2018 Join Date
    133Posts

    Re: X-Pasa Rune

    Quote Originally Posted by sasuke View Post
    someone to solve the runes problem? if you try to upload from 1 to 2 the client closes solution?

    even the AP Saver don't work
    Ability.scp // Ability.enc

  3. #3
    Account Upgraded | Title Enabled! sasuke is online now
    True MemberRank
    Oct 2007 Join Date
    In your houseLocation
    1,280Posts

    Re: X-Pasa Rune

    thanks i solved it
    CentoS 7

    if I was helpful you can give me a like

  4. #4
    Registered morgt222 is offline
    MemberRank
    Jul 2018 Join Date
    6Posts

    Re: X-Pasa Rune

    few tips on this case for those who might see this post.
    1.if u send the item needed for upgrade from gm tool it will dc you so just add the item needed for cash shop
    2.you may see 30 slots of rune but only 15 slots works

  5. #5
    Account Upgraded | Title Enabled! Tryout is offline
    True MemberRank
    Jul 2020 Join Date
    204Posts

    Re: X-Pasa Rune

    You need to fix it or sync it on server side, some of the runes using Force Core Highest is bugged because Force Core Highest ID is changed in X-Pasa due to Pet Upgrade Core



Advertisement